17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТУКА У КОРНЕРО СЕ ЗАФОРМЯ НОВА БОКСЬОРСКА СЕНЗАЦИЯ БИТКА НА ТИТАНИТЕ. ДАМИИИ И ГОСПОДААА ВИДОООООРРРР срещууу КИРОООООО-пора от затвораааа. УДДДРИИИИ ТАЯ КРАВА ТЯ НЕ Е НАШАААА, ХАДЖИМММЕЕЕ.

ДЖОШУА ЩЕ ОЛУПА ТОЛУПА КАТО ШКЕМБЕ У ДУВАР КАТО МАЧЕ У ДИРЕК

Тук малко е прав циганина играе мн не стандартно и е трудно да бъде разгадан мисля че циганския крал ще го бие без проблем това нее бокс бокса изчезна от последната ера на таисан

А реванш за мен когаааа?

Това ще е грозен мач един дънгалак толуп и другия е ок обаче стилът на дънгалака е клоунски и не прилича на бокс а на махленско сбиване. Дано Джошуа го бие, но този дънгалак е много трудно да го достигнеш и играе доста нестандартно, да не кажа по лоша дума.

Ти май не разбираш много от бокс , а ? :)

Ти най-малко разбираш от бокс. Вероятно при Суванджиев си правил свирки на останалите.

Теб що все към хомо ласки те влече ? :))

Аз познавам всички от Локото при бате ти Насо: Весо -- вице европейски за юноши Бисер и брат му Бобчо ... дето направи новата зала бате ти Милчо .... ти кой си ???

Имах си аз да не познаваш всички, знаем те теб световен шампион , минал Раева на задна :)) Ако искаш при Сувалката можем да направим един дружески спаринг

Кирил Трухчев се казвам

Я кажи сега защо изгониха бате ти Насо от Локото ? И защо изгониха боксьорите от стадиона за 10 години, та се свираха в едно училище под моста на Бакърената фабрика ?

А да ти разкажа как се казва сина на Сувалката не искаш ли , или що Долапа се мъчеше в ония кюмизраник в Люлин, или некоя друга клюка а лелече ? Говорим за бокс бе палякар , спорт от който нищо ама съвсем нищо не разбираш . Вервай си там за световните титли , за Раева , как можеш да научиш родните треньори на тънкости но не го пиши , че ставаш за смях

Нещо не ме разбра. Не става дума за клюка, а щото така и не се разбра защо ги гонят ... Аз лично съм ходил на Локото да искам зала, но директора ми каза: "заради глупости" и нищо повече. Залата по бокс я направиха на зала по самбо. Аз съм освен с повече от 1 световна титла, така и завършен ВИФ. Така че по-леко със оценките, нещо много подфръкваш не пред когото трябва. Изглежда си поиграл там някой и друг месец ... и много почна да разбираш. Ти ако разбираше от бокс, нямаше да си журналист, а някъде из спорта.

Психо , като начало ....не съм журналсит. Лабав профайлър си :) Не няколко световни , олимпийски да имаше по каквото и да си тренирал , пак от бокс нищо не разбираш .. :) Всяка жаба трябва да си зане гьола , а твоя гьол не е на ринга, Оценките болят, болят защото са точни..графоман , изкукал , който като е завършил ВИФ си мисли , че хвнал спорният Бог за шлифера , и разбира от де що спорт има .

Ей педерасче ... ти си НИКОЙ !!! На мене ли ти путко, ще казваш че от бокс не разбирам ??? Щом като не знаеш отговор на въпросите ми, значи много за кратко си бил на Локото ... Имаше там разни педалчета като тебе, идваха 1 път на 2-3 месеца ... После се биеха по гърдите, че тренирали бокс ... За свирки по залите ставаш ти само ... трябва да те препоръчам.

