Коментари - Джокович публикува обяснение по две основни обвинения срещу него | Корнер.dir.bg
назад

Джокович публикува обяснение по две основни обвинения срещу него

Световният №1 призна нарушение на карантината и грешно подадена информация за визата

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Джокович публикува обяснение по две основни обвинения срещу него | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 172

Премиерката, която е баща на детето си, да попита Ноле защо е финансирал основаването на училища в Сърбия, защо е правил дарения на Австралия заради пожарите, и тн., или да замълчи. А шпигел да разследва при какви нечовечни условия живеят и работят българите в Германия. За повече въпроси се обърнете към майор Джоузеф Мърфи. В понеделник вечерта Project Veritas публикуваха нов доклад, който съобщава, че са получили американски военни документи, доказващи че д-р Антъни Фаучи е излъгал Конгреса, и съдържащи "невиждани досега документи относно произхода на Covid-19, молекулярни патогенни проучвания, ваксини, потенциални лечебни препарати, които са били отхвърлени и усилията на правителството да потули всичко това." "SARS CoV-2 е създадена от американците рекомбинирана ваксина за прилепи, или неин прекурсорен вирус. Той е създаден в рамките на програма на Eco Health Alliance и Уханския институт по вирусология (УИВ), както бе предположено от сведенията за евентуалното му изтичане от лабораторията. Подробностите по тази програма са укрити след започването на пандемията. Докладът на майор Джоузеф Мърфи беше публикуван в неговата цялост от Project Veritas. Ноле е велик, а Австралия се оля. Гледа под лупа къде е ходил Ноле, с кого е ял, спал, и тн. Да му направят тест, ако е отрицателен, да го пуснат да играе. Те много се задълбочиха, заяждат се, унижават тенисист номер 1 в световен план. Голяма работа, ако малко си е обработил документите, той иска да играе. И тениса го иска. Така че тия нещастни гранични полицаи, и спигел, да се заемат с други случаи, представляващи заплаха за обществото. Тенисист номер 1 да бъде допуснат до турнира! Той е пример за подръжание, финансира откриването на училища в Сърбия, изпрати помощ на Австралия при пожарите и тн. Да играе!!!###

Мда (нерегистриран) Спомняте ли си как клана Джокович обвни Григор дори в участие в заговор на САЩ срещу Сърбия, когато даде положителен тест на оня смешен турнир в Белград, който Новакс беше организрал без никакви предпазни мерки?! А ако Григор беше казал - Имах положителен тест, но реших да играя от уважение към моите сръбски приятели.Сега като погледна назад, разбирам, че не е трябвало да го правя" Дали Григор щеше да си тръгне жив от Белград тогава! Няма толкова нагло, егоистично и подмолно поведение като на Джокович и баща му! И всичко от болната амбиция за трофеи и пари! Лъжите и преструвките на корта се преглъщат, но да минаваш през здравето на хората и да газиш държавни закони е твърде много заради едното спортно постижение! Извоюва си мечтаното място в историята за НАЙ.... най-противния шампион от шлема!!!

същият педал обвиняваше Григор, че е бил заразявал другите.

вече си от губещата страна! Изложи се Ноле,много. Да бе отказал турнира и да им сереш на титлата,парите и рекордите щеше да си знаме на антивксърите. Но ти се държа като малко,лъжливо човече и им влезе в играта. И те омармаладиха.

Ноле е велик, а Австралия се оля. Гледа под лупа къде е ходил Ноле, с кого е ял, спал, и тн. Да му направят тест, ако е отрицателен, да го пуснат да играе. Те много се задълбочиха, заяждат се, унижават тенисист номер 1 в световен план. Той иска да играе. И тениса го иска. Така че тия нещастни гранични полицаи, и шпигел, да се заемат с други случаи, представляващи заплаха за обществото. Тенисист номер 1 да бъде допуснат до турнира! Той е пример за подръжание, финансира откриването на училища в Сърбия, изпрати помощ на Австралия при пожарите и тн. Да играе!!!###

Искам да припомня на тъпите ваксъри, когато Гришо го хвана ковида как тук компетентно писаха, че с него е свършено и повече няма да играе. Е не познаха. Сега същите киртаци плюят и по Джокович.

