Коментари - Футболът сведе глава: Световна болка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нашия простак ходил да му се мазни.

Много шум за 1 негър, тъп като галош, не може да се подпише

Да ... и за разлика от теб, много повече човек и много повече талант. И го познава цял свят. Ти какво направи и кой те знае какъв боклук си ... че е близо до "галоша" милионер ?

Мир на праха му! Невероятен футболист, скромен човек и винаги усмихнат. Това е, което сме виждали и по медиите и по телевизията.

Лека му пръст на Пеле, но нали никой не си мисли че сме вечни?!?

Отиде си абсолютно най-великият футболист и вече наистина Меси е най-великият жив футболист (но до вчера не беше).

хахахахаха...смяяяяях....джуджака най-добър....

И кво ривете? Той е играл преди 50 години, колко от вас са го гледали?

Например аз. Не съм запалянко, гледам само световните първенства. Наистина има хора, които не могат да бъдат забравени. Във футбола са Пеле, Гаринча, Марадона, Бекенбауер, Кройф, Яшин. За Меси и Кр. Роналдо ще видим.

За да ги има Меси, Роналдо, Марадона, Кройф.... Не ми е любим, но Пеле е Краля... Светла му памет!

Ритнитопковци, сър.

напуснаха ни Английската кралица и Кралят на футбола.

Рива .

Разви рак на шестия месец след ковид ваксината, а на следващата година почина. Факт, пред който и троловете трябва да мълчат!

Са те ваксинирали срещу акъл

Защо, да говориш истината, вече ерес ли е?

Ама Пеле умря ли ? Уж цяла Бразилия се молеха ,май нищо не стана.

Аз само едно нещо никога, ама никога няма да мога да разбера! Пеле... ОК, Пеле, да кажем, че реално нещо е постигнал... Хм, а дали? Искам само да попитам едно такова нещо - тук има ли някой, който дори и малко да разбира от футбол, освен мен (очевидно...)??!?!?! Еми явно не! Защото, ако разбирахте и 1 пруцент от това, което аз нямаше да приказвате подобни простотии! Реално Пеле НИКОГА не става никакъв световен шампион! Това прави отборът му, а той дори и в половината мачове не играе, реално вкарва много малка част от головете на посочените световни първенства! Е, какъв шампион е тогава?!??!! Обърнете внимание в колко отбора е играл - ами само в Сантос!!!!! Близо 20 години! Е, това сериозно ли е!?!? Това е някакъв бразилски отбор, който няма нищо общо с класата на Барселона или Реал Мадрид!!!!! И защо Пеле така и не идва да играе в Европа?!!!? Ами много е просто, ама просто е много.... Никой не го е искал!!!! Защо?!?!?! Ами, защото такова му е нивото - не става за големите грандове!!!! Извод: Ами драги подвластни на масовата истерия хора - излишно се поддавате на някаква емоция, ама и за това ще сте на таквоа дередже от тук до края на света... Както се казва - докато сме така, все ще сме си така... А иначе в чужбина почти никой не е чувал за Пеле, това мога да ви го гарантирам, защото имам стотици пъти по-голям международен опит от всички вас взети заедно... Ама няма как да ви го обясня, защото ни делят няколко вагона с книги, както се казва... Хайде, кой разбрал - разбрал! Приятен ден!

Майко мила. Хвани първо се научи да пишеш грамотно и научи български, пък тогава давай акъл на хората. Ти "1 пруцент" мозък нямаш, но и от футбол разбираш. Само постижението му за 3 световни титли трябва малко да ти напрегне плоския мозък. Кой футболист в днешно време е го е постигнал? Само за това помисли, за другото няма смисъл и да ти се обяснява няма да го разбереш и без това.

Човек като няма за какво да се хване, се хваща за неволна правописна грешка... Приятен ден!

До Аз - мога много да ти цитирам от глупостите дето си написал и да ги оборя с факти, но не виждам дали има смисъл. Не знам колко си чел, но ако беше прочел малко повече щеше да разбереш, че Пеле е играл и в САЩ. Като не разбираш от нещо, по-добре не се обаждай че се излагаш.

