Двойна българска радост на старта на Australian open

Виктория Томова и Димитър Кузманов спечелиха трудни победи

Обратно в новината

Коментари - Двойна българска радост на старта на Australian open | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предупредих ви че ако изтриете коментара ми с фактологически анализ на др.Кампбел (който редовно го включват любимите ви ДВ) ще го разпространя навсякъде. https://www.youtube.com/watch?v=fA-fvyGw-cc

Айде! С вас сме!

Браво! Велики български спортисти от велика България! Въпреки липсата на милиони евро от държава и спонсори, каквито имат всички европейски спортисти, а и турските - нашите бългри мачкат!!!

Майната им на австралииците и тяхното първенство ! Също като олимпиядата във фашистка Германия !

Фашистка Германия ряпа да яде, пред това, което са ни подготвили с тези "зелени сертификати" камери на всяка крачка, електронни пари, дронове, спътниково проследяване, ваксини, чипове, 5 джи, робокопи...."

Изкуствения интелект.

По комунистическо медалите от олимпиади, световни европейски... се носеха с кофи. Сребърният медал беше почти провал. Имахме трикратни олимпийски и световни шампиони... Легенди в своите спортове. На Олимпиадата в Сеул 1989г. бяхме на 8 място, непосредствено след домакините, които разбира се, бяха яко подпряни съдийски. От онези времена е и рекордът на Стефка Костадинова. Ненадминът до днес. След 30г. демоНОкрация се радваме на участие.

С малки корекции... Олимпиадата в Сеул е през 88-ма и сме на 7-мо място, както и на тази в Монреал през 76-та. Иначе най-доброто ни класиране с всички условности е 3-то място през 80-та в Москва.

Верно - карах по памет отпреди 30г. Сега направих справка. Но основното си остава.

май скоро не е таковано ....

!!!

а не стартът на Австралия оупън

Браво!

Викито Томова много пъпчасала, бе! Май тишина в спалнята.

Gugnelid

Не бе, баце, тъпо й е бръснарското ножче.