Коментари - Германия оцеля след късна драма срещу Швейцария и спечели групата си | Корнер.dir.bg

Коментари - Германия оцеля след късна драма срещу Швейцария и спечели групата си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 14

Само да кажа, че съм педераст и черни чепове редовно разширяват аналното ми отвърстие !

коментаторчето му се е......а м.......та, както е беше въодушевил как швейцарците, т.е. некви албанци и ганайци са сякаш некви извънземни,

Като насран беше накрая на мача

Много красив футбол от страна на Швейцария. Направо бразилски футбол. Направо не е за вярване. От посредствен отбор Швейцария се превърна в елитен европейски отбор. Да немците са по-силни, но швейцарците игаят много по-красиво.

Коментатора много се кефи да повтаря джамал, джака, гюндоган и други цигански имена, сигурно е служил в КЕЧа

На снимката - истински швейцарец, израснал под връх Матерхорн. Затова и е изгорял - от силното слънце и голямата надморска височина.

Най обикновен щвейцарски ром

Двуличието на Запада е огромно. Вече няма нещо принципно. Отборите пълни и с чужденци, а са национални отбори. Женските бани пълни и с мъже, но с женско съзнание. САЩ води война срещу ресурсите и икономиката на ЕС, но чрез война между Украйна и Русия. И пробутва евроатлантичски ценности, за да измести прегресивните и градивни евреопйски ценности, но европатлантическите ги няма дефинирани, страно се оказва, че е морална интервенция и мирише на еврейска морална война срещу силата на християнските ценности, която е доказана с векове. Акцентът в казаното не е върху футбола, а е за напомняне какво трябва да опазим днес - Европа. А тя не е просто територия, тя е именно ценностите. Изместват ни ги, набутват ни с интриги, че да ни пребъркат джобовете. До сега САЩ са изнесли поне трилион за година от ЕС. Докато сте на ракийка и салатка и гледате националите, които не са и национали, поглеждайки реално. Залъгват ви, вкарват ви в търговийка дори в спорта, а гореспоменатите евреи са силните в търговийката, особено като стане дума за купуване на хора. Някак си футболът от десетлиетия ми се струва фалшименто. И разбира се забавление за простаци. Мога да коментирам футболен мач много по-съдържателно от масата зрители. Но ако си позволя да си загубя времето с това долнопробно явление, при което 22-ма ритат въздух, напълнен в кожа, а покрай тази голяма ценност се губят милиарди часове човешко време и се въртят милиарди финансови средства. Това е слабоумие. Още повече, че гледачите през това време не тренират телата си, а плюскат чипс и пият бира. А аз също загубих няколко минути да пиша за това, което си признавам, че е също глупаво.

Тоа па. Футболът е отдушник, където може да си изразяваш омразата към различния. Като няма войни, където да трепем нисши и футболът става.

дори и футбола напразих покрай западната фашистка измет!

Гелдай си БРИКС олимпиадата. Там само Русия печели. :)))

Защо да гледам БРИКС вместо да гледам какви простотии стават в ЕС, където живея? Обясни ми предложението си. Трябва ли да тъна в кочина и алтернативата друга кочина ли е? Явно според теб да.

мразиш чернокожи но другите са фашисти. Ебати логиката имаш

Марш на Русията да акаш на външен кенеф и да нямаш достъп до западни техники. В Русланд всичко е топ!