17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Джош Карвальо, с чисто футболните си качества, никой нямаше да го чуе и сто години да играе футбол. Типично по педалски обаче решил, че като обявива на всеослушаение, че е гей и ще стане много популярен и белким изкарам някой долар отгоре. Тоя ако беше футболист от Висшата Лига на Англия или от Серия А и изкарваше луди пари, никога нямаше да си признае. най-малкото, защото това би повлияло на играта му и съответно на доходите му. Ама педалите са си сметкаджии и все гледат да си осребрят педерастията.

Трябвало да си понесат отговорността!!! Как бре? Ти си свободен да разправяш какъв голям гей си и другите са длъжни да ти гледат и търпят педерастията, а тези другите нямат право да си пеят и дудукат. Ами не ги слушай. Как предплагаш да си понесат отговорността? Да им зашият устите или да ги бесят направо? Аман от жертви! Тоя какво е очаквал като си признае, че егей? Че всички ще му се кланят и ще го имат за герой ли?

то пък в афстралията футбола е на ниво десетокласния отбор на 138мо училище.... кви други да играят там... просто само тоя си е признал

за едно е прав: че вече е 2022 г., а все още педерастията не се лекува ...

не само не се лекува ами даже взе да бие и ковида по разпространение

Като са открили един, защо не открият и други? Как са го открили всъщност и кой го е открил?

Много моля футболните запалянковци, в т.ч. и ултрасите, да проявяват респект към педали-те футболисти. На те са много чувствителни и току виж им се развалят фризурите или им се натъжат татуировките. Позволява ви се запишете само за съдията и Наско Сираков!

Брей, този футболист ли е или балетист? По футболните стадиони има и обиди и псувни и ругатни и майтапи и подигравки. Това е контактен спорт, а хората отиват там да си изкарат емоциите, не толкова да гледат. Да гледат могат и по телевизията. А педерастите и негрите много чувствителни, едни негри скочила на румънски съдии, че ги дискриминирали, ама то в романските езици негро значи черно.

То и съдията не е педераст ама му пеят цял мач...

Schilo

Има и женски футбол. А бе, що не направят и джендър футбол, та обратните да си ритат на спокойствие?

Бил силен, ама тръгнал да си излиза от игрището. Това е футбол, отиваш там да викаш, а не е театър да слушаш.

Футболът е за мъже, а този отказвз да е мъж. Значи да си търси гей-отбор и гей-първенство...в Африка или Арабския свят.

Бас ловя, че сред най-големите хейтъри в дира има неосъзнати хомосексуални. То и по комунизма цялото общество се преструваше, че мрази капитализма и всеки заловен капиталист и кулак ще бъде заклан на място, пък после се оказа, че децата на най-върлите комунисти учели в западни държави и след това изкупиха българската икономика на безценица.

И осъзнати има:))

от кой пол са психично болните джендъри! Да си се мешат там помежду си извратеняците както искат, само да не си развяват педерастията пред нормалните хора! И да не квичат, че били дискриминирани! Правят го защото искат да ги забележат сбърканяците!

Ай ся, на тоз съединител му дайте медал за проявено “мъжество”. Палячо…

болно било обществото!?!?!?!?! Болен е извратения мозък на гейзеа.

Но, хей - ние живеем в общество, което дори в 2022-ра не може да се излекува от болестите си - хомосексуализъм, зоофилия, педофилия, содомия и всякакви други. Cancel културата е знаменосеца на всички извращения в момента и да - не можем да се излекуваме от това още поне 20 години. Холивуд и медиите ни облъчват с извращения и всеки глас против се смазва брутално.

Ха, гейчето се оплаква, че обществото било "болно" - ама миличка, не си разбрала нещо - болната си ти, те са си нормални и здрави ! Както открито ти си изразяваш мнението и парадираш с извратените си навици - така и те открито си изказват мнението за теб и го правят по начин, който те са преценили за правилен - с освиркване и шеги ! Защо им е толкова трудно на съединителите (не е обида - това е долен ляв педал) да го проумеят ?

Упадъка в Австралия напоследък много лъсва..... След смъртта на Стив Ъруин, малко останаха мъжете там.....

футбул и гейщина ... де да знам - не е хубаво това при толкова много мъже в трубинуте - ако и те станат гейове ще има масови оргии по трибуните вместо безредици.

Но ще е незабравимима гледка за жените.