Леко да не получиш инфаркт бе писхо :) Да, аз ще ти кажа , че от бокс нищо не разбираш ..то май от нищо не разбираш принципно а си просто един болен графоман . Пий си хапчетата и не ни занимавай с развинтенета си фантазия , паляк

Щом си бил при Насо, кажи сега колко време игра там ? Кажи кога е било това ... щото аз знам бате ти Насо кога е работил на Локото. Да не излезе, че само си чул името Суванджиев ... и тръгна да се фалиш ... ама аз на Суванджиев съм му помагал да си ремонтира залата, даже при едно наводнение му помагах цяла събота да пресушаваме залата ... Пред мен няма да ти минат лъжите и тарикатщинките. Аз познавах много добре Суванджиев, както и колегата му Милчо.

Ще ти отговоря така - на Аската му държах лапи като беше малък ( ако си в час ще разбереш ) Е как няма да си помагал като явно само за обща работа те бива бе господин сменик , Като ти е мерак , заповядай на Къра , хем ще видиш младия Суванджиев , хем дружески спарниг ще направим , Не за друго а за да мога да се похваля , че съм се бил с двукртен световен шампион по фантазьорство :)

Абе ти кажи коя година си играл при Суванджиев, и не ми разправай на кой лапи си държал ... Лапи държат треньорите, а не спортистите. За твое сведение Суванджиев никога лапи не държеше !

Я ми кажи какво му беше кучето и как се казва сина му , който не стана боксьор въпреки , че тренираше като го познаваш толкова добре , паляк ? П.С. Ама аз съм за бой , че уйдисвам на психопатията на двукратен световен шампион в дира , който е минал Раева на задна , завършил е ВИФ ( о какво постижение ) и разбира от вискчки спортове било то гимнастика , било то бокс

Казах ти ако беше в час , щеше да се светнеш за какво говоря :) Ама общак на Локото няма как да се сети .

Разбрах те ... никога не си играл бокс, и когато ти зададат конкретен въпрос няма какво да отговориш. Знам че имаше 2-ма синове, не ги познавам лично, тогава са били около 15 годишни, единият играеше волейбол или баскетбол, за другия не помня, около 2004 година се учудих как Атанас Суванжиев-младши играл на К1 ... средна категория. Нито познавам лично синовете му, нито кучетата му ... но него го знам много добре и той ме знаеше много добре. Казвал ми е че жена му е счетоводител. По цяла година не му даваха заплата, та пазеше некакво кафене нощем, денем ходеше по 2 пъти в залата.Ти си измисления посерко, нито си тренирал бокс, нито понятие от тоя спорт си имаш, но за пред невежите тука се пънеш. Вземи се скрий и не се ври там където не ти е мястото.

Хахахахах не съм играл щом така казваш :)) Абе пич ти не вдяваш ли колко е малоумно да казваш на хората , че лъжат за нещо тривиално , когато се изживяваш на световен шампион ? Казах ти заповядай на Къра , хем ще те запозная с едния син , хем ще сп поспортуваме ;) Аската се пуска И на кикбокс , беше и републикански но никога не е играл по К1 правила :) Няма как да си висял до баща му в залите и да не го познаваш, той израстана там до баща си , Няма и как да не знаеш кучето му . Айде Милен може и да не го знаеш ..ама остналото е смешно , Още повече , че в момента е един от най-добрите треньори по бокс в Бълагария, Ти си един изкуал пенсионер , звършил ВИФ , който си мисли, че това е достатъчно за да разбира от спортове , които очевадно са му непонятни . Няма боксов специалст в света , които да отрече , качествата на Тайсън Фюри, няма :) Бърборко ,който явно го е налегнала страческата деменция .. .. :) Я кажи какъв ти е спорта бе , психо ? Явно бокс не .

Я кажи кой от на бат Насо момчетата стана шампион на тежа ?

Единствено за К1 може и да греша обаче , май се пуска Аската ..но утре ще го питам

тея са брутални ... играят по 2 мача на година макс дори понякога 1 мач на година и нещо ... това направо смешно ... в нито един друг спорт няма толкова много време неактивност.

е да ама изкарат по 100 милки и им дреме на уя...

