Джокович публикува обяснение по две основни обвинения срещу него

Световният №1 призна нарушение на карантината и грешно подадена информация за визата

Обратно в новината

Коментари - Джокович публикува обяснение по две основни обвинения срещу него | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сръбски измамник!

Побивайте антиваксърите на колове. Само това ще помогне на болните им мозъци.

Български тъпак

Първо една лъжа, после две и ей го - готов политик

Жалък терикат.

Wall Street Journal излезе със статия, в която д-р Монтание, носител на Нобеловата награда за физиология и мeдицинa за 2008 г. за откриване на вирycа на човешкия имyнoдeфицит и Джед Рубенфелд, специалист по Конституционно право изказват критика по отношение на заповедта за задължителна вaкcинaция, която Джо Байдън се опитва да прокара от известно време.

Ние българите сме на страната на Джокович, против световната дискриминация и Ковид терор

Най накрая сръбското келеменце си призна, че е нарушил карантината и е знаел, че е заразен по време на интервюто с френското издание "Екип" . Тия трябва да го съдят ако някои от тях се разболее. Това е пълен идиот. Важно е да става на неговото, другите да се оправят.

След две години ще се видят резултатите за вакинираните овце

Идиотизиран тип. Сигурно си ваксиниран

Коле, коловете не стигат! Извади неколко изотзад си!

Ли влезе в обяснителен режим? И то накрая ако отпадне след оървия мач ще е още по-голяма смешка

Абсолютно. Нагъл сръбски маймун. Лъже като дърт минго. Прави скандали, а сега акото голямо. Марш от там бъхльо.

Ти българино си пий ракията, яж си салатата и тихо. Мълчал си винаги, мълчи и сега.

Тап си као слонски газ педо!

Джокович стана по-опасен за ваксинацията и демокрацията, от руските войски на украинската граница

Е да го знам...сега пиши на wsj, че съм си го преместил

Бонго, кажи с какво си ваксиниран

Нормалните хора като знаят, че са болни се карантинират, а не дават интервюта и да си правят масови снимки. Новак е лъжец, това са фактите. И да васкиниран съм, родителите ми са на по 70 години и те са ваксинирани и изкараха вируса леко, майка ми даже и нямаше нищо, въпреки положителен тест. А други хора на същите години ги копаха, защото слушат идиоти като Вас, господине!

Ето това е типичния образ на балканския антиваксър. Бие се в гърдите, подскача натам насам ама когато стане въпрос за пари почна да лъжа и да маже само и само да се докопа до тях. Пък като го хванеш че лъже, започва да ти обяснява как видиш ли ти не си разбрал той какво е казал ама той друго е имал предвид ама вие не гледайте аз какво съм направил Ами гледайте какво ви говоря. Това поведение на измислени оправдания да ви напомня на оправданията на една парламентарна група? Дето като ги изловиха започнаха да обясняват че ама да вярно ние сме ваксинирани ама ние сме против ваксините по принцип.

Лъжи след лъжи, оправдавани с ‘човешки’ грешки. Дори няма извинение към французите, с които се се срещал. Боклук.

NoVax NoHonour Djokovic

Няма значение че лъже няма значение че нарушава правилата за да докопа едни пари-важното е че е противник на ваксините и е излъгал с благородната цел да не се ваксинира.

Джокович не бил Исус, нито даже Спартак и можел да си признава глупостите?! Всякакви чудеса стават по Земята...

Дали е възможно джокович да остане в Австралия за повече време, отколкото е предвидено? С доказано две (за момента) лъжи, твърде е възможно да очаква съдебно преследване по австралийските закони. Да не говорим за джентълменският начин, по който изсипа кофата с г.о.в.н.а на главата на свой сътрудник.

Стигат стигат. Пък и ставате все по-малко.

Подцени Ноле Биг Брадъра, който има всичките пари на света, медиите му слугуват, специалистите са му на разположение, политиците му ибрикчийстват, 90-те% процента зомбита му ръкопляскат и му се кланят. Срещу него не става с "Пичку ти материчку".

Такива като теб няма да разберат какво ще е след две години!!!

И пак лъже!Не е имало никакво боледуване,бил е здрав като бик.Но е извадил фалшив документ за да влезе в Австралия.

Джоката ако беше толкова голям спортист, щеше да е и свестен човек, а не арогантен хитряга...

ДЕПОРТАЦИЯ за тоя безотговорен тъпак, лъжец и антиваксър!

Защо му трябваше да лъже и забърква тия каши?! Иска да играе и спечели 2-3 милиона, ама без ваксина не става. И не може той да диктува правилата. Другите тенисисти например може да го подкрепят срещу ваксината... Ама много се уплете в лъжи той вече. Ако друг го правеше това - Да е Депортиран вече!!

да ти кажа под секрет, свестните хора не се състезават с другите ;)

На луТ сЪ прАИ

Ако другите тенисисти са ваксинирани, нямаше да го подкрепят, а щяха да го избутат с лакти и колене от състезанието.

Промити, полирани, лакирани, ваксинирани, изолирани, с намордник, готови за чип, зомбитата се кефят много яко, че Ноле не успя да преметне Биг Брадъра.

Ти не се прайш. На тъп.

идиоти като теб си мислят че всички останали са ненормални!

Ко стана? По време на пандемия не се бият ваксини, щото вирусът мутира! Лъжа ли е?

Лъже, като сръбски циганин!

Е, не всички - 80%.

Колкото повече лъже и маже, толкова по-жалък изглежда. Да му бъдат отнети правата. Не може толкова нагъл лъжец и измамник да бъде част от тура. Нещо повече, все още мълчи за разкритието на Шпигел, че е подправил и датата на теста си. Създаването и използването на неистински документи е престъпление, за което се лежи в затвора.

До който сам се докара и който заслужава

Айде ве ,до кога ще ни занимавате с тоя сръбски мангал...

Абе стига сте ни занимавали с тоя мангал.. да го изритват от Австралия и толкоз. Ръси вируси по целия свят, лъже, маже и все той жертва..

Трябва да го каже Кунчев, по талавизията, за да стане истина.

Интересно е как някакъв прост сърбин се превърна в кумир на българските антиваксъри. Аз съм българин и мразя сърбите

Джокович, поне като лъжеш и фалшифицираш, поне си вържи гащите и си ги направи нещата изрядни, за да небте хвата. Е, хванаха те че ментиш. Още преди да излезнат данните, на мен ми беше ясно, че ти е фалшив теста, по интуация. Е, сега стана ясно на всички. Изложи се, ама яко се изложи. Вече не си борец за свободата на неваксинираните, а просто един мошеник. Вече трябванда те изхвърлят от Австралия, заслужено. И с право. Срам и позор, ноле. Какви са тия асистенти, какви са тия адвокати дето бъркат, просто скалъпената ти лъжа излезна на яве. Публична личност си, ще те гледат под лупа. И гризна дръвцето. Ама сам си си виновен.

Нема такъв сръбски лъжец! Бил Спартак на съвременното време? Исус разпънат на кръст? Когато много лъжеш - дотук стигаш. Най-добре Ноле да си тръгне от Австралия че много се изложи. Може да е голям тенисист но като човек не струва. Тъмен балкански субект.

Недей да кълнеш магнал.