17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добрия футболист сред писателите, и най-добрия писател сред футболистите!

Всеки от номинираните може да спечели. Все големи имена са. Самият факт, че Ицо е там говори достатъчно.

Повечето хора не помнят игратаму"и аз" така че феновете му ще намаляват ще станат колкото феновете на веселин маринов

И какво му е ФЕНОМЕНАЛНОТО ? Франс футбол са посочили всички леви крила, на които са давали златната топка, от които ще изберат едно, което ще влезе в поредния идеален отбор в някаква залязваща класация...

Който е гледал играта на Стоичков ,ще разбере защо цял свят го признава! Велик!!!!

Стоичков е много голям футболист. Само ме притеснява Роналдиньо - струва ми се, че той ще спечели позицията...

ПО - ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ПРАВИ МИКА АЙКУТ РАМАДАН И МЛКОТО РАМАДАНЧЕ!

Бекам е номиниран защото се прави на интересн и секси и заради жена му.

Нина

За да не си толкова шашнат, ще ти кажа, че когато почина Йохан Кройф дадоха негово интервю по испанската телевизия. В него той разказа как посъветвал Стоичков да иска допълнителни екстри от ръководството на клуба. Думите му бяха: Той идваше от бедна държава и не знаеше какво му се полага! Не може най-добрият в отбора да взема най-малко!

Ама как може? Къде са набедните медийни "легенди" на вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ? Никой ли на запад от Калотина не е чувал за Гунди, Гонзо, Гъза, Мъри, Мечо, Топчо, Хичо, Домо, Сухия, Кривия, Кокала....????

Как се избира всяка позиция от тия футболисти? Това е нереално. Гледал съм почти всички и 95% заслужават да спечелят.

как може говедата да не дадат свой идол в тази класация? Ето, сега точно в редиците им е невероятният палячо Валерката Божинов... Та той веднага ще бъде избран на първо място!

Се коментира нещо което в момента е непонятно. Това е величие. Например сега Краев иска да се гордеем с него, а Стоичков дори сега го споменават и то като велик играч. Нека Краев да помисли за какво иде реч. Ние съвременните хора, но и тези от близкото минало кое е общото. Едните бяха велики, а другите искаха да бъдат велики.

Айде по-полека. В тези номинации повечето не са "велики" футболисти (това да нарчеш футбалер велик си е вече само по себе си подигравка), а тъпоумни инфлуенсъри.

ММММММммммууууууу! ММММММммммууууууу! ММММММммммууууууу! ММММММммммууууууу!

и за Марадона и Пеле не са чували ... ама тяхна си работа де. Тия двамата са с ранг на богове, а другите като прости футболисти

Да ти и на класацията,щом не видях името на покойният Трифон Иванов!

Ами- заслужено е

От вратарите са изпуснали най-големия конкурент на Лев Яшин - Рикардо Замора.

Едно елементарно селянче

Олег Блохин бягаше по-бързо и от Юсеин Болт.

Легенда. Стига го плюхте - прост бил - той няма претенциите да е професор по теоретична физика :Д Един от малкото българи на такова ниво - трябва да се подкрепя! Браво!

И Бойко е прост ама вече е в учебниците !

а гонзо къде е?:))))

Поредната класация която някой е измъдрил умно,сравняващ различни футболни епохи

По-голям наглец от Стоичков няма. Обяви на времето, че Кройф не го пуска често в игра, защото видите ли, щял да стане по-голяма звезда от него, димек, Кройф му завиждал. Чудеха се по едно време как да се отърват от него, та го пратиха в Парма, видяхме го колко струва там. Аре стига, времето му мина, изобщо не е сега актуален, за да ни го навирате непрекъснато.

а ти къде си

Нека спечели, пък после ще празнуваме... Иначе успех!

Каквото и да говорите против Христо Стоичков, ще остане в историята на футбола!

Камата е най-великия български футболист. Цял свят го признава, само в България - не .

Христо отдавна е в тази класация.За мен обаче нещата трябва да спрат дотук.Как да избирам между Румениге, Гигс и Стоичков.Обипам ги безумно и тримата.Естествено е всяка нация да гласува в полза на своя представител.Най добре да ги сравняват по брой голове и спечелени купи и отличия.Все пак не може да се осланяме само на лични пристрастия на някой журналисти.

И Тръмп е бил африканче , ОФТИКО !!

селския бек.

Не генерализирай за България.Тук само говедата не го признават защото пазят лошо спомени от легендарната левачка.

Като най простия тулуп.

Не е изглежда ли естествено?

А великия Георги Аспарухов/Гунди/? Жалко че си отиде много млад! И сега е в забрава.

Алоо,Франс футбол,тук има хора дето са гледали футбол още от 60-те! Робен и Меси - десни крило???? Румениге,Анри,Ривелинъо леви крила??? Пирло -Дефанзивен халф??? Брайтнер-ляв бек??? Моята класация,да го е---ба! 1.Яшин 2.Берти Фогтс 3.Франко Барези 4.Малдини 5.Бекенбауер 6.Неескенс 7.Гаринча 8.Зидан 9.Кройф 10.Пеле 11.Меси

Няма 8 -ца равна на Стоичков. Съвсем реално е !

За Марадона си прав, а за Пеле класацията е след 1956, не мога да разбера минусите

Браво, Ице! Да си жив и здрав! (И се надявам пак да се видим, и да поговорим на някоя от сбирките на българите в махалата - където и да я направят - Маями, Хорт Лодърдейл, Холивуд)

Не си прав, никой не е съвършен, всички имаме трески за дялане. Важно е какво оставяш след себе си! Ицо ни дари с много хубави моменти и радост!

А от уефски кой е номиниран? "великият" гунди що го няма?

Най-богатия футболист за всички времена е Бойко Методиев Борисов.

Щом ги нема роналдиньо и део савичевич...а го има стоичков ...теа дето са направили таа класация са далеееч от истината

Браво!!! Напълно заслужава това признание!

Задник,аз съм бивш "болен чорбар"...Но гундара наисти е най-добрия БГ футболист на всички времена след 1963г.Всеки който маааалко от малко има неква представа от футбол би требвало да го знае.А за митата якимов,кво ше кажеш бе задник.Тоа селяндур и преди всичко простак стоичков не може да стъпи на малкия пръст на митьо като футболис...

Как Меси щеше да се наложи, ако имаше Ромарио и Стоичков в Барса в момента.

Поздравления! Страхотен футболист, който ни донесе много радости национална гордост! Американците никога не са знаели много за света. Точно по тази причина беше приятно да се види как през 1994 година масово търсеха България на картата. Поздравления Ицо! Да си жив и здрав!

Нито Златна топка, нито Златна обувка. За това отсъства от класацията. А иначе съм чувал, че е бил много добър футболист.