Коментари - Фенове блокираха автобуса на Лудогорец на "Тича", а Илиан Илиев обвини рефера в слугинаж | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От великата школа на Немахорец са излезнали много играчи , ама никой не ги познава ! Даже и комшиите им

Нека бъдем реалисти, Лудогорец си бяха по-добрия отбор на терена. Не съм фен на нито един от двата отбора, а също не съм и от Левски и ЦСКА. Съдията се опитваше да свири без пристрастия. Нямаше фрапиращи грешки. Лудогорец не бяха в най-добрата си форма, но направиха достатъчно и си взеха заслужено победата. Не може все съдиите да са ни виновни.

Хора, Черно море играе много качествен, грамотен футбол, но това е само игра и не може винаги загубата да е заради рефера. Същият рефер, който не даде 100 процентов червен картон, а трябваше да се намесва ВАР. "Моряците" да се съобразяват и с друго - ако ще печелят с "твърда игра" е едно, но откровени и фрапиращи грубости може да минават у нас, но при участие в Евротурнирите са пагубни, защото следват червени картони и отпадане още в началните кръгове. Има ли смисъл от такъв футбол и победи? Шансовете на Черно море не са приключили - има реванш и там може да успеят. Иначе определено родните съдии са основен проблем на развитието на футбола у нас, защото действат като слуги, и не прилагат правилата, а разсъждават.

Най - бутания отбор от съдиите е Лудогорец .....

превъзходство за Лудогорец, което не можаха да материализират. Явно на много хора тази хегемония не им харесва, но вместо да инвестират и напредват гледат да издърпат назад и този отбор, затова напоследък се наблюдава силен натиск върху него по всички линии.

съдийско тикане на рязаните делиормански маймуни! Никаква игра, само кюскане. За това в ЕКТ който ги хване без слугинажа на БГ съдиите ги дъни яко! Циганорец са тумора на БГ футбола! ФАКТ!!!

То ако който ги хвабеше и ги дънеше нямаше да играят на пролет ,явно не следиш евротурнири ,гледай си батака в цска и левски и не се обяснявай

Затова спрях да гледам български футбол