17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето коментиращи тук не са гледали женски футбол никога.А иначе в БГ вички разбират от футбол още от детската градина.В момента жените играят много по красив и атрактивен футбол от мъжете, а причината е проста- там мафията не изпира милиарди безнаказано.

За пръв път чувам, че имало женска златна топка и женска шампионска лига, че даже и Мондиал. Виждал съм жени да ритат, ама къде ги дават тия мачове?

Тая джендърка бърка понятията. Решението й е феминистко, джендърско или най-общо казано: психиатрично. Такива за един поглед съдят за секстормоз, а в същото време плачат, че не ги уважавали.

Съгласен съм , но сложи още някоя буква да си различаваме никовете.

Като не ти харесва този ред, ходи да се взривиш, ама някъде в пустинята, където не минават хора!

Сори, това трябваше да е реплика към първия коментар, а не към статията!

До това води извратената еманципация. Ще става и по-лошо.

А, и голям праз, че нямало да играе някакъв женски търтей, на някакво си безполезно първенство.Да иде в газодобива в Северно море, там ще я уважават много.

Жена! Никога не знае какво точно иска!

Евала на жената. И жените могат да ритат, да рипат и да търчат след топката и най-важното - да се забавляват!!! Да не е голяма философия, бе, ритнитопковци?

И аз мога да ритам с приятели или със синовете, ама това не означава, че трябва да получа световно признание. Към момента нивото на женския футбол е такова, че въпросната "номер 1 в света" трябва да се чувства неудобно от това че я титулуват по този начин.

Местим...

Простотията женски футбол трябва се премахне!

В Норвегия всичко е сбъркано.

Сърдит Петко, празна му торбичка. Да си мисли, че като рита топка и е жена, трябва да е "уважавана" е най-малкото смешно. :-)

След някое и друго десетилетие ислямистите ще научат тези лигли на ред!

Като не ти харесва този ред, ходи да се взривиш, ама някъде в пустинята, където не минават хора!

Дженди, лично засегнато ли се почувства?