Германия за трети път е с две поредни поражения на Световно - какво вещае историята?

Бундестимът записа само загуби в 3 последователни двубоя срещу отбори извън Европа

Обратно в новината

Коментари - Германия за трети път е с две поредни поражения на Световно - какво вещае историята? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представяте ли си? Германкия не била печелила мач на световно първенство от 4 години.

то и германците са се променили доста... визуално...

Германия загина с чичо! Сега има зомбита и мърша....

Всички са падали и преживявали кризи. На тази обаче няма да има край. Германия ще стане от калибъра на Холандия или дори на Скандинавските отбори... Футболът си е футбол и политиката няма място в него...

Сила-силовита, но не е вековита...! Радой Ралин

Не играят ,а се занимават с хомосексуализъм и не уважават здравите трдиции на домакините.

Не им дадоха да носят гейските ленти. Никой не ги спира да си бръкнат в задниците и да покажат солидарност с педалите по този начин,.

осем от десет играча без вратаря играят в Бундеслигата, к'ви да са тез японци, ако не германски играчи? Германия играеше срещу свои обучени футболисти и всеки изход беше възможен.

Така е като си мислят повече за гейовете и лесбийките отколкото да играят футбол

Американците не дават .

Как пък никой от “дисциплинирания” немски отбор отказа да си сложи ръката на устата?? Да покаже,че мисли самостоятелно! Затова ще ядат бой, щот са станали маши в ръцете на политици глобалисти. Аз не бих носил гейски флаг , ако ще и да ме изгонят от отбор или работа. Като тръгне някой да то казва кое е позволено и кое не е - готви се за война. След години тоя същия ще се окаже тиранин, който е трябвало да смажеш сега.

Ръка на устата, след което пръста отзад, после пак на устата, пак отзад... и така... То не остава време за футбол. А през това време японски отбор, съставен от играчи от немски отбори ти прави обръщалки. Организирайте си приоритетите, майне херен! Или се фащайте за лентичките, или за футбола. Двете заедно не вървят.