Коментари - Дори огромната семейна трагедия не го пречупи. Предводителят на Сенегал има сърце на лъв | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко кефи тоя манХал. Виждам го с дебелия джойнт да подръпва след някоя победа на сИнегал. :) Само че скопиха "лъвовете" и ги пратиха да пасат трева в саваната Щото само с един Кулибали не става. Но треньорчето е пич , двойник на СНУУП ДОГ!

Прекрасна статия Динко, разплака ме!! Мъжко момче е този Сисе, само като го видиш и ти става ясно за какъв човек иде реч.

Искрено се надявам да изгонят наглите англичани от световното. Сенегал заслужават световната титла, те са ми и фаворит.

Браво! Ако беше от нашите еврогейове, представям си какви вопли щеше да има!!! Още веднъж евала!!!

Не го намирам за човешко. Явно в Африка човешкият живот може да се загуби лесно и приемат нещата по друг начин. И не, не българите и европейците не са някакви скапаняци, че имат чувства, този е различен. Което обаче в никакъв случай не го прави герой

5 котки нале?

Си спортен инвалид, бегал от физическо..

Европейците да имат чувства, като създатели и участници в най- кръвопролитните войни в историята?

Модераторите, да не допускат коментари от неграмотни неонодени дърти чанти.

Мариянче, ходи нагледай тестото ти дали втаса. Недей коментира неща, които не разбираш! Според тебе е трябвало да се разреве пред всички, да сломи духа на отбора, да паднат, да го раздуха пресата, да губят точки в първенството и това да му възкреси роднините. Човекът ки го е казал. Заради личната трагедия е нямал право да проваля 20 мъже, а не че не си е преживявал мъката.

сме на това дередже! Лелки по душа и бит дето се самоуспокояват само докато са втренчени в поредната сълзлива боза и епизод 263 щото маминия лигльо се размучал за поредното дето не му се е получило. Е това са “мъжете” идващи и превземащи с бръснати крака и оформени вежди, но твърди и жлъчни, настоящето. Както е казал Чингиз Хан:

Дира е за сенегал. Вземете си повечко успокоителни в редакцията, че голям бой се очертава. 3-1, 4-1.... А това ,че Ван Гаал води отбора си въпреки ,че в мпомента (не преди 20 години) е болен, това няма значение, естествено.

И да паднат, както общо има това с една човешка трагедия?

Сенегал менегал, а тук център нападателят на бистришките тигри ще става пожизнен премиер.

ли ти роди плиткият мозък, айде потъвай!

Като за голям ден - голяма загуба подобава - с 3 ил и4 гола разлика!

Да не можеш да се размножаваш

Бъра-бъра...100м статия възпяваща един човек, който явно толков му е пукало за близките му щом е бил на терена след няколко часа...Кой нормален, обичащ близките си човек е способен на това?? Някакъв герой едва ли не го изкарват!

...а ти мухльо с какво си допринесъл за страната си, за квартала си даже или даже за панелката, която обитаваш?!? Покажи един български или европейски футболист да е построил училище или болница?!?! Този е Човек и личност за разлика от безличният ти недъгав коментар. Адмирирам го от сърце и душа и понеже съм бил в Сенвгал знам с какъв респект и уважение хората го ценят и е земен, многп земен реален

След като е изпълнил отговорностите си, си е отишъл за две седмици, организирал е помощи за семействата на пострадалите, изживял си е мъката и се е върнал. Това е далеч от мъж, на когото не му пука за близките му! Преди това не е искал да внесе смут и съмнение в отбора - решаващи за победа на световно ниво, било то във футбол, било то в друго, в което един истински мъж е поел ангажимент. Известен е с това, че плаща на цялото село, в което е роден. Не прилича на мъж, на когото не му пука за близките хора. Финансирал е построяването на болница. И кой знае още коко добри дела. Просто е мъж. Авно дори представата ти е бедна да възприеме до каква степен в мъж. Т.е. рзалични сте. Ти си от меките българи, които се гънат лигаво на обстоятелствата. Много такива правят мухлясала нация. Като българската днес. Заради такива като тебе достойните мъже трябва да се борят с двойна сила, за да успеят да си свършат работата, която са поели. Като струпеи на обществото сте - излишни, но налепени и смучат енергията на обществото с подигравателното си настроение и хлабавата си психика. Долнопробно поведение, възприето от такива като теб кто стяандарт.

Съгласен съм по принцип, но малко си омешал фактите в статията поради некадърността на написалият я. Това с даренията в селото и болницата се отнася за Садио Мане, а не за Алиу Сисе.

Си на 2000км., за колко втеме ще се прибереш бе люлински тулуп?

Респект за този човек!!!

ОГРОМЕН респект към този мъж!

Важното е да набият канчетата на наглосаксите. Уважение към този човек.

Ти от набиването на твоята куфалница, не мислиш какво плямпаш!

Явно мисли. Явно ти не мислиш.