Григор не е лъгал. Между другото, при онзи случай Джокович нападна Григор, помниш ли?

https://gong.bg/tenis/goliam-shlem/multimedia/video/iznenada-ostra-ataka-ot-syrbiia-kym-nole-665977 Айде честито на всички които се гъзеха и величаеха джокович.

Джокивич е велик, а ваксърите тихо, но с бързи темпове пълнят траповете. За 2021 година умрелите в Бг са 15 хиляди повече от 2020, когато нямаше ваксини. А това е само началото.

баце, смени дрогата.

Тука освен хора на ДПС други пишат ли ? Вчера пак с убиеца на момчето, толкова омраза се стовари на убития, а дори не го и познават, за разлика от мен. На какви ли не тези се наслушах, много озлобено и пропаднало племе сме ! Ще си останеме такива, като ръгача и ще викаме, колко велика е България, а то пълно с турци, цигани и плебей. Сега сърбето, Ви е виноен, че сте глупави и Ви контролират....

Псуваше всичко и всички по цял свят.А сега като видя дебелия и влезе в обяснителен режим Даже и сръбските власти те погнаха.За нарушаване карантината.

Оф, Ай сиктир с тия сръбски драми. Да си събира багажа сам преди да са го изгонили, да каже едно "Извинявайте" и да си ебава пичката майчина у Белград.

А, излезе, че не нито Исус нито Спартак ами си е просто един сърбин който може много добре да играе тенис.

Пишеше за Сърбина през годините,какъв голям шампион е.От тук на там много години ще се пише какъв балкански тъпак е .

Ноле е велик, а Австралия се оля. Гледа под лупа къде е ходил Ноле, с кого е ял, спал, и тн. Да му направят тест, ако е отрицателен, да го пуснат да играе. Те много се задълбочиха, заяждат се, унижават тенисист номер 1 в световен план. Той иска да играе. И тениса го иска. Така че тия нещастни гранични полицаи, и шпигел, да се заемат с други случаи, представляващи заплаха за обществото. Тенисист номер 1 да бъде допуснат до турнира! Той е пример за подръжание, финансира откриването на училища в Сърбия, июпрати помощ на Австралия при пожарите и тн. Да играе!!!###

'ноле' може да прави у тях си каквото си иска. може би даже и там няма да може. но в Австралия е на гости. (австралийците, за разлика от твърде категоричните антиваксъри тук, помнят що е епидемия и си уважават държавата и институциите. не защото някой е руснал или австралиец да му се разминава)

Язък, антиваксърите пак останаха без знаменосец, Джоко се оказа дребен лъжец и фалшификатор...

Педалите, не се обаждайте там където трябва да се мисли.

не знам кой точно се държа като педал в тази сценка. браво на митничарите. такива трябва да са властите.

Джокович, може и да не го харесвам като човек, ама кризисния му ПР е добър.

Явно, българското племе е сериозно увредено от ваксините. Ваксинираните тролове започнаха да кукуригат и квичат като пред заколение

"явно" си от онези с явленията. дебил.

Колко глупави са българските трошляци, пишещи против Новак

Сърбин ли е, удари му шамар. Той си знае за какво е.

Съжаление Джокович се оказа обикновен балкански хитрец...

Абе, направи да вади един фалшиф сертификат от тази ментелива белградска клиника, в който да пише че се е ваксинирал преди поне 6 месеца и всичко приключва. Всички знаем че няма да е вярно, но официално ще е ОК и в Австралия ще го пуснат без проблеми.

Новак винаги побеждава. Възхитена съм от този голям човек и спортист

На 17 декември бях на събитие в Белград, за да наградя деца, като преди това също дадох негативен антигенен тест. Едва след това събитие получих резултатите от PCR теста и той бе позитивен. На 18 декември бях на събитие с френското издание "Екип" в Белград (фотосесия и интервю), а след това се изолирах за необходимия период у дома. Не исках да откажа публичната изява с хората от "Екип", с които имам дългогодишни добри взаимоотношения. Сега осъзнавам, че е трябвало да я пренасроча." Този безсрамен лъжец трябва да бъде депортиран от Австралия!Голям резил,големи лъжи,нахален безочлив забогатял нахалник!Какъв срам за тенисът е този!!!

