Коментари - Евро 2024, историята: Всичко започна преди 64 години във Франция | Корнер.dir.bg
назад

Евро 2024, историята: Всичко започна преди 64 години във Франция

СССР вдигна първата европейска титла в доста по-различен формат от сегашния

Обратно в новината
| Редактор : Александър Сотиров

Коментари - Евро 2024, историята: Всичко започна преди 64 години във Франция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

тогава изпъкват ..., полегнала чехословакия и югославия иии неявила се испания, гордоСССр. Сега ривът, къде са ни слугите, къде ни отиде империята, няма я, но не се примиряват гадините, войни до откат да си върнат държанките в кочината.

Големи футболисти! Огромни българи! За " легендата на Спартак Пд- Тдор Диев " след мача с Бразилия / там, приятелски/ предложили 100 000 долара- огромна за онова време сума, но социалистите отказали на капиталистите.Ами, само Диев ли е..... Митата Якимов направи световъртеж около топката на интернистите, Начко лудна Монако с фантастични попадения, Бонев връткаше огромни пари на плажовете по Медитерането изнасяше лекции как се играе на малки вратички със световни звезди, Генди беше мечта за всеки голям селекционер, Тумбето / Попов/ и Чико / Дерменджиев с нац тима в Стокхолм объркаха въртенето на света за шведите с 2 на 0.... Ами, непризнатите гении- Соколето, Котака, Шами..... Сила , та сила бе България тогава! Защото имаше мъже, жени- за не ги почвам за леката атлетика, защото от днешната федерация ще се самоутрепят..... Държава уникална, народ достоен, управляващи леко катастрофирали в главите и доста лакоми за чужда пара и слава!

на български футболен отбор от онова време за статията....

участвали на това първенство,а снимката е на европейския шампион баце,така че нормална снимка под такава статия,друг е въпроса че на теб ти харесват новите европейски национални отбори в които черния цвят на кожата преобладава

преди да тролиш, щеше да забележиш какво е написано, а именно "ОТ ОНОВА ВРЕМЕ". За модерни отбори и сегашно време изобщо не става дума. Безмозъчен пръдняр.

Ние си имаме ,,Неделя,,Щонова а те си мат Виктор ,,Понеделник,, !!!

снимката кефи баце,ссср над всички,но тогава имаше европейски футбол който се играеше от БЕЛИ европейци,за разлика сега от европейския футбол който се играе от банани,единствената страна която може да се опълчи на футбол и спорт на европейските мангасари е досквалифицирана поради това че са бели славяни