17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алчна Арабска ислямска змия !!! Явно змиите в Иран са станали прекалено много та са почнали да се хапят една друга.. Мачкай Ислямските ирански змии, за да я има България, както сме ги мачкали тия змии от 1500 години... Ислямските змии- от Саудитска Арабия ИЗЯДОХА персийците през 670 г, и сега в Иран( персия ) има само ислямски змии. Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямисти трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии.. Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.

EMES

Иран беше златна държава, когато шаха я управлява.

Ай каква многозначителна и уникална новина сте лепнали на челно място-първа страница! За сметка на това сте "забравили" да споменете дори, че днес е Голяма Задушница, но това е така, защото вероятно в съботния ден нямате ни един буден редактор, тъй като всичките ви новини са с дата 5.03!

Вървяла лисицата”България”зад коча и чакала да му паднат мадете,ама само чакала.Така и коча си отминал по живо и здраво.

Привличането на чужденци в олимпийските отбори е долнопробна практика. Все пак Олимпиадите уж са празник на аматьорския спорт и трябва да покажат как всяка една държава го равива. Това не са ви частни профи клубове, кътдето собственика може да си прави каквито му скимне селекции.

Еми, те и градските глубове са възникнали и беше нормално да продължата така - един град, да покаже пред друг град и страната. Даже и махленските, като манчестърските, ливърпулските, лондонските... пък и в България "Черно море" и "Спартак, "Локо" - "Ботев"... са били сблъсък на представители от една част на града, с друга.

Но това е преди да станат профита.

А на Мусайбето кефите,ли се?

То пък голямата "гордост" за България, да се състезават "наемници" от чужди държави. Все едно да се радваш на "твое", дете правено на жена ти от "наемник". Толкова са перкулясали тея във властта и "медиите", че губят човешки образ и подобие. Или пък "английската" гордост - Джошуа, роден в Кения. И не само...

Същата работа с "Лудогорец", ама друг път - бразилски корсари. За радост на дебилите.

Това с наемниците е още по-шантаво. Все едно твоя калпазанин да е с 10 двойки за срока, а ти да се гордееш с отличника съсед.

Тя колко ще е "твоя" жена, надута с някое "бразилче"...

помня времето когато иранките ходеха в иран с минижупи, навсякъде можеше да седнеш да пиеш по едно две, а колко красиви бяха тия иранки не е истина сега какво катуна с фереджетата хахахаха

и изобщо никак лоше не сме се отнасяли с иранките..... много си бяха доволни даже хехе

Значи гониш осемтдесетака

Тоя Золхадри е някой в таекуондото точно, колкото аз съм космонаФт....ама то освен да се преписват глупости, някой журналист трябва сериозно да седне и да провери кой какъв е, преди да се пишат (преписват) небивалици...

Прекрасен народ с ужасно отношение към жените? Да не би за това да ги аресвате, а

Това вече би било дъното, България да се представя пред света с разни особи с парцал на главата :(

Добре че е Отказала - представете си Иранка да се състезава за България - не заради Религия и Име - Заради Корупцията в ЕС - Европа не позволява такива корупционни схеми - само ЕС има Закони за Корупция , които не са позволени в Света и Европа.

Много достойно решение,браво!

Една мангалка по-малко. Благодаря и за избора!

Арийка. В пълния смисъл на думата.

Нормално. За какво и трябва, явно няма кой знае каква полза да се състезава за държава, а държавите които и предлагат нямат участие в това каква е като спортист. Пък Иран явно не само това, ами я е дразнел и и е пречил.

По-лесно ще се класира.....

Единствената олимпийска медалистка на Иран е отказала да се състезава за България? - че българите бягат от тук ,а чакаме някакви чужденци да прославят България - пълна трагедия е нашата държава !!!

Скромен повод за гордост е че по света има страни, от които хора бягат КЪМ нашата.

Само си представи, КОЛКО СА ЗАКЪСАЛИ, че да го правят.

Нормално,да не се съгласи да се състезава за единствената страна във Света и Вселената собственост на Мафия

Русия ли? муаххаха

azerbaizhanka,kakvi gi izmislete persi,arabi.azerbaizhanka.

......Персите найстина са разкошен народ, но исляма ги е зомбирал но тая си е семит 100% арабски боклук....

Да е арабка.Персите не са араби.

Защото в Иран не живеят само перси бре

Голям праз

Персите са разкошен народ, но дали ще те гази мутра или религия разликата не е много голяма.

МЪРШИ, РЕЛИГИОЗНИЯТ ФАНАТИЗЪМ ТРЯБВА ДА ТЕ ВОДИ В ЖИВОТА! СКАПАНИ БЕЗБОЖНИЦИ!

Браво, достойна постъпка !

Те иранците са наши далечни братчеди