Фюри и Усик не се разбраха за парите и боят на годината в бокса пропадна

Олександър бе притискан за твърде много компромиси, оплака се агентът на украинеца

Обратно в новината

Коментари - Фюри и Усик не се разбраха за парите и боят на годината в бокса пропадна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйнски циганин и Английски мангал се скарали за пари. Идилия западняшка...

Дайте му всички пояси и да се свършва !!!! Може и Зеления наркоман да вземе някой !!!

Пульо гледа отстрани и рони сълзи

Извикайте пълзящата кобра, той ще се съгласи на всичко.

Фюри го е страх от Усик защото е много добър боксьор.Фюри имаше върха на кариерата си срещу Уайлдър, в последния мач между тях се видя че Фюри вече слиза нанадолнище и за малко да загуби от един обезверен и изхабен Уайлдър.В този мач се видя че Фюри загуби от бързината си която за него е решаваща.Тогава го видяха и треньорите му и баща му му каза-по-добре да се пенсионира.Само че после осъзнаха че има още пари в него при популярността му само че му подбраха два съперника-Чисора който е на 40 и с около 15 загуби и Дилиън Уайт който нищо чудно да е бил и купен защото не е чак толкова лош боксьор.Боксът е пълен с примери като Фюри-шампион с нестабилна психика, злоупотреба с наркотици и това винаги са истории за слава и падение, така че едва ли Фюри ще е първият който ще се оттегли на върха.Предполагам че ще загуби при първият по-сериозен съперник и от там пътят ще е надолу.Затова и се разиграва този театър с Усик защото има хора около него които го виждат това и не искат да изгубят златната кокошка която може да им пълни гушите и да разпродаде Уембли и срещу по-безопасни съперници.

тия кубрат ще ги ебе и двамата

Какво има толкова да се пазарят. 60/ 40 , и който бие, взема по-голямата сума. Но, да не забравяме, че единият си е циганин, а другият украинец- вечно мрънкащи и молещи за нещо!

Типично за укрите . Нагъл до безобразие !

Алчното прасе Фюри е причината!! Мазния и тлъст педал иска да прибере 90 % от парата, въпреки че знае до болка, каква мазна свиня е и няма шанс да издържи дори 3 рунда!! Усик ще го смели тоя шкембак нещастен и алчен, и затова е цялото шоу-Манго иска кинти, които по принцип не заслужава. Обаче усеща, че Усик наистина иска да влезе в историята като притежател на всички титли и се възползва от тази му мечта!! Няма по-безсмислено същество от бял манго и бял негър

да го набия на мама ти, сестра ти, жена ти и на баба ти. Педал

Това да не е Андреа

SirBob

Ти изобщо гледал ли си мач на Фюри?!? Мазен бил, дебел бил... Затова няма загуба досега. Много разбирачи от бокс тука. Повечето от които вероятно и 2 набирания не могат да направят.

Па да се разберат 75/25 като победителя вземе 75% и да приключва тази мелодрама. Или Фюрито си знае, че ще яде бой и иска да кешира като за последно?

Ами съобщението за провала на преговорите е "неразбирателство не по финансовата част". Т.е. проблемът не е в парите. Не бих се учудил за искания да се "вземе отношение" за войната в Украйна.

укро свинята нацистка иска всичките пари, щото е от усрайна....

тоя що не е на фронта ?????? двойни стандарти нещо ????? или който има пари не ходи на война и не влиза в затвора ????? ДЕПМ

Простия русофилистик си е прост русофилстик

Усик държи 4 титли а Фюри 1 и шкембето иска 70/30 защото бил пълнел зали. После искаше мача да няма реванш. Шкембето оравдания каквито си иска ще намери нови и нови клаузи само да няма мач.

Никой по цялата боксова верига няма изгода от абсолютен световен шампион, та затова е и тоя цирк, който се разиграва. Много по-изгодно е да има двама (или трима) шампиони - всеки играе с "претенденти", всеки пък уж "за последно, преди мач за обединение на поясите". Така в дългосрочен план има повече мачове, които съответно генерират повече печалба. Така че не очаквайте скоро да има мач за абсолютна титла.

Според мен, мачът е прекратен нарочно. Твърде голям бе шансът Фюри да бие украинеца а това предвид войната нямаше да е политически мотивирано. За това играха този цирк да си вдигне всеки акциите но крайния резултат, като чели бе преначертан.

На теб пък кой ти даде да ядеш черен шпек,че се пениш толкова?

Мачът не се е играл че да е прекратяван

Това е проблем в бокса най-високо ниво от години. Затова спортът затъва прогресивно и беше изместен от MMA. Никога най-желаните мачове не се състоят или се състоят години по-късно, когато спортистите са изчерпани и времето ги е подминало. Парите и задкулисните договорки ощетяват феновете.

Поредната професионална измама, пране на пари и т.н. Чудя се кой се връзва да гледа такива предварително уговорени прояви.

Когато и където кажеш !!!! Бия с материали на клиента ! Заповядай .

Ами Усик да ходи на Уембли с Даниел Дюбоа - какво рИве?!? Да видим колко публика ще събере и колко пари ще вземе

Рахити..

ами не случайно е циганин,ама жуналята го пишат "крал", нещо като нашия Кирил Рашков,на който вместо Киро Циганина простите журналисти викаха Цар Киро

спокойно,ти при всички случаи или ще влезеш в затвора или ще те изпратят на фронта

Този просташки спорт (боксът), трябва да бъде забранен !

Тия малоумници за един два часа шоу се договарят години......то противна работа ! Що не го направят със малки срокове.Ще не ще до два или три месеца да е длъжен да се бие.Така само бавят,дрънкат тъпотии и се обясняват,бягат като не са във форма и.т.н ! Проблема май е във федерации и организатори!

Ама такъв тъп коментар си направил. Наистина нищо не разбираш от бокс. Само дано, заради войната в Украйна не дадат титлите на Усик.

Фюри продава само цигански номера и лъжи.Хората искат обединителен мач,той продава и с оглед броя на коланите у двамата,70/30 трябва да е в полза на Усик,а той искаше 50/50,после се съгласи на компромис дори.

Фюри щеше да загуби от Кънингам и от Ото Валин едни ананимници в бокса.Ако не тежеше 20 кила над Уайлдър, нямаше да стане след нокдауните, в които беше пращан, както сам призна.Фюри никога няма да нокаутира Кобрата, който е най-носещия на бой боксьор от време оно.

Алчен укронацистки циганин...

Украта алчна да ходи да се бие на фронта

Усик е обиновен РУСНАК... Но оня Евреин Злеленски ги лъже тия в Украйан да се бият срещу другите руснаци..По същия начин както Наско СИраков и другите футболнми фирми- ЛЪЖАТ зрителите да бият други зрители , и да плашат играчите на други фирми, за да взимат пари !!!! Тия в Украйна да най- добре да махнат евреина Зеленски и да се ОБЕДИНЯТ отново в с Русия.