Фиаското в Австралия е струвало над 700 хиляди долара на Джокович

И лошата новина е, че той няма да си върне парите от наградния фонд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЖЖЖЖЖЖЦЦЦЦЦЦЦЦЦССССССС )--{;;;;;;;}=---------- ~

Ето там е разликата- Джокович не желае да разменя убежденията и свободата си за пари. Ако разсъждаваше по този начин, щеше да се снабди с един сертификат и пито- платено, щеше да спечели 10 тия си Аустрелиън. Някои хора и 1000 години да живеят, няма да го проумеят.

Още един педераст на хоризонта - поета с китарата.

250 години бан от форума на лузърите от сега... хахахахааа. и кой е победителя, а лузър -цензурата на педерасите?

колко минуса можеш, а лузърката. давай. не ми пречи ни най-малко, но както казах - на вас ще ви се отрази много зле в живота.

и кой сега е антисемит? а кой избра бай-дън? цензурата на третополовите в дирника. или виждате некой друг, който да е така античовешки настроен, освен хунтата на бай-дън? вижда е, разбира се, че се вижда! три денонощни минуса за "лошите" и пет за "добрите" и нагласиа политиката на евреите с мънгизите и конците за куклите. на добре платените кукли, които вземат пари от две места - един път, като "мотора" на индустрията, като квчежници във фирми и втори път, като антинародни представители, все пак народа плаща по-малко от заседател в компания.

Да ги съди и за пропуснати ползи. И без това трябва да бъдат съдени, че с тази лудост сигурно ще утрепят десетки милиони по света. В България за година и половина 56.5+ хиляди по статистика от НСИ. В Австралия отворили концлагери за контактни с констатиран неваксинирани. Била са ползвани за затвор и такива си остават.

За 2019г. умират средно на седмица под 2073 човека. А за последните 14 давани в НСИ седмици, няма една под 3 хиляди починали, включително 3 над 4 хиляди починали. Така че примерно ако обявят 70-80 починали констатирани с ковида (по неуточнени причини), то за денят починалите повече да са от 140 нагоре. И със сигурно огромна част не от ковида. И където тук изкарват 2.3 пъти по-голяма смъртност от световната за ковида, може над половината да са жертви на здравеопазването ни. В зависимост от неясноти и пристрастия, мерките и здравеопазването ни тук да са убили 40-60 хиляди човека. А в Израел на 4-та доза, при преди о'макрона 11335 хиляди рекорд на ден констатирани, за 24 часа сега имали 71593. И после ще лъжат, как ваксинираните не предавали вируса и за какво бил наци сертификата.

чакаме тролчетата на лузъра прокопиев да наберат три минуса! и три плюса за лузърите от дб.

този път не сложила минуси, ами направо трие, лузърката от сега! дебило тъпа и безродна. нали бех баннат за 250 години, а... хахахахааа!

фиаското е за австралийската хунта. и хунтата на "филантропите", като сорос лайното, говното, педераса, дебила и нер на последно место - смъртният боклук. чието богатство ще разпилеем по белия свят! и така ще стане, сорос! ти си една НУЛА! с единици и нулички в ;режата! за нас парите са средство за преживяване, за вас са цел педофил-психопати от хунтите на борците срещу бушмените. е, да. Джоковича е бушмен! с какво тогава е по-различен от тричан негър от евреи в уса? не знам как да го обясня на тролът-лузър. нищо не зависи от тебе, дебил! дори минусите хвърчат вцсе настрани, като "избора" на лузъра бай-дън и платеният му масон-менгелист. или си мислиш, че -КА- ТО НАБИЧИШ МИНУСИТЕ СИ ПЛАТЕНИ ОТ МЪРСУЛА ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ? не, няма! фиаското на "избралите" хунтата на бай-дън- продън и менгелистите е очевидно, както и на тяхната "статистика" по минуси и плюсове. пак се провалихте, джендър, психопатке! не знам кой още може да ви държи без да загуби всичкото си състояние.

700хил.са капка в морето,Лошото тепърва предстои.Един от основните спонсори ,производител на дрехи,който осигурява 8млн.евро годишно на Джокович,вече намекна,че ще преосмислят договора.

