17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се прави и се постигат успехи!Нашият Дришко си заслужи името Дришко!

За бие някой сръбина и Надал,трябва да се научи най-напред да цели очертанията на корта.А не само да блъскат топката като изоглавени.

Най-слабия мач от турнира от тези, които съм гледал. Не знам колко непредизвикани грешки направи Беретини, ама минимум по две левашки на гейм връзваше. И при това положение Джокович се мъчи като грешен дявол да вземе мача. Ако само с един сервис мисли да излезе срещу Надал, по всяка вероятност пак ще получи "геврек". И едно отклонение от темата. Все си мислех, че само по нашите телевизии коментаторите са неадекватници. Оказва се, че и в Евроспорт се намират.

Успехите на "Дришко", ти не можеш и да ги сънуваш. Да ти ги повторя бавно като на олигофрен. Най-добрия български тенисист. Стигал до номер 3 в класацията. С години в топ 10 и топ 20. 20 милиона от награден фонд и сигурно 30 от реклами. На 30г. А, твоите успехи какви са бе, олигофрен насран. Че гледаш толкова високо на успехите на "Дришо".

Беретини е здраво момче, което бие топката с 220 км/ч. В останалите компоненти на играта отстъпва на номер 1. В третия сет Джокович показа, че и той е човек и и го загуби, когато имаше авантаж.

Дришко го харесвах допреди да започне да му трябва преводач от бългаски !