Коментари - Англия се промъкна към полуфиналите след дузпи срещу Швейцария | Корнер.dir.bg

Коментари - Англия се промъкна към полуфиналите след дузпи срещу Швейцария | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 47

палячовците бяха тренирали дуспички тоя път, явно така ще вземат първата от половин век насам, как не му шибнаха на зеления паун гол корнер еейййй

Аз съм за Испания, защото имат много по малко негъри от Франция, Англия и Холандия

Радвам се, че биха онези швейцарски гугутки, но на полуфинала съм твърдо за лалетата. За жалост шампион ще бъде Франция или Испания, които не ги харесвам.

Зависи ВАР какво са решили, след подареният мач за Испания, нищо чудно те да са им фаворитите !)

Подареният мач за Испания срещу Германия!

Най малкия проблем! Големия е, че си избраха стария Мър, но вероятно бързо ще му бият шута. Той веднага започна с големи глупости

Кат измислените отбори на Франция и Испания! Поне от 15 г. Ако не и повече футбол няма.. Има нещо подобно на футбол, но в Африка. Там е най интересното от континенталните първенства. В Европа футбола е срамна работа!

Вие дебили ли сте или идиоти?!? Франция как спечели, а?!? А Испания от 100 г. Всички мачове ги печели с клизма!!! Това ли ви е представата за футбол?!?

повечето бяха копия на Байдън

афроангличаните, наследство от английското робовладелство пак измъкнаха белите си господари

Англия, колкото и да не ги харесвам ще вземат съвсем небрежно и неубедително да спечелят купата....

За съжаление сте прав/а.

За огромно удоволствие, дано стане, за завист на злобарите тук !

нашият национал, понеже е без загуба на голямо първенство от 20 години отива на финала на европейското с уайлдкард. Това стана възможно благодарение на големия Дон Перуци.

дайте да направиме кастинг сред бежанците за футболисти. Може и нашия национал да тръгне. Или да раздадем паспорти на тия дето играят в нащо първенство. Може някой Мемюн да се справи по-добре от Дон Перуци. Вижте албанците, турците и африканците именуващи се национал на Швейцария кво правят.

Момчета, моят Телевизор е още с Кинескоп, модел София81, почти 100% от АфроПейските Играчи - не ги Виждам, щото просто Старите Кинескопи, нямат Яркостта на показват Новата АфроПейска Раса!

Не се коси, няма никакво значение за тебе, не си заслужил за нищо ново, живей си с твоите другаре още в каменният век на посрано 20 ! :):):)

че англичаните са зашеметяващо посредствени, НО с невероятен късмет...

Вас Ис Дас?! Дас Ис Шайзе, Майне Фюрер!

Черния отбор на Албиона за пореден път продължава напред незаслужено. Другите играят, но Англия с един случаен удар побеждават. Така и днес - с една дузпа победиха по-добрият отбор.

Ревеш ли , ревеш ли ревлю, реви, дано все така скимтиш !

Големи късметлии са. Измъкват се накрая. А потокът им фасулски. Не да се срещат с Испания, Франция, Германия. То и Нидерландия сигурно може да ги спре. Но стигнат ли финал, там ще е друга класа противник.

5 дузпи за Англия - и това е Някогашният Бял Колонизатор - на Света! Империята в която Слънцето Никога Не Залязваше!!

Възхитен съм от Фодън. Пълна нула, припка за здраве в пореден мач..

Възхитен съм от ТРИТЕ ЛЪВА, А Н Г Л И Я ! Ревете кухи тенекета коментиращи и коментатюрчета! АНГЛИЯ Е НА ПОЛУФИНАЛ! То не бе плюване, то не бе тъпи кухи изказвания, за смях и на децата от детската градина, изобщо типично ПОЛИТИЧЕСКО ПЛЮВАНЕ от надъханите с червена отрова коментиращи, против А Н Г Л И Я! Ревете, с кървави сълзи нещастници, да живее Англия !

Ти какво общо имаш с тия бе, ягодоберач? Я кажи дали получаваш по-малко от 4к паунда месечно, щото ако си от тия несретници, жална ти майка...

Общото е, че не се правя на тотален простак като вас, червената измет !

Туберкулозен футбол придружен с анемия ! Анти-футбола , който играе Англия , може да накара и най- запаления фен да заспи на стадиона или на дивана ! Мъка за топката, мъка за играчите , мъка за кибиците ! Това не значи , че Англия няма да победи , дори и да стане шампион ! Имам чувството, че Жозе Мориньо им е треньор !

Наглия и Саутгейт се наиграха.

Тепърва ще играят нещастнико !

Отиде коня у Темза...

СКУКА..........след като гледах Канада-Венецуела!

тея ще спукат топката от безсмислено ритане

В края на полуДремето разбрах защо Кийн носи тухла в левия си джоб - да уравновеси другата в десния. Кийн е вече параолимпиец, Фодън припка около татуривките си, половината английски отбор спира топката като дирек, а Саутгейт си остана смао със заканите за промяна.

Голям нещастник си, все така тъпо ли ставаш за смях ! :):):)

Стрийм?!

Ще бъда много благодарен на компютърните специалисти, ако в скоро време успеят да заместят футболните коментатори с изкуствен интелект ! Лазят по нервите !

Мъчене на Топката и Изтезаване на Малкото Останали Зрители и след това на Дузпите - си Заминава!

Англия си заминава...

Не казвай нищо, само гнусни глупости излизат от отверстието ти ...

Пак ли 0:0? Аман от това европейско, сигурно направиха рекорд по мачове, завършили 0:0

Великобритания докога най-нагло ще участва с 4 нац. отбора на международни първенства - Англия,Уелс,Шотландия и Сев.Ирландия? Крайно време е да се отнеме тази привилегия и да участва само с 1 отбор ,а именно ,,Великобритания,,!

Най-малкото заради факта, че Шотландия вече отпаднаха, трябва да ти е ясно, че пишеш недомислици...Погледни в ъгъла на екрана - Великобритания или Англия пише?

Наглия с мъка изнасят топката. Саутгейт ги тренира толкоова гоодини и са си едни и същи пънове.

Две бири залагам на Англия, Швейцария са по-добри но ще паднат. (мнение)

Го хоме Наглия