от 4 федерации ... толкова много мачове ли могат да им намерят на година ... смешно е. Това колко изкарват си е тяхна работа... тука в булгаристан това е жизнена важност да броиш парите на другите ..

на мен ми е по важно победителят след тоя мач кога ще играе с Кобрата? Много ми е важно ако може някой да ми каже щот сън не ме лови. Няма да е достойно да му откажат, няма да е българско, все пак сме държава на 1300 години, която е създала целия свят, цялата писменост, и съвременна култура, и киселото мляко също. Няма как да ни откажат.

това ще е сериозен двубой. Онова с пулчо беше за Джошуа като лека тренировчица....

първо AJ дължи реванш на Опулев.

Къде е КИРО ??? Или Динко ГОцев ... Журналистчето, станало специалист по бокс, като гледкало горкото "телевизор и ютуб". Ей путьо .... защо се криеш под чуждо име, напиши си твоето.

Психо , кога Киро е играл бокс при Суванджиев , ти сигурно още си бил нормален :)

Аз познавам всички от Локото при бате ти Насо: Весо -- вице европейски за юноши Бисер и брат му Бобчо ... дето направи новата зала бате ти Милчо .... ти кой си ???

Е виж по-горе , кой съм , палякар изкукал :)

Аз пък мисля, че Джошуа ще победи дангалака.

Дира, кво е КОНТРАКТ бе ?

Супер, и победителят ще се боксира с кобричката за всички пояси...........

Тия пичове е най-добре да се бутат като олимпиадите - по един път на 4 години, а през другото време да пълнят медийте с глупости. То и без това са безинтересни, а парите за тях пък са направо безбожно големи. Светът се е докарал да харчи ресурса си само за глупости-мое мнение.

По-добре едва ли може да се каже.

ами не е имало война скоро да редуцира простото население

тъпо парче си, няма войни а?

За мен фаворит ще е Фюри, дори само защото има по-дълги ръце, а това е много важен фактор. Не случайно мерят в бокса разпер на ръцете. Джошуа не знам дали ще може да се пригоди, да се бие като нисък боксьор и да се гмурка напред, когато изостава в този компонент. Пулев това не можа да направи в мача с Джошуа и си се би стандартно. Кличко не смееше да влезне в обсега на Фюри. Въпреки че накрая правеше грешки, с неговото клатене на главата и тялото, единият път му мина точно пред ръцете на Кличко. Едва ли не щеше с глава да му удари ръкавиците. Но Кличко бе супер уморен и нямаше сила да удари. Ако не направи подобна грешка Фюри, той би трябвало да победи. И ако не е в лоша форма.

Фюри ще го съсипе както съсипа Уайлдър. Джошуа е много добър боксьор, но силно надценен благодарение на Еди Хърн.

според мен ръцете на Джошуа са по-дълги. Фюри пък има гола и лъскава глава, което прави нанасянето на точни удари много трудно. Като цяло според мен Фюри ще победи, но не се знае какво искат от черното тото. все пак става въпрос за ужасно много пари от залози...

Джошуа е висок 198 см и има разпер на ръцете 208 см. Фюри е висок 206 см и има разпер на ръцете 216 см. За сравнение: Пулев се води висок 193-194см и разпер на ръцете 202см или само 6см по-малко от Джошуа. А в мача изглеждаше като умалена версия спрямо Джошуа. Разликата е обаче по-малка от тази между Фюри и Джошуа.

Кобрича ще съдия този път!

А мача с Ганьо Пулев кога ще бъде? Преполагам 2027 година! По Коледа!

Големи яйца. Ще се сбутат двайсетина минути, ще си делнат по двайсетина милиона долара от парите на глупаците платили да гледат някаква олигофрения.

Това се очертава да бъде най-големия мач между шампиони в тежката от Люис - Кличко.

Това се очаква да е поредната безинтересна пръдня с много шум и пари за участниците.

може и да не е по-интересно от сблъсъците на фюри с уайлдър; първият - напълно равностоен, вторият пък беше интересно да гледаме как един голям боксьор надделява брутално над друг голям боксьор