17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не избързва ли малко

Удивлява ме хейтърството на част от пишещите тук. Явно комплексът им за малоценност надделява пред факта, че българин е претендент за световната титла. А може и да не са българи, защото цигани в РБ дал Господ.

реализъм е. Да не се бърка с липса патриотизъм. Мен например, колкото ме радва завръщането и отдадената, сърцата игра на Пиронкова, толкова ме отвращава наглото повединие на Пулев, който се опитва да събере симпатии играейки го родолюбец. Дали това ще компенсира липсата на добър гард, ще видим утре.

На Пулев този мач му е пенсионния план, дано вземе добри пари след данъци и пари за промоутърите

Зал Ожих На Ко Брат Де Сет Еоро.

Кубрат ще застане на един крак и така ще се изплези,че Джошуа ще падне на ринга от смях. Тоест нашият ще спечели с ТЕЛЕПАТИЧЕН НОКАУТ. Още в първия рунд.

Джошуа мисли единствено за мач с Ююри, а това непременно ще му изиграе много лоша шега. Пулев ще победи.

И да падне Кобрата, пак ще вземе 5 мил. паунда - към 12 милиона лева. Нека му е зле и да му завиждат хейтърите от Столипиново и Факултето

Джошуа ще пердаши Пулев като шкембе в дувар и ще го просне на ринга като чувал с картофи.

Той да не е някой от "вашите", че да го бият така - като циганин у дерек. Пратете някой от вашите цигани срещу Джошуа, да го видим как ще циври. АЙде, Азис, Софито дебелата Маринова, Лоренцо или Киро Нарко Японеца, пращайте.

Пише се дирек бе резняк примитивен. А не дерек

на Кобрата. Дано да не се повлияе от медийната истерия на англичаните и да излезе концентриран и фокусиран! Неговата задача е не да дава високопарни интервюта (макар това да е част от маркетинга), а да смени физиономията на Джошуа. Успех, Кобра!

Изгледай още веднъж мача между Пулев и Кличко през 2014 г.

Това ще го дават ли някъде по БГ телевизия, или още не е ясно?

Черният англичанин ще смаже нашата чалгаджийска лойена топка. От пода и със затворено, подуто око, полуграмотния селски бияч пак ще вика "Продължаваме напред".

Никът ти "Г" е предполагам съкратеното на ГЕЙ! Кубрат Пулев е най добрият БЪЛГАРСКИ боксьор в момента при тежките! Това,че е претендент е огромен успех! А ти кой си...

Никът му е "Ц" - от циганин

Аз съм този който ти разшири задника. И затова сега с*реш като самосвал.

правилно да напишеш полуграмотният,а не полуграмотния. Защото в конкретното изречение е подлог,следователно трябва да е с пълен член.

Мачът с Фюри ще се случи - просто не се знае още дали Джошуа или Пулев ще участва в него.

Ще гладаме голям мач Фюри - Джошуа !

Забрави обаче да ни уведомиш че след петък идва събота. Без тебе нямаше да знаем.

Събота ли? Как така събота?

Джощуа не е железен!!! Кобрата има реален шанс да го победи! Малко късмет да му вкара няколко удара колкото да му размъти главата и ще станат нещата!

Виж още веднъж какви мощни тупаници нанася Кличко на Пулев по време на мача им през 2014 г. А нашият гледа опулен сякаш е видял извънземни. Направо му разцентрова грозната кратуна. От тогава Кобрата е станал още по-тъп и примитивен.

Кобрата е подценен от букмейкърите за този мач.Ако искате да спечелите пари заложете за него,коефициента е много висок.В единадесетия рунд краката на А.Дж. ще омекнат и ще падне с нокаут.

подценен е, защото няма убедителна победа срещу силен противник. Би се веднъж срещу Кличко, и нещата бяха трагично-смешни. Същото ще бъде и сега

Сам не вярваш на глупостите написани от теб. Толкова ли са глупави букмейкърите че да дават 1.10 за Джошуа и 7 за Пулев?

е да де.. ама понеже кобрата е българин, ще му обърка плановете :))))

в морето, той си приготвил тигана!

Щот не е виждал наш Ко Брат. Обий ги много Ко Брате. Обий тези Онитед киндом типове.

Сметки без кръчмар. Ако мача е с честно съдийство Антъни, ще загуби.

Каруцата пред коня слага този юнак. Ще видим скоро. нищо не е 100% в живота Успех за нашия !!!

Тоя младеж е много дразнещ ;) Иска ми се кобрата да смачка медийната звезда, че да му видя дългата физиономия на Едито :)

лично мен младежа не ме дразни, но все пак Ко Брат като нокаутира младежа трябва да размаже мазната физиономия на Еди....