Драматични сцени се разиграха след края на първия полуфинален мач за Купата на България между Черно море и Лудогорец.

Разградчани спечелиха гостуването си с 2:1 и взеха преднина преди реванша, но двубоят бе изпълнен с доста нервни моменти, както и с някои спорни съдийски отсъждания.

Домакините бяха крайно недоволни от отсъждания на рефера Волен Чинков, а след последния съдийски сигнал се стигна до напрежение.

Част от агитката на "моряците" барикадира главния вход на стадион "Тича", като по този начин автобусът на Лудогорец и автомобилът със съдийската бригада не можеха да си тръгнат. Наложи се наместа на органите на реда, които в крайна сметка направиха коридор и осигуриха нужния коридор автобусът да напусне стадиона, макар и с 40 минути закъснение.

Докато фенове готвеха своята барикада на "Тича", треньорът на Илиан Илиев бе доста афектиран и изрази следното мнение за мача:

"Лудогорец има добри футболисти и когато ги оставиш да играят, става трудно. Влязохме с едни очаквания в мача, но може би прегоряхме. И двата гола, които допуснахме бяха леки. Те имаха други ситуации, но от тези не трябва да допускаме попадения. Не изиграхме нашия футбол, трябва да отдадем заслуженото и на Лудогорец. Първия мач го загубихме, ще опитаме да поправим грешката във втория.

Лудогорец няма нужда от това бутане. Това пречи на целия футбол и това са го видели в Европа последните години. С назначаването на Чинков знаехме, че има да връща стари неща. Ние бяхме подготвени затова и не можем нищо да направим. Керванът си върви, никой не го интересува защо е пратен този човек. При червения картон има фаул преди това. Това са малки неща, но срещу големите имаш малко шансове. Те нямат нужда от този слугинаж в Бълагрия".

Припомняме, че именно между Лудогорец и Илиан Илиев ибухна сериозен скандал при последната среща между двата тима в първенството, като се стигна до грозни обвинения чрез декларации на клубните сайтове.

Очевидно напрежението по оста Варна - Разград продължава, а това само ни гарантира вълнуващ реванш.