17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може изобщо да споменавате букмейкърите като фактор, след като коефицентите са променливи и един от основните фактори е колко се залага на единия или другия отбор.... Та дори едни 10-15% от населението на Англия да заложат на своя тим пак ще е повече от цялото население на Дания. Така че всяка по-малка държава би имала по-малък коефицент със сигурност. Несериозно е

Дано Дания бият тия противни англичани, че не заслужават да са на финала!

Че кой глупак залага на "своя тим" пари? Пари се залагат така че да спечелиш, не на "свой тим".

Надявам се и силно искам финал Италия -Дания,вече кой ще е шампион незнам,но и двата тима го заслужават.Англия не заслужават финал.

И за какво все на Уембли ги слагат финалите? За да може англичаните да се кефят и да си гледат мачовете на собствен стадион. А за всички останали фенове 10 дни карантина? Това не е ОНЗИ легендарен Уембли с кулите. В момента си е един стандартен стадион изглеждащ като черупка на счупен орех.

А ти си малоумник, ако мислиш, че някой в Англия ще заложи на Дания. За разлика от нас, те си вярват твърдо на отбора.

Аз като гледам как се кефят англичаните, та стадиона е полупразен.

Аз също си "вярвам твърдо на отбора", но на кого залагам пари е съвсем друга работа.

Готино ще е ако куците коне паднат на финала.

Най-хубавото нещо на това европейско ще са английски сълзи насред Уембли - на терена и по трибуните. И не - не съм съгласен с идеята тия да са домакини на повечето мачове. Ма имали хубав стадион. И кво? То като не могат ДРУГИТЕ фенове да присъстват, защо трябва UEFA да се подмазва на британците и да им дава да гледат мачове, а другите не ? Нали уж затова разпръснаха мачовете из цяла Европа?

Щото там са концентрирани 80%от парите на световният футбок!Още тъпи въпроси,плиз?

Ако искаш да гледаш пари ходи в банка.

Върви им на англичаните като на кьорави! Че и мач на "Уембли"! За мене тъжната изненада са германците... Дотолкова са се изджендърили, че ако стане Хитлер да ги види от мъка комунист ще стане! Според мене колкото и добре да играят довечера датчаните-на финала ще избутат ингилизите! Пък там каквото стане... дано ги отупат италианците.

Ако датчаните неутрализират бушмена Рахим,оръфляците са много зле.

Това е верно. Ама сега нека търчат да го неутрализират, кога са можели да го...натурализират. Като англетата!

Ако се намеси,- А той сигурно ЩЕ се намеси,- богат на парите, Англия ще е новият европейски шампион!

А вие ватниците к'во сте седнали да се занимавате с 'наглосакски' (н'ъл тъй е на маймунски?) игри като футбол, дето показахте вече пълен резил- Що не практикувате традиционни ватни занимания като сядане на бутилка?

БогЪт, душко се пише.

Просто ги бутат към титлата, като им слагат всички мачове на Уембли. Не заслужават да са на финал

Пари се залагат че да спечелиш, ама като си тъп...

Друг отбор без допуснат гол, има ли? Защо да не заслужават финал? Мачовете им били на Уембли, е и? Такава е програмата. Трябваше да има мачове в Дъблин, но Ирландия ги отказа заради вируса и Лондон ги взе! Сега по ясно ли е? Пожелавам успех на Англия!

Смешник

За щастие със сигурност може да разчитат, че ще има нещо гнило на Уембли, ако случайно тръгнат да губят.:)

Ти още ли не си пукнал бе?