феноменално малоумен си… наистина ни делят много вагони книги, които ти не си чел

И е бил жестоко ритан от европейците.И ние имаме своят"принос-Бобата Жечев на практика го вади от игра през 1966 г.Зарекъл се бил никога да не играе в Европа.

Ей рабирача, ти гледал ли си Пеле изобщо бе пич? Ти бил ли си част от тогавашното съвремеие, говорил ли си с журналисти, спортисти, фенове, видяли и оценявали толкова много звезди вкл и Пеле. Без значение дали е Н1 или Н2 ( това е толкова некоректно да се оценява в различни епохи ) , но Пеле е един от тези ,реално първият "извънземен", който с играта си прави футбола да бъде толкова магично заразно прострастие. И този ореол никой вече не може да му го отнеме, така както на нас българите никой не може да ни отнеме величието на хора като Левски, Ботев или Вазов

Много сложни неща му говориш, още много вагони трябва да изчете за да те разбере. Поне да ползва гуглето да го погледа Пеле, да прочете малко интервюта с него, както му каза и тогава да дава и раздава мозъци. Той за него акъл няма, пък раздава... Хахаха...

Шестокласник....

Dir.bg , моля спирайте коментарите на такъв тип новини, че малоумниците се надпреварват да се правят на много остроумни и забавни. Да почива в мир, краля на футбола.

И там ще бъдеш най-добрия,и от там ще бъдеш пример за младите които наистина обичат,учат се сега и искат да играят футбол.Благодарим ти за примера Кралю.Благословени бяхме да се докоснем до твоята епоха!На колене сме,Почивай в мир Кралю,Поклон!

И не само те! Що велик народ си отиде....Но сега това беше краят на една епоха, даже две. И колко ли е било гадно човекът сам да си е знаел, да се е прощавал с всички и да го е чакал. Днес малките нищо не знаят за него, даже питат неразбиращо "Къф е па тоа?" в техен си "ерудиран" стил. Те и за Гунди и Котарака нищо не знаят, камо ли да им споменеш Пеле, Гаринча, Д-р Сократес.....Дай им само Благо Джизъса /или Лакалута/ и бъркяат Котарака с оня с Малкото коте. Шок и ужас! А искаме нещо да се промени, поправи и футболът да тръгне пак напред. Искаме си ние, ама всичко започва всъщност...от нас! Каквито сме, това и виждаме на терена. Така че скоро не се задава слънце на тази улица. А на великият Маестро и безспорен направо Император лека му пръст по човешки и божии закони и дано кръстят няколко обекта на негово име - примерно стадиони, селище, спортни школи, някой площад, въобще нещо веществено, с което да остане чисто физически, защото другото вече си е издействал във вечността!!!!Далечна малка България тъжи и се моли за душата му.

Да почиват в мир и Гунди и Котков и Трифон и Марадона!

Ама не са починали снощи те.... Бива ли да сте толкова прости повечето българи беееее

Ми нищо !Какъв ти е проблема ,те ще се зарадват, че ги споменаваме с добро!И те са играли футбол ,за да ни развличат!

Къде пропусна още поне едно 1500 починали футболисти? Що не ги изброй всички тях?

Рано или късно всички ще отидеме в царството на Хадес.Проблемът е ,че сега ковидалите са по петите ни!!!!

повечето българи. А после не се чудете защо държавата не може да се оправи

Добър човек, но слаб картоиграч

Това е живота. Днес Пеле, утре Славчо Илиев.

Мир на праха му!

Според мен все още не е станал на прах!

Никога няма да поумнееш

Един от символите, на една отминала епоха ... с главно С! Завинаги

Тъжно, но очаквано :(

Е по добър

Странно няма нито една нова новина за Крайна. К'во става тука бе!?

НЕ ни интересува.. Умрял е някакъв африкански маймун- ШПИОНИН в Бразилия.... В момента има Крал, САМО - в Англия, Дания и Норвегия. Негрите и оня Нелсън Мандела, са най- големите расисти, щото НЕ искаха Кралят на Великобритания и Президента на Франция да УПРАВЛЯВАТ Африка.. Тук може да видиш как англичаните са убивали негри- маймуни и ЗАВЗЕХА половина Африка до 1960 г. ..Другата половина я бяха завзели французите. https://www.nam.ac.uk/sites/default/files/styles/slicelg/public/2017-02/1013039slice.jpg?itok=tLQXZKtF Бразилия е Боклук и Бака с Помия, също като САЩ.. Там трябва да има ВОЙНА и да ИЗГОНЯТ обратно към Африка всички негри- маймуни..

