Австралия даде последен шанс на Джокович, депортацията се отлага засега

В събота той ще се яви на изслушване пред министъра , но не е ясно кога ще има решение

Обратно в новината

Коментари - Австралия даде последен шанс на Джокович, депортацията се отлага засега | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това по-голяма сапунка и от дързост и красота, утре очаквам и турнира да изместят за февруари, докато решат дали да играе или не

Явно думата на един министър е над австралийския съд. Ако Ноле е здрав каква заплаха е за австралийския народ? Страшни глупости натвориха кенгурата.

Ще кажете, че Джокович е българин с всичките новини, които спамите за него. Да си е правил сметката. В Австралия се влизаше тегаво още преди пандемията, когато не даваха да си внесеш бутилка вода или банан.

Имат големи притеснения фашагите там, колкото и да ги прикриват. Пари, уронване на престижа, още пари, мъждународни санкции, пак пари. Джокера им размърда дебелите пръдлеци.

Ако Джокович е бил честен за заразяването с корона на 16.12 и е спазил правилата за изолация и пътуване, както и тези за пътуване и престой в Австралия, да го пуснат. Ако е нарушил което и да е от гореспоменатите, да почива в Сърбия и да гледа другите как играят.

Тоя не разбра ли че е НЕЖЕЛАН ?!

Жокера уж сърбин, пък не знае да псува! Тегли им една майна!

такъв е закона.

Е, та какво?

Нито една световна спортна организация не би допуснала такава груба политическа намеса в спорта. Световната тенис асоциация трябва да запази спорта чист от политическо вмешателство, като спре поне за една година всякакви международни тенис прояви в Австралия.

драпат сръбските шилета за Австралия,после били фашисти. видим сръбски шовинизъм и стремеш за надмощие над Опонентите и колегите. има си други турнири и кортове. въпроса е само за пари и слава

... ?

Велик тенисист и добър човек, но явно балканската бабаитщина е по-силна. Жалко, че края на активната му кариера на състезател може да бъде белязана от подобен скандал. Всичко идва от главата.

да, политиката е вредна....да се играе Испанско дерби в Саудитска Арабия за пари е върха на парични интереси

Австралийското правителство, ако беше толкова убедено в правотата си досега да е изгонило сърбина. Проблемът е, че не им се плащат огромните неустойки, които се задават след такова решение.

Омикрон е вече тук Баба Марта сади лук Гешев чесън ще яде Щом е част от ОПГ Цацаров оставка дава Пред КАНАДСКАТА ливада Че ПРОМЯНА ще го схруска Февруари на закуска Бойко куфарите стяга За Австралия да бяга Включен вече е в турнира С Джокович ще потренира През Дубай сега лети Шиши му бере фурми С Черепа ще пият бира За да му върви в Турнира!

каква политика, какви 5лв? австралийците не пускат неваксинирани в страната със закон - точка. няма компромис.

ще има и големи загуби от спонсори и тнт.

Какъв австралийски гей трябва да си, че да отмениш виза чак в петък и да няма време един спортист да оспори, за да участва на турнира на кенгурата. Пълен амбреаж!

Ако законът казва , че не може неваксиниран да дойде в страната, трябва да се спазва. Щом вече има изгонен състезател по същите правила, Ноле не е никой , че да се прави изключение за него.

залгавието е подвеждащо спрямо какво пише в статията.

Ще го ваксинират и ще преживее катарзис и ще стане най-върлия ваксър в света

Цялата работа е да го смачкат... Невъзможно ми се струва след всичко да излезе и да може да играе нормално. Седмици затвор, уронване на авторитета, психически тормоз и какво ли още не! Сигурно им е тъпо че вече само славяни с на върха.

е ти преди финала ли искаш? хах

Този балкански боздуган се мисли, че е повече от закона в Австралия. Ще го изритат, като крастава жаба

Нормалните хора, когато им кажат, че не са желани в нечия чужда къща/град/държава, просто напускат. Гнусният и лъжлив сръбски измамник драпа със зъби и нокти за поредния милион, сякаш положението е на живот и смърт.

