17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами това е - цяла Европа участва, даже маймуняците, дето още не са еволюирали - северномакедонците, играят, но ние си имаме смрадливецът Борислав Михайлов и компания…

Северна Албания се класира по късмет бе тъпан

Ходи живей в Северна Македония като толкова ти харесват

А нашите що нямат късмет вече 17 години, умник такъв. Прав е човекът.

Гелосания се пазсърди още в петата минута на Жота, че не му подаде и спря да играе. Тоя мач отива на испанския.

Балерината CR7 се изложи на няколко пъти :(

Гелосания се изложи, сега че вкара един гол от дузпа и ще говорят две седмици колко е велик

Роналдо на пейката ли е през целия мач??

Хюй за фашиста Орбан, хюй за аг. Николай от ДС!

срам за португали асъдията им подари мача

Франция-Германия на кой канал ще ги дават?

Абсолютен малшанс за унгарците. И още нещо. Не знам откъде ги вадят тези неадекватни коментататори, ама според този, почти двадесет минути през второто полувреме играха Португалия срещу Португалия.

По анал ГЕЛ

Правилните смени за Потругалия този път. Честито!

Вторият гол беше 100%. Ама дузпата, от която стана, някъде около 10-15. И то само в представите на Чакър ага.

Да, бе! Тоя нямаше ли слушалки тякой са му каже, че 11 пъти подред нарече унгарците Португалия???

Нова тв

Третият гол беше от засада, чиста

Абе беше на пейката.И вкара два гола от там.

Нямаха късмет унгарците. Ако бяха издържали още малко можеха да спечелят точка

В това бях убеден и аз, но има един до малкото наказателно, дето е неясно, но пак ми изглежда по-скоро засада. Но съдиите при всички положения се издъниха, че поне 3 пъти дадоха аут, когато имаше корнери. И когато даде жълтият картон, онзи игра с топката.

Коментатора тотален неадекватник

КОЛКОТО И ДА ВИ КЕФИ МЕСИ РОНАЛДО Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ ФУТБОЛИСТ. МЕСИ КУПА С АРЖЕНТИНА КОГА . В СЛАБАТА КОНКУРЕНЦИЯ НА КОПА АМЕРИКА КОГА. НА ЕВРОПЕСКО ИГРАЕШ СРЕЩУ ИТАЛИЯ,ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ,ХОЛАНДИЯ,АНГЛИЯ,ИСПАНИЯ, БЕЛГИЯ. В СВЕТОВНАТА РАНГЛИСТА ОТ ПЪРВИТЕ 10 ОТБОРА 9 СА ОТ ЕВРОПА.

КОЛКОТО И ДА ВИ КЕФИ МЕСИ РОНАЛДО Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ ФУТБОЛИСТ. МЕСИ КУПА С АРЖЕНТИНА КОГА . В СЛАБАТА КОНКУРЕНЦИЯ НА КОПА АМЕРИКА КОГА. НА ЕВРОПЕСКО ИГРАЕШ СРЕЩУ ИТАЛИЯ,ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ,ХОЛАНДИЯ,АНГЛИЯ,ИСПАНИЯ, БЕЛГИЯ. В СВЕТОВНАТА РАНГЛИСТА ОТ ПЪРВИТЕ 10 ОТБОРА 9 СА ОТ ЕВРОПА.

АБЕ СЛОЖЕТЕ СИ ОЧИЛА БЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ТОЗИ ОТ ДЯСНО Я ПОКРИВА АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ

Тук не е въпросът Роналдо, Меси или друг е, а имаше ли засада? И Меси да бе, пак щях да се съмнявам. Въпреки че има един близо до малкото наказтелно поле. Иначе по лично мнение, Меси е много добър, но не е лидер. Иначе като го гледах за първи път, без да съм го виждал преди това, на полувремето казах, че този може да вземе златната топка и е по-добър от Роналдиньо. Нещо подобно и за Феномена. Много им си личеше. И на Салах с Базел срещу Лудогорец си казах, че този е добър. Е имам и не толкова успешни от един мач гледани, като с Рюдигер, в младежкият на Германия, но пък и той взе ШЛ с Челси.

А Роналдо 6 ЗТ кога

СТОИЧКОВ, майна, СТОИЧКОВ е най-великия футболист в историята на футбола!

A меси 5 шампионски лиги кога.

Сложих 3:0 точен резултат. Честито на печелившите!

ДА

Роналдо си е Роналдо... Хъс се иска, а не дрънканици!!!

Благодаря на Бей Чакър - приятел в нужда се познава:)))

...футбол ли е според теб - "Опълченците на Шипка". Ми то тогава да се наврат един до друг на вратата и топката няма от къде да мине... Изобщо с тази тактика бяха обречени. След първия гол им светна, че трябва и да нападат и естествено си дойдоха още два гола.

Набили Ви го Орбан с 60 000 зрители на стадиона !!! А на ковидидиотите от европата стадионите пусти, като картуните им !!!

Аа, за фудбола. Ми ония двамата нови там пред оня от Байрен леберкезен барбукоф ли беше....Аа, немците. Добре. Тръгвам. Та за кво говорехме? Аа, португалците били....Добре де, може и с 13, стига да има дух в....бутилката.