17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУДЯ СЕ КАК МОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ОТ 15 ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ В 20 РЕДА СТАТИЯ ?!?!?! :((((( СТАТИЯТА ПИСАНА ЛИ Е ОТ НЯКОГО КОЙТО Е АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТЕН ИЛИ Е КОПИ-ПЕЙСТ ОТ ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ ?!!?!!! ТОВА Е АБСУРДНО И НЕДОПУСТИМО, ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ :(((((((

Може би 6,7 G.

Браво на момчето,то че нямя да спре ,няма,но да не му се случва по вече такава каскада.Да е жив и здрав.

Да благодари на мама и тате, че са го направили "яко". Макар че не знам защо пък изобщо е допуснал да се стигне до този удар.

Защитният ореол, наречен "Хало" над главата на пилота, както и подсиленият, който е съхранил краката на пилота. Ореол? Вие луди ли сте? И така написано, излиза, че е имал ореол и на краката. Неграмотници.

То да е само това.

67G - сила на удара? G не беше ли ускорение или нещо са объркали буквичката? Защото ако се е блъснал с ускорение 67 G не знам как изобщо би оживял?

Този път не е грешка. Така е написано и в сайта на ФИА. Има малко повече подробности.

Толкова прави,няма грешка.

Абе, абсолютни неделни шофьори са тия

Заглавието е писано от Каменов или Гогов - само те могат да сътворят подобна тъпотия, дето ад се чудиш какво е искал да каже "автора"!

Не е само заглавието. Цялото е писано от някой 6-волтов

Грожан, ако бе катастрофирал преди 20 години вероятно сега щеше да прилича на Лауда или Уилямс или и двамата, а преди 40 щеше да е някаква черна, неразпознаваема, овъглена маса. Вероятно след още 20 ще може да си продължи състезанието, само ще му сменят гумите. Колкото и рекламен да е тоя "спорт", има смисъл от него, щото движи прогреса, но ще стане и той на батерии, 100%, даже такива инциденти, работят ЗА. Искам да видя комплексарите, дето вдигат шум с ДВГ, било на мощен мотор или кола, как ще я карат тогава???

С батериите също ще гърмат и горят.

Е то това го има вече - Формула Е

То е почти безсмислено да коментирам технически термини, тъй като журналистическото невежеството е всеобщо, фрапантно и всеобхватно...но все пак да опитам: 67G (G е земното ускорение) показва ускорението, с което е станал удара, а не силата на удара. Може би журналистите поне от България ще си спомнят, че силата е равна на масата по ускорението.

Брях колко много ги разбирате тези работи. А я сега аз да попитам какво е G Force? Преведено означава сила, а не ускорение и това е силата, с която Земята привлича тела с маса много по-малка от масата на Земята. Ускорението, за което говориш се отбелязва с малката буква g. Голямата (G) е тегло, което е сила и от там - G Force.

Пък просто да се спре този "спорт". Безсмислици обвързани с много пари.

Същото важи и за футбола!

"... нови ръкавици за играчите... " хм, "играчите" в този спорт се казват пилоти.

Или шафьори