17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще ни занимавате с де.а и тъпия сърбофашист???

Стига сте ни го тикали в очите тоя селски тарикат! Плю си на кариерата заради балканските си простотии! За мен вече не е интересен свинепаса Новакс!

Не се научи този селяндур, че правилата са за всички. Как от топ 100 , 98 можаха да се ваксинират, само тоя специалист не можа

Ваксинираха се по принуда без да има нужда за това. Повечето бяха преболедували и не са опасни за никой. И само Новак имаше смелостта да се опълчи на бюрократичната глупост.

До всички предишни. Не ви ли е срам. Аз съм с бустер от октомври.Подкрепям Джокович един честен човек, който жертва много пари и огромна слава заради принципите си. Поклон. За мен е най-големия.

Викаш всички еднакви и всички спазват правилата като през Комунизма. Ти на Комунизъм ли ни учиш бе лешпер?

Това е щамът, от който е преболедувал - болимекурац.

Интересно към по-долу коментиращите, по същият начин ли щяхте да се изразявате, ако това се беше случило със Медведев примерно или Кирьос, Или пък какво ви е мнението за Валуева?

Ако си беше мълчал, мисирките щяха да разберат, че не е вапцан чак след края на турнира. Ткак като се хвалеше в твитер , че ненебоцан са го пуснали не им остави много голям избор на ония австралийски фашаги

Шапка му свалям.

В щатите комунизъм ли е?

Айде пак с тоя топковец.

Не го пуснаха, щото го хванаха, че е фалшифицирал документи. Това е единствената причина и нямя нищо общо с променена позиция на Австралия. И като ги питата за това, сръбските терикатите прекратяват конференцията. А при нас и Сърбия се правят изключения / един вид, закона не е еднакъв за всички, което ако се замислите е основния ни проблем. Та стига търсихте конспирации и расизъм. Става дума за най-обикновенно мошеничество. Няма нищо общо и с позицията му за ваксината. Ако беше такъв ербаб, що не го каза преди да литне и да го хванат? Хората с интегритет и морал не тръгват да фалшифицират документи и като го хванат да се обявяват за герои и борба с нелепостите.

tonk11

Как точно ги жертва тоя "честен човек"? Като се пробва да се промъкне с менте протокол?

Правилата са правила и трябва да се спазват, тук не коментираме дали са умни или тъпи.

Аз съм Джокович!!!

На въпроса за Щатите: Да комунизъм е. Следващ въпрос моля.

Поклон! Най-големият! Човек с главно Ч! В този комерсиален свят без морал и цености, трябва да има повече хора като Ноле, които да излязат пред всички и да покажат какво трябва да се направи!

Дразнел ли го прякора Novax. Няма как да го дразни. Даже се гордее с него. Дразни ги единствено простите журналя.

No-vax Джокович е яко, кво? No-vax е титла на благоразумието. Не може потомци на каторжници, дет са били толкоз радикализирани и/или непрокопсали, че в родната им Англия не са ги искали, да си налагат простотията над този човек, чийто народ е преживял какво ли не и се е доказал като непреклоним дори пред турците.

еми не е така и се изказваш неподготвен... Съдът прие документите му за редовни , но визата му накрая беше отказана от министъра с мотив,че щял да провокира антиваксърски настроения сред овцете...

Тия нашите посърбаци са бетер северо-македонските. Доста, бе, с тоя прост шумадиийски аниваксърски гонитопкоцев и документен измамник!

"непреклоним" ли? Личи си, че си от село, другарю или другарко...

Абе, ти к'во бачкаш, ма?! Само философствате по тия форуми и не сте свършили работа за пет стинки.

Не се нерви - врътни , оше една свирка и ще ти мине .

Само сви.ки и сексуални фрустрации са ви в простите поърбашки тикви. Култура ...

Що? Ще ме джасимваш ли?

Не знам на какво учи, но със сигурност не живее в България, а в уса или подобни, където постоянно втълпяват на хората, че “ трябва да се съгласиш когато не си съгласен” ако искаш да си щастлив, в обратния случай искаш да си прав, но ще си нещастен. Това в превод, не вярвам някой да иска английския вариант

Велик спортист. Никога до сега не е рекламирал американски стоки и фирми. И досега го е изпълнявал. Защото американците бомбандираха родния му град

За Албена и Максим ни ривахти, еничари! А за едно говно шумандийско....

Няма Олимпийска титла за Джокович.

не е вярно , доста рекламни спонсори има които го оставиха , щото няма " пари" сега като реши да се инати.

Ние защо да ревем за една неразумна руска пиянка?!

Железни нерви! Браво Джокович!

Голем Си !

Хитрецът му, признава нещо като интервюто, за да не се усъмним в другите му измислици, но номерът не минава.

Ама ходи на ЮС опън, и Американските Мастърса, нали.

Плоскоземците си търсят някой да ги поведе.

НАЙ-учтиво ВИ моля да спрете да ни занимавате с този простак.

Облоземците се търкалят по наклонена плоскост.

Браво на Джокера, че не ревна като някое дете което са му откраднали близалката. Истината е че е подкрепян от по голямата част от тенесисти. Все пак е ше на техният синдикат.

Браво Джокович, прекрасно интервю...Малко са известните и успели хора като него, които не се смириха и се опълчиха на световните фарма фашаци. И резултата не закъсня по целия свят тръгна похода на свободата вкл. и в Австралия там са премахнати всякакви ковид мерки. Това е примерът на Големият Човек. А походът на свободата в Канада започва по инициатива на български и сръбски шофьори...

Ами поведе ги, тръгна похода на свободата из целия свят...

Хубаво е че си от компетентните, дето всичко знаят. Но има едно но. Прегледай в мрежата стари негови срещи и виж кои са емблемите . И тогава се изказвай толкова безапелационно и компетентно.

Имам питане, свършиха ли нашите , че ни занимавате със сръбските цигани?

И без теб си имаме состтъчно цигани. Уви, не сте свършили.

Ама свободен си да не се занимаваш.

Джоката е умерен и любезен, но с фашагите не върви това. Требва да се трепят където ги хване човек.

Защо не го показа на всички тоя е-мейл, в който ти разрешават да пътуваш за там ?

Мрън мрън мрън ….