Финалът в Шампионска лига днес - лицето на прогреса в женския футбол

Близо 35 хиляди души ще гледат днешния дуел между Барселона и Волфсбург

Обратно в новината

Коментари - Финалът в Шампионска лига днес - лицето на прогреса в женския футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е "женски футбол", нещо, като "женски хокей"?

А що реват тогава че печелели по малко от мъжете ?

Само да ти каже че тези отбори , били те и женски - Лион , Волфсбург и тнт ще направят за смях всеки един български мъжки футболен отбор (включително и националния) ! Играят по-интересен , бърз, грамотен футол (да не говорим и че физически са по-добре ) ... пука ми че са жени, в тъпи по-добър ще е мачът от Локо-Берое (примерно) !

хаха, вярвай си. Световния шампион в женския футбол пада от юношите на второразрядни отборчета.

Продължавайте да го пробутвате, пак никой не го интересува. И мъжкия футбол скоро никого няма да го интересува скоро, защото го обърнахте само на бизнес и политика.

Никога досега не съм гледал женски футбол, нямам и намерение да гледам. Сигурно играят красиво, но това е все едно да гледам мъже да играят художествена гимнастика. Е няма как стане!

Няма как женският футбол някога да се конкурира с мъжкия, след като нито могат да тичат толкова бързо, нито да скачат толкова високо, нито пък да имат техниката на мъж. Все едно да ядеш кренвирши, вместо луканка.

Хахахах. Наскоро понеже се вдигна много шум напоследък от разни феминистки лица и организации се проведе “приятелски” мач между женския национален отбор по футбол на САЩ и отбор от 14-15 годишни момчета. Децата буквално размазаха националките. За тези които вече се плюнчат от злоба можете да видите видео във ютуб.

Явно си доста непросветен и си поредния супергерой от тоалетната чиния. Мача между националките на САЩ и втородивизионен отбор от юноши момчета го има в youtube. Предполагам ще бъдеш изненадан/а , че юношите буквално размазват националките.

И аз навремето не можех да си представя женски футбол. Сега гледам с удоволствие. Всичко е в нагласата. В САЩ, нашият футбол е женски спорт. Там мъжете изиграят американски, бейзбол, баскетбол, хокей. А който се подиграва на художествената гимнастика, да пробва физически дали може да издържи и 1/4 съчетание. Не е задължително да си по-бърз и по-силен, за да си по-интересен. Предпочитам Арсенал -Волфсбург 4-5 при жените отколкото Рома - Севиля 1-1 с 10 удара за 150 минути.