17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук интереси няма, има истинско приятелство датиращо от Студената война.

Зума има тежката дума Наш'та система 4 4 2

Всички които сме имали възможността да се наслаждаваме на майсторството на Зума, сме щастливи хора. Един интелигентен и добър човек който беше професор във футбола и остана докрай верен на своя клуб и на своя град. Ако България не беше затворена страна, със сигурност Христо Бонев щеше да бъде и една от легендите на световния футбол. Шапка свялям и на кайзер Франц, една икона в световния футбол и като играч и като човек, за този прекрасен жест.

това, че разбираше играта личи и от това, че стана отличен треньор

Един велик немски футболист признава таланта и заслугите на Зума. Наведете глави и ги признайте и вие тъпи бг овце. Зума е велик футболист. Няма халф или бранител, както в БГ така и в чужбина когото Бонев да не е връзвал на фльонга с топката. Помня мач Локо -Арис Солун,луди ги направи на една ,,носна кърпа,,.

каква марка е часовника, някой знае ли?

Има ги в Алиекспрес по 10 долара парчето.

парчето!

модел от 1964 г

Зума беше войник и отказа да рита за ЦСКА - беше написал на пилотката си " Само Локо", уволни се през 1967 г., след това ходеше по Италия- на тяхното море играеха на пясъка големи звезди на световния футбол и залагаха големи пари.Зума отиде там, беше млад и доста добър с " Коженото кълбо", завираше им го в задниците на големите еврозвезди. После държавна сигурност придоби разузнавателна информация, че Бонев петни името на българския футбол и му отнеха майсторското на спорта....Беха едни големи работи, /аз ритах в Спартак Пд, и ги знам тия работи от просто око/ по добър или поне като Зума беше един пак от Локото- Юрката му викаха, или по скоро Юрдека. Казваше се Йордан Петров, само не гълташе топката..... всичко правеше, ама тогава нямаше пари във футбола и Юрдека се запи, напусна и си е.а мамата. В шоплука също имаше големи футболисти, повечето от школата на " Септемвври", ние станахме през сезона 1963/64 год. юношески вицешампиони, а шампиони бяха момчетата на " Септември" . И там имаше големи, но това вече е друга бира......

Не е вярно ! Игра един сезон в ЦСКА ! Тогава нямаше не искам,недей !

Като възпитаник на Локомотив Пловдив и аз мога да потвърдя, Бонев беше велик както на терена, така и извън него, спокоен и добър човек с огоромен талант! Като деца от школата, никога не е отказвал да се спре и да поговори с нас, че и да порита. Той и Ганчо Пеев, лека му пръст, направиха хора от нас навремето. На прощалния мач на Бонев, нямаше место на стадиона, хората се катериха по огради и стълбове да го гледат.

На прощалния на Бонев- наистина целият 9ти септември (така се казваше стадиона) беше пълен. Беше си голямо шоу. Уважиха го и наистна големи звезди.

извинявай, но дългогодишната четворка Пеев не е Ганчо, а Гальо

Велик човек!

Футболист - да, но не и човек!

До тия с минусите: - Зума беше първа дружка и сипеше хварби за отпадъка Стоян Сариев, който унищожи Марково тепе - защото получи и от него скъп подарък, апартамент - когато гръмнаха друг един отпадък , Георги Илиев, той плака със сълзи на погребението му Впрочем, когато пристигна от ФРГ след треньорската школа, разтовари на летището поне 10 огромни куфара - със сигурност никой митничар не е поглеждал какво мъкне в тях.

Марково тепе си беше заминало още по времето на предишния цар, по времето на соца също имаше взривявания

Бонев е от златното време на България и от златното поколение футболисти. Майстор на футбола. Заслужил човек !

Много важно да се подчертае че е скъп! Защото ако не е скъп, не може да е подарък

цитат на ББ към Цветанов: "Лъжа го че е скъп(часовника) да се радва" - при победата на герб

двамата се запознават на един приятелски мач Западна Германия - България през 1967, мач, който германците спечелиха трудно с 1-0, когато са световни вицешампиони от предишната година, но най-добрият на терена е Бонев и така привлича вниманието на Бекенбауер

Истински хора