Ако НЕ отвори картината, може да я видиш тук. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Баф маааму, тука прилича на Карлуково. Пийте си хапчетата!

НАЙ-КЕФИ АНГЛИЙСКИЯ КРАЛ .... ТРЯБВА ДА ПИТА ПОЛУ-ИНДИЕЦ РОДЕН В АФРИКА .... ЗА ДА МУ ОТПУСНЕ ПАРИЧКИ ЗА ОХРАНА И ПРИСЛУЖНИЦИ:)

И така като гледам, май по насрано копеленце пт тебе няма

Са те правиле с обратната страна уя май

Да тренират руските орки за предстоящата кончина на Путягин.

Така е. И Русия да си прибере Украйна и Аляска.

Точно сега ли, когато всички говореха за Украйна?!?

Не можа да хване януарската пенсия, ей, язък

Тъпанара си ....честно

Бог да го прости! Донесе много радост на хората, ама все пак е ритал куха топка. Иска ми се да виждаме новини за хирурзи, лекар, учени, откриватели. Топка всеки може да рита.

Ти настъпваш ли ги твоите докато ходиш

Даде сърце на футболната игра - тя стана различна! Почивай в мир! Вечен! Кралят!

Почивай в мир Пеле!

ДНЕС БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯ СЪС ОЩЕ 169 ДУШИ ..... ОТИДОХА СИ КАТО ПЕЛЕ ....

че да ги запомним?? Ммм? Нищо…. Айде чао тогава малоумнико

Е няма форум в света с толкова жалък и прост народ... който заслужено е на този хал. Нямате ли срам от Бога бе жалки червейчета. Почивай в мир Пеле. Години красота и картини нарисувани с твоята четка по терените.

ИНТЕРЕСНО Е .... ДАЛИ ЗНАЕШ ИМЕТО НА УЧЕНИЯ - ДОКТОРА .... КОИТО СА СЪЗДАЛИ ХАПЧЕТАТА КОИТО ПИЕШ ВСЕКИ ДЕН ЗА ДА СИ ЖИВ ? ....

По цял ден са в темите за Русия за да хвалят Путин. Очакваш тук да са поумнели ли?

ПЕЛЕ БЕШЕ ГОЛЯМА ФИГУРА ОТ РАЗВЛЕКАТЕЛНИЯ БИЗНЕС ... МИР НА ПРАХА НА ВСИЧКИ ХОРА ПОЧИНАЛИ ДНЕС ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ БОЛЕСТИ И НЕСГОДИ .... НЕ САМО МИР НА ПРАХА НА ПЕЛЕ

Така е. Пеле просто е един от тях и остави диря с магията и човещината си.

Мир на праха му! Една легенда си отиде :(

Трагедия!

Нямам какво да добавя към коментара Ви. Направете нещо добро и ще се почувствате по добре.

Пише КРАЛЯТ и си помислих, че Боби Михайлов нещо...

Достоен и умен човк, заслужил уважението и признаниетао на целия свят . За разлика от друг велик футболист от онова време- Гаринча 1 който се провали като човек и си отиде от този свят като последния просяк и пианица.

Пеле беше магията в душите на децата от моето поколение. Децата тичаха и повтаряха името му. вкарваха гол и викаха:" Аз съм Пеле!" Пеле беше прекрасен и благороден човек. Той даваше вярта, че ако си силен и можеш, успехът ще е твой напук на всички мерзости. И побеждаваше наред. Не е случайно, че особено цяла Аржентина отдава почит. Всъщност целия възпитан и културен свят отдава почит на краля на футбола. Пеле показа на хората, че интелектът побеждава омразата, чр благородните побеждават нищожествата и злосторниците. Пеле си отиде тихо, но камбанния звън оттеква из цялата планета.

три теми за некъв ритнитопковец, а колко българи, които са допринесли за развитието на България или са я прославили по света - дринникът мълчи за тях, или за истиниските проблеми в държавата! важоноте е неква маймуна

Баси колко си безнадеждно прост.