Сигурно е скрито ваксиниран, ама не ще да си признае - това е още по-голямата драма ;-)

Каква пък неустойка, ако не е тайна?

Давай Гришо! Ноле падна, сега ще е по-лесно да вземеш титлата.

Да го протака съдебно, както се прави тук, че да го депортират след приключването на турнира в който да играе. ;)

джендърите са толкова тъпи, че не осъзнават най-важното - колкото повече протакат, толкова по-зле ще е за тях. Станаха за смях, нямат никакви опции освен да си платят неустойките, а на всичкото отгоре трябва да го изгонят, ако не искат революция. С всеки изминал ден увеличават рисковете и вниманието на света върху собствената си излагация и некадърност. Накрая и Аус Оупън може да се окаже минало..

Сигурно е природно имунизиран. Ама кой ли го признава.

Ясно е, че министрите се опитват да го махнат, за да дадат пример. Най-добре за него е да им тегли майната и да се прибере.

Тя и нацистка Германия и СССР бяха държави със закони, които стриктно се изпълняваха.

Вълка козината си мени, ама нрава - не. Страхотен спортист, но си е балканец - наше момче.

Тогава защо заклеймявате нацистите и опитите им с хора..та сега е мега по-мащабно и зловещо!

Целта е да спрат Джокович да вземе рекордна 21ва титла от големия шлем. Мотат го седмица за да го забавят до понеделник и да не участва. Ще го направят на всяка цена.

Ти малоумен ли си? Никой не му е казвал, че е нежелан. Той е поканен, като всички останали участници на АО. Казва му сега някакъв чиновник, че "няма право". А съда вече отсъди , че има.

Австралия се оказа по-смотана държава и от нас.. Пратете селяндура обратно вкъщи!

Третират Джокович като най-големия престъпник за това, че е здрав!

Пак неговите адвокати му правят мечешка услуга.По скоро трябваше да преговаря с организаторите на турнира да му отложат мача с един ден поради форсмажорни обстоятелства отколкпто да се юрка съдията, който определено няма да бъде на негова страна след подобен натиск.

целта е да се спазват законите и да не се вдигнат австралиийците на бунт - 2г не можеше да се пътува там.

Ще се види каква. Много бързаш. Нека да видим първо дали ще го изгонят.

Ами не могат да го спрат. Ако не тук, ще я спечели във Франция през май. Там вече го поканиха и французите ще го подкрепят за отнемане на сегашния турнир от Австралия.

глупости - бг опен ли да има? ти ли ще извадиш пари? хха

Ами така е, лъжата може да бъде лесно разклатена....затова ги е страх.

ами те утре може да из измислят закон, че гейове не могат да влизат в Австралия, тогава кво праим?

Не. Третират го като престъпник защото е нарушител от тип дребен тарикат.

Коментарите против Джокович, по стил и никове и ме навеждат на мисълта, че това са герберо-седесарската платена паплач по форумите. Странно ми е, защо е така. Вероятно свързват Сърбия с Русия и от там ненавиждат и най-великия в историята на тениса, при това и човек доказал се и със своята благотворителност и хуманност, което не е толкова често срещано явление сред изявените спортисти.

Не мога да повярвам, че в 21ви век в уж демократична държава се разиграва подобен цирк. Австралия може да си налага каквито иска правила за техните граждани, но да организираш международен турнир и после еднолично да решаваш кой да допуснеш и кой не, е всичко друго, но не и феър плей! Можеше да кажат преди турнира, че неваксинираните няма да бъдат допуснати без изключение. Но да да не позволяваш на хората да ходят на работа и да оставиш вратичка в закона за определени хора е най-малкото неморално. Няма логика да събираш здрави и болни в един хотел при положение че СЗО реве колко заразен е вируса