Георги Иванов-Гонзо вече е технически директор на БФС

Бившият нападател за последно беше част от управата на Локомотив (Пд)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя тъпунгер не знае да чете,директор го направили...смееех!

Ето това е -тъп като гъз, ама роден с късмет!

"Новият старши треньор на Левски е представил фалшива диплома за висше образование от Техническия университет - Габрово, за да получи лиценз за треньор. Нещо повече, той е учил само до осми клас и дори няма средно образование", написа преди време роден седмичник. Това, че Гонзо няма дори средно образование не бе тайна за никого, но явно е е така и всичко е било заблуда на хората. Ето какво каза ректорът на висшето училище в Габрово - доц. Дешка Маркова пред вестник "24 часа". "Лъжа е, че дипломата на г-н Иванов е фалшива. Справка в архива на университета показва, че Георги Александров Иванов е учил задочно обучение в специалност "Публична администрация" към Стопанския факултет на университета". "Той е записан през учебната 2000/2001 г. и се е дипломирал на 7 юли 2006 г. Дипломата му е № 049557, серия ТУГ-2006. Подписана е от декана на факултета доц. Анюта Николова и тогавашния ректор доц. Илия Немигенчев. Направихме вътрешна проверка - няма нещо, което да ни безпокои", заяви Маркова. Тя използва случая да покани Георги Иванов да дойде да си прибере оригинала на дипломата за средно образование, която стои в архива на факултета. От нея се вижда, че Гонзо е завършил 22-о СОУ "Георги С. Раковски" в София през 1994 г., но пък интересното в случая е, че по това време Гонзо е бил футболист на Локо Пловдив и странно как е учил в София. По времето, когато трябва да е учил в Технически университет - Габрово, Георги Иванов е бил футболист на Левски, шампион на страната през 2001, 2002, 2006 г. и носител на Купата на България през 2002 година.

не е фалшива, купена е с истински пари

Толкова ли нямаше някой по интелигентен и образован човек та се спряхте на този . Ами то каквото ръководството такъв и този - простотия до шия.

Няма 8 клас Директор БФС е кенеф!

Е на ти с техниката,затова е и технически директор.Не че разбира от футбол.

Най обичам Гонзо да ме пори като риба и да ме пълни като агне.

Не бяха ли достатъчни 20 години застой и далавери във футбола, за да стане ясно: Героите от 94 година са били добри футболисти, но не стават за ръководители. Резултатите са “очевадни”! И продължава, все същите стари муцуни, Не пускат кокала….

Имаше един , Барбуков се казва, но той се занимава с друго ,по бело и прашно.

Какво да очакваме от такъв "виден и страхотен "футболист , който в цялата си кариера изигра с късметлииските си слипове който без да сме искали ни ги показа след едно дерби:))))))))))

Той не знае никакъв чужд език

Трябва да знае френски, нали е играл в Рен.