Коментари - Епизод №58 от едно епохално спортно съперничество | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балкански финал - Джокович-Циципас.

Каквото и да се случи довечера на корта тове ще е финал преди финала....

Не е точно така - Циципас е много силен и ще става още по-силен. Не че го харесвам.

Време е Джокович да пречупи Надал на Ролан Гарос. Неслучайно Новак е номер 1, а Рафаел едва трети

Колкото Надал пречупва Джокович на АО, толкова и Джокович ще пречупи Надал на РГ. виж им резултатите от последните мачове на тези турнири. На АО Джокович разнищи Надал, а на РГ Надал разби Джокович. И това не е инцидентно, а традиционно. А проблемът с номерата им в световната ранглиста няма никакво отношение, с изключение на това, че вместо на финал, ще играят на полуфинала. Ама предвид задаващата се вълна от млади, надъхани и можещи играчи и това скоро ще се промени. Всъщност можеше да е променено още днес, ако при 2:0 в осминафинала на италианчето не му бяха показали червен флумастер.

Надал вече не е оная машина на клей, което беше до скоро. В смисъл да играе в едно темпо и на едно ниво целия мач. Във всеки мач досега имаше по един спад в играта си, но след това следваше поне един унищожителен сет. Джокович, обаче, ако играе както срещу двамата италианци, едва ли има някакъв шанс. Дори пак да отскочи до съблекалнята.

Ако се стигне до психика Надал ще загуби, но Ноле няма да успее срещу машината на клея.

И дяамата поостаряха и отиват към финала на кариерата си. Надал е фаворит на червеният корт. Просто искам да гледам хубав мач.

Джоко е добряк.

Като човек Да, но на Роланд Гарос е по слабият.

Надали Надал ще спечели. Надал го пиши паднал.