не знам как да го обясня на тролът-лузър. нищо не зависи от тебе, дебил! дори минусите хвърчат вцсе настрани, като "избора" на лузъра бай-дън и платеният му масон-менгелист. или си мислиш, че -КА- ТО НАБИЧИШ МИНУСИТЕ СИ ПЛАТЕНИ ОТ МЪРСУЛА ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ? не, няма!

Дейли Мейл пише , че сумата е 500 хиляди и ще я плати австралийската федерация по тенис

Много ми се иска, Дир-аджийските кенефи да напишат, с колко ще олекнат австралийските данъкоплатци, след като Австралопитекия бъде осъдена от спонсорите?! Боли го куреца Джоко за някакви джобни!

Състоянието му е над 220 млн ... ауу 700к страшна работа ...

Джокович е най - глупавия спортист в света след наш Ганьо Кубрат Пульо, разбира се!!!

Най-глупавият спортист едва ли е, но е повреден в главата обсебен от шарлатании... Та оттам му дойде и този резил.

Минусите няма да спасят Джокович от вярата във врачки, илачи, знахари и прочие капацитети...

фиаското е за австралийската хунта. и хунтата на "филантропите", като сорос лайното, говното, педераса, дебила и нер на последно место - смъртният боклук. чието богатство ще разпилеем по белия свят! и така ще стане, сорос! ти си една НУЛА! с единици и нулички в ;режата! за нас парите са средство за преживяване, за вас са цел педофил-психопати от хунтите на борците срещу бушмените. е, да. Джоковича е бушмен! с какво тогава е по-различен от тричан негър от евреи в уса?

Драги, обърши си пяната от устата, може да се задавиш...

Само мшналата година, само на австралия опен, за деца, е дарил милион и половина. Отделно е дарил за пожарите! Срисъкът с дарения е много дълъг. Много дълъг. За милиони долари! Велик си Ноле!

Ноле е ВЕЛИК!!! Респект за него и цялото му семейство! Достойно защити позицията си, че свободата на избор е над всичко и всички!

Спете спокойно деца, Тенис Австралия ми пое съдебните разноски.

Боkлуците от дира да си пишат глупости

Адвокатите са търкали яко доволно ръчички. Но все пак важното е ,че не им клекна на тези фашаги. Нашия е овца, той ваксиниран уж.

Едва ли много му пука за самите пари. Според мен основната му болка е пропуснатият шанс да спечели 21-а рекордна титла, това че Надал може да я спечели, това че проблемът с искането на ваксини едва ли ще се реши току-така и сигурно още много турнири ще трябва да изпусне... и сигурно още доста други неща в тази връзка.

Бълха го ухапала Балканския Шмекер...

Трябвало е 7 000 000, това е нищо за свинщините, които сътвори там!

Австралийците са потомци на англичаните и са един род лайна

Лошата реклама е по- голяма реклама . А ваксините са под въпрос доколко са ефективни , особено ако са насилствени .

Онзи ден в Милано казах ,че ваксините не предпазват.Няма значение дали са доброволни,принудителни или задължителни.Водят до нови инфекции и съдържат токсичен протеин.Кое не е ясно ?

Казаха го митингуващите, нали? Недообразовани хорица, манипулирани от шарлатани и един с деменция и някакво реноме от младини... Обаче ти не се боцкай. Няма как да навредиш никому

сам

бОли го Ноле за 700те хилки...

А, Австралия и в частност, АО? Те с колко олекнаха?

Australian Open стана Australian Closet. Water Closet.

Двама се карат, третият печели.

Ще се оттеглят и спонсорите скоро. При такова развитие няма как. Предният път като беше дисквалифициран за ударната с топка съдийка се случи същото. Тази система така работи, ако някой не е разбрал.И дали е Джоко или друг все ще е същото...

Ако не си разбрал, Надал зобе с медицинско изключение, на корем. Сери на също. Тази система така работи. С двоен аршин.

Джокович също бе сниман да взима хапче по време на мач. Надали след като го хванаха с допинг спря с тениса за над 6 месеца. И Джоко и Надал взимат. И на двамата им личи.

На нАдал му личи, като му сравниш бицепсите и баджаците с тези на Джокович, Федерер, Медведев, Зверев, Циципас...

Има неща , които са по-важни от парите

За нагло саксите - не съществуват такива неща .

Съществуват - мноооогото пари.