Коментари - Фюри и Усик не се разбраха за парите и боят на годината в бокса пропадна | Корнер.dir.bg
назад

Фюри и Усик не се разбраха за парите и боят на годината в бокса пропадна

Олександър бе притискан за твърде много компромиси, оплака се агентът на украинеца

Обратно в новината

Коментари - Фюри и Усик не се разбраха за парите и боят на годината в бокса пропадна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 37

Усик е обиновен РУСНАК... Но оня Евреин Злеленски ги лъже тия в Украйан да се бият срещу другите руснаци..По същия начин както Наско СИраков и другите футболнми фирми- ЛЪЖАТ зрителите да бият други зрители , и да плашат играчите на други фирми, за да взимат пари !!!! Тия в Украйна да най- добре да махнат евреина Зеленски и да се ОБЕДИНЯТ отново в с Русия.

Украта алчна да ходи да се бие на фронта

Алчен укронацистки циганин...

Фюри щеше да загуби от Кънингам и от Ото Валин едни ананимници в бокса.Ако не тежеше 20 кила над Уайлдър, нямаше да стане след нокдауните, в които беше пращан, както сам призна.Фюри никога няма да нокаутира Кобрата, който е най-носещия на бой боксьор от време оно.

Фюри продава само цигански номера и лъжи.Хората искат обединителен мач,той продава и с оглед броя на коланите у двамата,70/30 трябва да е в полза на Усик,а той искаше 50/50,после се съгласи на компромис дори.

Тия малоумници за един два часа шоу се договарят години......то противна работа ! Що не го направят със малки срокове.Ще не ще до два или три месеца да е длъжен да се бие.Така само бавят,дрънкат тъпотии и се обясняват,бягат като не са във форма и.т.н ! Проблема май е във федерации и организатори!

Този просташки спорт (боксът), трябва да бъде забранен !

Поредната професионална измама, пране на пари и т.н. Чудя се кой се връзва да гледа такива предварително уговорени прояви.

Това е проблем в бокса най-високо ниво от години. Затова спортът затъва прогресивно и беше изместен от MMA. Никога най-желаните мачове не се състоят или се състоят години по-късно, когато спортистите са изчерпани и времето ги е подминало. Парите и задкулисните договорки ощетяват феновете.

Според мен, мачът е прекратен нарочно. Твърде голям бе шансът Фюри да бие украинеца а това предвид войната нямаше да е политически мотивирано. За това играха този цирк да си вдигне всеки акциите но крайния резултат, като чели бе преначертан.

Мачът не се е играл че да е прекратяван

Никой по цялата боксова верига няма изгода от абсолютен световен шампион, та затова е и тоя цирк, който се разиграва. Много по-изгодно е да има двама (или трима) шампиони - всеки играе с "претенденти", всеки пък уж "за последно, преди мач за обединение на поясите". Така в дългосрочен план има повече мачове, които съответно генерират повече печалба. Така че не очаквайте скоро да има мач за абсолютна титла.

Усик държи 4 титли а Фюри 1 и шкембето иска 70/30 защото бил пълнел зали. После искаше мача да няма реванш. Шкембето оравдания каквито си иска ще намери нови и нови клаузи само да няма мач.

Ами Усик да ходи на Уембли с Даниел Дюбоа - какво рИве?!? Да видим колко публика ще събере и колко пари ще вземе

ами не случайно е циганин,ама жуналята го пишат "крал", нещо като нашия Кирил Рашков,на който вместо Киро Циганина простите журналисти викаха Цар Киро

тоя що не е на фронта ?????? двойни стандарти нещо ????? или който има пари не ходи на война и не влиза в затвора ????? ДЕПМ

спокойно,ти при всички случаи или ще влезеш в затвора или ще те изпратят на фронта

укро свинята нацистка иска всичките пари, щото е от усрайна....

Простия русофилистик си е прост русофилстик

Ами съобщението за провала на преговорите е "неразбирателство не по финансовата част". Т.е. проблемът не е в парите. Не бих се учудил за искания да се "вземе отношение" за войната в Украйна.

Па да се разберат 75/25 като победителя вземе 75% и да приключва тази мелодрама. Или Фюрито си знае, че ще яде бой и иска да кешира като за последно?

Алчното прасе Фюри е причината!! Мазния и тлъст педал иска да прибере 90 % от парата, въпреки че знае до болка, каква мазна свиня е и няма шанс да издържи дори 3 рунда!! Усик ще го смели тоя шкембак нещастен и алчен, и затова е цялото шоу-Манго иска кинти, които по принцип не заслужава. Обаче усеща, че Усик наистина иска да влезе в историята като притежател на всички титли и се възползва от тази му мечта!! Няма по-безсмислено същество от бял манго и бял негър

SirBob

Ти изобщо гледал ли си мач на Фюри?!? Мазен бил, дебел бил... Затова няма загуба досега. Много разбирачи от бокс тука. Повечето от които вероятно и 2 набирания не могат да направят.

Рахити..

Ама такъв тъп коментар си направил. Наистина нищо не разбираш от бокс. Само дано, заради войната в Украйна не дадат титлите на Усик.

Типично за укрите . Нагъл до безобразие !

да го набия на мама ти, сестра ти, жена ти и на баба ти. Педал

На теб пък кой ти даде да ядеш черен шпек,че се пениш толкова?

Когато и където кажеш !!!! Бия с материали на клиента ! Заповядай .

Какво има толкова да се пазарят. 60/ 40 , и който бие, взема по-голямата сума. Но, да не забравяме, че единият си е циганин, а другият украинец- вечно мрънкащи и молещи за нещо!

тия кубрат ще ги ебе и двамата

Това да не е Андреа

Фюри го е страх от Усик защото е много добър боксьор.Фюри имаше върха на кариерата си срещу Уайлдър, в последния мач между тях се видя че Фюри вече слиза нанадолнище и за малко да загуби от един обезверен и изхабен Уайлдър.В този мач се видя че Фюри загуби от бързината си която за него е решаваща.Тогава го видяха и треньорите му и баща му му каза-по-добре да се пенсионира.Само че после осъзнаха че има още пари в него при популярността му само че му подбраха два съперника-Чисора който е на 40 и с около 15 загуби и Дилиън Уайт който нищо чудно да е бил и купен защото не е чак толкова лош боксьор.Боксът е пълен с примери като Фюри-шампион с нестабилна психика, злоупотреба с наркотици и това винаги са истории за слава и падение, така че едва ли Фюри ще е първият който ще се оттегли на върха.Предполагам че ще загуби при първият по-сериозен съперник и от там пътят ще е надолу.Затова и се разиграва този театър с Усик защото има хора около него които го виждат това и не искат да изгубят златната кокошка която може да им пълни гушите и да разпродаде Уембли и срещу по-безопасни съперници.

Извикайте пълзящата кобра, той ще се съгласи на всичко.

Пульо гледа отстрани и рони сълзи

Дайте му всички пояси и да се свършва !!!! Може и Зеления наркоман да вземе някой !!!

Украйнски циганин и Английски мангал се скарали за пари. Идилия западняшка...