Какво общо имя това с Австралия? Сега нали е здрав?

Ти не можеш да осмислиш колко си глупав

ваксини ти набодоха вчера, днес оняден, в гъза ли,... ода със сигурност

Колкото повече мърдаш, толкова по-навътре влиза. Няма ли кой да му го каже, на тоя сръбски тарикат? Изложи се като кифладжия, пред целия свят. Край с тениса за него. Да отваря една чалгарница в Београд и да се занимава с неща, които са му по душата.

Може например да продава фалшиви сертификати за ковид. Има опит.

Ти първо си извади вибфатора отзад. После мисли от къде ще купуваш чорапогащи

Незнам кой прав и кой крив вече. Ама много народ направи маса пари от тази драма с Джокович. Те в тука има по 3-4 статии на ден по темената :) Ся некви шпингели и те с новото "разкритие" айде отидох още 2 седмици по 2-3 статии на ден :)

Джокович ще влезне в книгата на Гинес за най - скъп фалшив сертификат.

също, понеже си вдлъбнат

вие кретени пишещи против Джокович сте пълни олигофрени , хейтъри седящи зад клавиатурата и се чудите как да си избиете селяндурските комплекси. Джокович не можете да го стигнете и с пожарникарска стълба, знае 6 езика и има много постижения, такива за киото даже и не сте и сънували и няма да сънувате. И за 10 живота напред не можете да го настигнете. Хайде дерзайте си в кочинката, яжте лайна сутрин, обед и вечер. Бон апети едноклетъчни олигофрени!

По лъжи 100% няма как да го стигнем. Лъже като дрът сърбин.

нищо не можеш го стигна понеже си с половин мозъчна гънка

От къде да му дойде на акъл на Джокович, че тез митничари ще четат какво пише в документите! :)

Джокович просто се надцени и вече за целия свят е ясно, че е лъжец. Или лъже, че е бил позитивен за да влезе в страната без ваксина или е излъгал, че не е бил позитивен на короноварус, когато е ходил по събития и не е спазвал карантина. Предполагам, че ще си понесе последствията и тенис кариерата му ще бъде блокирана, въпреки, че очаквам сълзи на разкаяние през следващите месеците. А баща му ще трупа популярност в Сърбия като бълва простотии.

кога ша са обяснява? Щото към невярната декларация - за която там се дават бая години затвор, се добавя и ВТОРА фалшификация..

Спомняте ли си как клана Джокович обвни Григор дори в участие в заговор на САЩ срещу Сърбия, когато даде положителен тест на оня смешен турнир в Белград, който Новакс беше организрал без никакви предпазни мерки?! А ако Григор беше казал - Имах положителен тест, но реших да играя от уважение към моите сръбски приятели.Сега като погледна назад, разбирам, че не е трябвало да го правя" Дали Григор щеше да си тръгне жив от Белград тогава! Няма толкова нагло, егоистично и подмолно поведение като на Джокович и баща му! И всичко от болната амбиция за трофеи и пари! Лъжите и преструвките на корта се преглъщат, но да минаваш през здравето на хората и да газиш държавни закони е твърде много заради едното спортно постижение! Извоюва си мечтаното място в историята за НАЙ.... най-противния шампион от шлема!!!

Джокович, мътиш ми водата, казало австралийското правителство Как ти я мътя, като съм по нагоре по реката? Мътиш, не мътиш, ще те екстрадирам!

Никога не е късно да станеш за резил.

И всичко това, само защото не е ваксиниран! Здрав, прав корав, нооо не е ваксиниран! Ще отмине и това, но ваксинираните ще плачат за поредната игла и доза!

Ти не четеш ли бе ?? Обикалял е заразен наляво и надясно. Ей заради такива умници като тебе сме на тоя хал !!

Е, и? Сега здрав ли е? Не се е карантинирал. Глоба и толкова

Най интересното е, че е правил дарения на Австралия за пожарите! А други, ваксинирани, са си правили оглушки!

Лъже за да работи! Други лъжат за да не работят!

В документите, които е подал има само едно вярно - името му. Всичко друго е съчинено от някой лов писател на еротични романи....

