17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Футбола е за пари. Не ви ли омръзна на всяка крачка да гледате efbet, efbet efbetefbet? Пари и тва е. Ще се оправим, ама след 100 години

Къде ти! То да не е детска песничка като физиката?!

Никва наука не е. Силни и адекватни детски школи от ранна възраст + нито един бивш футболист или треньор в управата на БФС (т.е. всеки да си знае мястото).

Сериозна наука. Глупендър!!! Не сте изостанали, нещастници алчни и мързеливи сте!!!

Футболът е бизнес, наука, политика... всичко друго, но не и спорт.

Чичо Гошо се надмина себе си и иска да доснигне Пената,но няма шанс! За науката простотиите няма да коментирам,но се чудя ако не се поддава защо пусна Ники Михайлов дето е 100 кила,не е играл повече от година и при гола скочи надолу!?!?

Чичо гош0 гушка 10-15 бона месечно и му дреме на шалтера,като е наука и не може да ги учи да се маха,а не да дрънка простотии!

Ако футболът е НАУКА , то математиката какво е ???!!! Само от тези думи си личи умствените им възможности ! Футболът е народна игра , за удоволствие ! Откакто Коза ностра го превърна в средство за пари и кражби , спорта загуби облика си ! И в момента вече все повече губи "фенове" ! Сега футболът е хазарт , средство за ограбване на народа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бате Гошо, за чистач не ставащ даже. Само заради това, че викаш дебелия некадърник Ники Татин си за е... И да те питам, тъпунгер прост, играчи от Доко Пд, Етър и Путяф по-добро ли са от Гълъбинов, Минчев от Спарта Прага, момчета, които играят в Холандия и пр.? Некадърен лизач си, посмешище тъпо.

Бий за да те уважават. Само с наука не става, трябва и сърце юнашко. Не чалгаджийско.

Изоставаме и още как. Преди 30-40 години в цяла Европа децата се учеха на футбол на улицата или в някоя градинка, едни от други и от телевизията. В последните години обаче, в развитите страни има квартални игрища, има вече футболна екипировка на достъпни цени. В школите и отборите в развитите страни тренировките се записват, след това се анализират действията на играчите (децата), а на следващата се работи върху пропуските, за да наваксат. Тези неща у нас още ги няма, наистина изоставаме от модерна Европа. Ама и да запишат тренировката, ако треньорите не са научени на елементите от играта, тактически, как да работят със статистиката - пак нищо няма да стане. Прав е Дерменджиев, футбола отдавна вече работи с много научни данни, а нашите треньори не са готови да го правят, за това и изоставаме. Повечето ни отбори едвам съществуват, стадионите са калпави, школите изостанали. Да не говорим за агресията по стадионите. Е, от къде да дойдат резултатите?

а игращата се застроиха и някой хора се облажиха от това, но спортът и движението на децата ни загуби, но какво от това нали някой "спечелиха".

1. Няма ДЕЦА 2. Няма игрища и нормални улици, където да играят 3. Дори да има 1 и 2 родителите им ги е страх да ги оставят на улицата сами, защото има още 1000 други неща дето не са като хората 4. Дори въпреки 1,2,3 да се появи дете, което наистина иска да тренира и да стане футболист, не може защото местата в школите вече са заети от синковци на бивши такива.. Въобще по школите е яка корупция още от началното ниво. 5. Резултата вече се вижда... Лошото е, че за да се оправим трябва да започнем от 1 и 2 и да почакаме поне 15 години, за да пораснат и се научат децата..

Как пък един треньор не каза, докато още е треньор, че някой друг му реди отбора. Чак като ги махнат се сещат, че някой им се е бъркал в работата и затова са такива резултатите.

Професор Божинов се прибра да помага.

умствено сте изостанали и вие и всички джендърчета, пардон футболери - бутафорни кухи кратуни с оловни крака. Могат да стоят добре на терена. Също и да се мърдосват, преструват, търкалят, лежат и да псуват като селяци

Футбола е като науката ... ама е футбол.

И кое точно му е научното? :) Ритат една топка... не се иска акъл за тая работа. За това и масово футболистите не са нито особено умни, нито особено интелигентни.... повечето с 8-ми клас, завършен по милост. А ако погледнем "един от най-добрите" - Роналдо... той дори е с незавършен 4-ти клас.

Като гледам какви капацитети сте във футбола,да ви се изакам на научните дипломи

Георги Дерменджиев: Футболът е много сериозна наука - да ви имам и учените глави !!!

Футбола не е наука! Футбола е проста игра, за умни хора! Нека футболистите поумнеят и всичко ще стане ОК. Поумняването трябва да се състои от контрол на личния живот и безгранична отдаденост на терена.

Под "безгранична оттаденост" явно разбираш следното: "Излизаме на терена за битка. Ще умрем, но няма да загубим. Ако пък паднем гледаме напред. Животът продължава." В резултат: 89 минути ритане и търкаляне по терена. Мерси за такъв "футбол". От друга страна т. нар. "модерен футбол" е в кома и никой не може да го реанимира. Това е бездушна индустрия за милиарди. Сами дрогирани олигофрени по стадионите жадуващи кръв и футболни собственици - мафиоти.