Джокович кацна в Мелбърн, но му бе отказана виза, към момента е изолиран на летището

Върви комуникация между администрацията във Виктория и австралийското правителство по темата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джоко, тури си ги на инструмента и ги завърти тези полу-идиоти. Хващай си самолета и се прибирай. Те губят. Фашаги скапани.

Джокович Уж е голям спортист, а демонстрира, че правилата не важат за всички. Какво спорментство какво чудо показва. Ми не спазваш правилата не играеш както сме милиони други хора какво толкова. Депутатите ни се учат от такива като него.

Човека е питал - може или не може. Казали са, че може и човека лети. Сега хем го пускат, хем не го пускат. Евала на човека. Австралийските аборигени да пуснат кенгура да им правят турнира.

Утре ако на някой му хрумне, че само правилите любов с мъж могат да участват, к'во правим?

Ваксинираните овце блеят срещу черната овца.

Я обясни моля те правилата и каква е тяхната желязна логика? Или просто като овце ще следваме безмозъчни управници?

Значи ти ще участваш, спокойно, слабоумно тролче!

Тъжно е мачовете да се решават от някой клатикурец в общината. Виждаме нагледно резултата в България.

Браво ! една свястна държава. като е Джокович, да не мъти златни яйца. тъпанар.

Това общество - Австралия , е създадено за затворници и ще приключи като такова.

Типичен балканец.

Утре ако в "нормалния" свят решат да ходиш с какалашка в гъза ,защото е здравословно за теб и техния свят ,какво би казал и направил ?

Лицемерието на австралийските затворници (и исторически, и в момемта) няма край. Мият сурат и правят живота на Джоко черен/труден, както се закани некрофила Макрон! Но наистина, както някой долу писа, да им тегли по една звучна сръпска и да си лети обратно! Наистина те губят. А за него едва ли е проблем да си изкара фалшив сертификат за всичко...

Ноле,хващай обратно самолета и бегай далеч от тия нацисти.Тези човеконенавистни отрепки оставиха човека с мустачките да им диша праха.

Така е , ваксърите са изключително злобни и агресивни, мислят че след като те са се прекарали да се ваксинират, трябва всички да се минат. Злоба,

сега да им набие канчетата и да си вземе титлата

чудим ти се, не ги ли видя, че Австралийците са под Китайско Комунистическо Р0бство, да одиш у страната им е СамоУбийство!

Последния път казаха , че ваксинирането е избор ..

Закона е един за всички.Лош или хубав щом е закон трябва да се спазва.Затова в белите държави всичко е уредено. А тъмните барлкански субекти все се опитваме да се проврем между капките

Не точно китайско, едно по-специално е, за останалото си прав.

Тъпанар говори за злоба? Това че хората искат да се спазват законите в страната им не е злоба. Но тъпия сляк едва ли прави разлика, нали? От дек на дек они ше му казват кво да праи? Не бива да се забравя, че в България живеят най-тъпите хора на света.

ти да не мислиш, че Висшите Партийци на Китайдсите Комунисти, всичките до един не са ЮдеюСемити, я се запознай, кои са били най-близките Съветници на Лидера Мао!

Всички които защитавате Джокович, да ви питам? Когато вашето дете не влезе в градина и го измести дете с фалшива болест, приятно ли ви беше? Когато кандидатствахтев гимназия и университет и не се класирахте с по висок успех защото други с предимство ви заеха мястото, хареса ли ви ?

Прочети конституцията, глупако!

Направо му се чудя на търпението защо се занимава с тия туземци...В крайна сметка всеки има право да взема решения относно личното си здраве за ужас на набучканите.

Трябва да го арестуват и да го нашибат с пръчка както правят властите в Индия. Келеш с келеша му.

Англосаксонските джендъри са принципни в простотията си.

Някой ще ми обясни ли защо ваксинираните хора имат някакви привилегии в обществото ? И по-точно защо им се дава Зелен сертификат, който ги допуска навсякъде без нужа да бъдат тествани. Нали вече е видно и никой не отрича, че и те могат да се разболяват и да заразяват околните също както и неваксинираните. Благодаря!

Ей, няма да го оставят на мира. Сега остана да му спретнат и компромат- например положителен ПСР само и само да го прогонят.

Махай се, докато Комунистите не са те Екзекутирали - обявяват да Враг на Народа и си до там!

Балканският Бай Ганьо се изложи! Сега австралийските фашисти се гаврят с него :)))

Божиите закони са важни, а не тия на мършите. Законни са били робството , фашизма, инквизициите, концлагерите, избиването на милиони индианци, негри, индийци и още много, Не бих се доверила на биологични отпадъци създали подобни нечовешки закони, ...Пак ли твърдиш , че подобни закони трябва да се спазват.

Гостенино,тук говорим за здрав човек, който иска да вземе няколко милиона долара.Примера ти е неподходящ.

вече с Тенис Ракети проблема няма да се реши, Трябват Ракети ама от друг Тип като тези на Дебелият Ким в Северна Корея, за това с него ЮдеюСемитите не се закачат!

Поне може да се върне в самолета си и да се опъне в него. А какво да правят обикновените пътници. И ти я в камионите по границите.

Не ми се е случвало.

Действащ световен шампион, спечелил всички възможни купи, милионер и бай Ганьо. Ти мършо постигнал ли си повече от него...???

наглосаксонска цигания

Джокович е доказан Номер 1 (20 пъти). Естествено че има предимство. В спорта всички искаме да наблюдаваме наѝ-добрите. Тук не става въпрос за спортист от средна класа коѝто да вредят в турнира с "предимство"

Е щом са му разрешили да играе,значи трябва и да влезе в страната.Тея уж велики сили в някои неща са много ограничени и изостанали.И Франция и Германия работят по калъп и стане ли изключение цъкат и не знаят какво да правят.Сещам се зА Франция,които върнаха от летишето нашите работници.Приели запивед,а в момента пътуващите увяхват- и това ми били велики сили

задължения за всички. Сръбския тарикат да се връща

Виж колко минуси са ти нараснали Ганьовците!

Ей, тия сън не ги лови от злоба, че една световна публична личност като Ноле, с неговата огромна популярност по света, отстоява принципна позиция, като не се пречупва да запее в хора на световната ковид- пропагандна машина. Това, че ги накара да променят измислените си и абсолютно безполезни и неефективни ваксинационни ковид правила е много по значимо постижение от всичките му досегашни тенис титли и спортни успехи, взети заедно. Подкрепям го.

Идеята е не да пазят хората. Идеята е да те принудят да се ваксинираш.

Като турист много харесвам Австралия, но имат много правила, които в момента нямам желание да изпълнявам, затова запълвам времето си с други приятни занимания.

А де, и аз това питам, ама никой не дава логичен отговор на твоя съвсем елементарен въпрос.

Никакви изключения за хората, които развалят ваксимационмия морал използвайки своята известост и по този начин да застрашават живота на милиони хора, като подклаждат конспирации и поощряват безотговорните антиваксъри

Тенис федерацията не решава законите на странта/региона.

Едно място, където законът е еднакъв за всички!

Социализмът и тоталитаризмът набират сила.