И белите държавници ги хващат в лъжи, заради които умитат милиони от напалм и умни бомби, но никой не го прави на въпрос. Щом е в името на демокрацията, можем и още бежанци да приемем. Защо всички педали да ме прекарват, а аз да не мога? Щом играт и аз ще играм.

Балкански цирк на колела. Лъжи, преиначавания и дописване на злескалъпена история в движение. Джокович е велик тенесист, но кофти пич, даващ лош пример на хората.

Да дойде у нас, ще го направим министър-председател :)

Обаче и сръбският мин.председатал го погна,Иска обяснение от Джокович,защо е нарушил карантината.Че и страната напуснал по време,когато е трябвало да бъде в изолация.

Бай Ганьо си е Бай Ганьо. Не може да разбере, че балканските номера не минават по другите държави, хващат те.

Клекна.

Най-добрият тенисист, милионер, владеещ 6 езика, участвавал в хиляди дарителски акции и социални каузи, тай ли е ганьовец ??? А вие сте кой - биологичен отпадък скрит зад клавиатурата, водещ жалкия си и безмислен живот...Браво на Джович, опълчи се срещу ковидарите, фарма мафията и фашаците. Той има достатъчнно и титли и пари, за да не участва в подобни каторжнически турнири...

Защо е излъгал и е фалшифицирал документи за да участва в турнира?

Джокович да лъже! Изключено, тук в Ориента това е немислимо.

Общо взето, омота се като пате в калчища.. Както каза Рафа Надал онзи ден, "Новак знаеше за тези правила преди много месеци.." Правилната и принципна позиция на Джокович в този случай бе просто да откаже участие, на базата на това, че е антиваксър и не желае да се ваксинира. Fair enough. Няма проблем, той е номер 1, действащ шампион на турнира, нека те го молят да отиде.. А той тръгнал нашият убавец, уж бил го изкарал, ама на тая дата такъв тест, на оная онакъв.. Как може да ходиш да даваш интервю на хора от "Екип", при положение, че имаш положителен ПСР?! Малоумен ли си? Или просто си нагъл?? Пък уж бил само в Сърбия, но междувременно пътьом отскочил и до Испания.. Ма забравил да го напише във формуляра.. Ма той агентът му забравил, всъщност, сори. Айде стига, бе. Спри с излагацията и просто си се прибери в Белград и си сИпи една хубава дюлева ракия. Спечелил си толкова шлемове и пари, какво толкова. Догодина ще отидеш, ако обстоятелствата позволяват.

Балканско трибуквие

Джоката лъже повече от Кирчо

ББ е шампион по лъжене. Даже е осъден 2 пъти за лъжи

Никой не може да лъже повече от кирчо

баце може с тия дълги сбъркани изречения

Австралийският съд отсъди в полза на Джокович и го допусна до състезанието. Има съдебно решение в сила. Но се намесиха политици и медии, които развиват бясна кампания против Новак и не споменават за решенията на съда. А българските тролове тролят безумно и лигавят клавиатурите

Няма такъв боклук! Екстрадирайте го тоя тъмен балкански субект !

По-полека с квалификациите на сърбина, че ние един такъв, дето подава декларации с невярно съдържание, преди месец си го избрахме за български министър-председател.

Цървул, нямат основание да го екстрадират. Идиот не четеш ли, австралийския съд отсъди в полза на Джокович, последващите действия на политиците са незаконни спорет хетните закони. Никой няма право да отменя съдебно решение, освен по-висока съдебна инстанция. В демократичните страни като България съдебната власт е независима, но прикаторжниците не е така. Да се отнеме домакинството от австралия за погазване на човешките права...

Смехурко, не си прав. Политическата система в Австралия е по-различна от тази в България. Тук по отношение на имиграционни и визови въпроси/казуси, министърът на имиграцията е НАД съда и последна инстанция. Т.е. той играе ролята на Касационния съд в България - има последната дума, независимо кой какво е решил преди това. Остани си със здраве!

Много сладко! Излъгал за да отиде на работа! Не да напада други държави! Ха ха ха ха

Законите трябва да се спазват ,казал Иван Шишман и дал сестра си на Баязид!

…еййй не мина…оправдава се като ученичка хваната на калъп