17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко! СПА ми беше една от любимите писти... Да не говорим за историческото ѝ значение във F1.

Миналата година, след дъждовете и пародията с 3 обиколки и 1/2 точки, какъв интерес и какви резултати за организаторите? Кръгла нула и смях, а и не върнаха парите на хората!!!! ФИА са шайка измамници

Просто нямат зрителски интерес и не плащат достатъчно за сметкана новите писти. Маями счупиха тази година от гледаемост и пари. Формулата винаги е била голям бизнес и още помня откриването в Сепанг от там се започна едно разтягане към Азия после арабите а Европа като цялоо е бедна и не може да си позволи да плаща за старт от Формулата.

Развалиха Хокенхайм, смениха хубавата писта във Франция, махат Спа, остава Монца и Силвърстоун да разкарат и да се приключва с цирка.

И ще лишат почитателите от поредицата от двата легендарни завои О Руж - Радийон, светотатство.

Ще бъде фатално за Нас зрителите, а и за Тях организаторите. Невероятно трасе! Тъжно!!!

Хахахахахахахахахаха - слънце в единия край, дъжд в другия - хахахахахахаха, като в анимационните филмчета ли? Хахахаха, или като миналата (А и други) години, където поради прекрасното време, цялата област беше под вода в буквалния смисъл на думата

Това е част от прелестта на тази писта. Тя е за майстори. Апропо тинейджър гай ли си или просто хамър който не е карал кола?

е как да има интерес. Европчаните вече предпочитат гей паради пред истински мъжки забавления.

Мъжко беше преди 30г... Преди 60 още повече. Мъжкари останаха само на балканите... Прости селяндури...

Е, и на балканите вече има немалко епилирани прайдаджии.

Отдавна не гледам Ф1.Прекалено комерсиални са ми.Вече информацията е повече за това с коя курва е спал Хамилтън и колко мрази белите.Еми черните да му плащат заплатите.Аз пари нямам.

При тия цени на бензина най добре е да отпадне цялата Формула 1, докато не преминат на електрозадвижване!

Има формула Е от няколко години. Там иновациите особено този сезон са доста с тенденция следващият да бъдат повече. Ограмоти се, после плямпай, папагал.

Кой е Антонио Аскари?

Когато някой ден разберем , че не всичко е пари, вече ще е късно...

Идиоти, сър! Една от най-яките писти, където стават супер интересни състезания и изпреварвания.....Ще я сменят с поредното "градско" трасе тип Монако......от скучно по-скучно, но за сметка на това някой шейх ще кихне мангизи, за да гледаме влакче цяло състезание.....

Миналата година беше "супер интересно"!

Спа Франкоршамп е най-великата състезателна писта в света! Толкова нестандартна, уникална и зрелищна, вписана в релефа, със слънце на единия ъгъл и проливен дъжд на другия! Щом и тя отпада, най-добре да закриват Ф1.