Коментари - Германско показно с инфраструктура: Половината стадиони на Евро 2024 са ниво "Втора лига" | Корнер.dir.bg
назад

Германско показно с инфраструктура: Половината стадиони на Евро 2024 са ниво "Втора лига"

Страната демонстрира, че е готова да изнесе не едно, а две такива първенства едновременно

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Германско показно с инфраструктура: Половината стадиони на Евро 2024 са ниво "Втора лига" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

Стадионите. Там футбола е празник. Нещо нормално е на мачове от Втора и Трета Бундеслига да има повече от 20-25 000 зрители.

Пълна простотия. Стига с лъжите. Всяка година техниката, машините и съоръженията се обновяват. Това, че е останала някоя стара машина е защото производството с нея е по-евтино и носи по-голяма печалба. Всеки си гледа джоба.

Това за стадионите е точки така, както си го описал. Иначе близкият ти роднина и е прав и не е. В едно немско село може да има толкова индустрия, колкото в половината големи градове в България няма. Или пък се бачка на нещо 300 годишно

Като чета статията и си спомням , че в един или друг момент тези отбори са били ПЪРВОДИВИЗИОННИ , и следователно стадионите им е трябвало да отговарят на изискванията за първа бундеслига.И затова са такива. Да видим стадион на отбор , който никога не е бил в първа лига , как ли ще изглежда? Мразя прехвалените работи.Мой изключително близък роднина работи известно време в металоробработващата промишленост на Германия и впечатленията му бяха много крайни.В централния завод на голям концерн всичко е било с роботи и машини с ЦПУ , но в малко градче е имало филиал и там струговете и фрезите са били толкова стари , че както казва той : "- Такива и по времето на НРБ не съм виждал".

Това за стадионите е точки така, както си го описал. Иначе близкият ти роднина и е прав и не е. В едно немско село може да има толкова индустрия, колкото в половината големи градове в България няма. Или пък се бачка на нещо 300 годишно

Правопис - двойка

Трябва да има хляб и зрелища! Толкова им трябва на по-голямата част от хората.

Бай Ганьо е такъв кирлив простак, че от 9 кладенеца вода ще донесе, за да намери кусур ....

Ганьо пак дава акъли и псува :) Само такива ли останаха в БГ?????

И извън бг е същия..

Германия над всичко!!!

Това са инфраструктурни проекти, които бяха реализирани на базата на това, че Германия внасяше и препродаваше газ на половин Европа.... Сега като я закъсаха да видим какви стадиони ще строят като няма пари от далаверки с Русия. Това беше една от целите на САЩ за Европа- да ни смачкат и да ни забият в земята като икономика. Ако не бяха толкова тъпи европейските управляващи до сега да е бил решен конфликта, но уви... явно на САЩ им трябва пълна разруха на Европа управлявана от дебили!

Но какво съоръжение само - построено за Олимпиадата през 1936-а и една от гордостите на Третия райх като строително постижение, и днес бетонният гигант е един от символите на Берлин.

Ами да ви кажа какви са, като не можете да ги намерите: Фойт Арена Хайденхайм с 15.000 места Мерк Щадион Дармщат 18000 Волфсбург 28000 Шампионският стадион на Леверкузен е с 30000. Така че и в Германия далеч не всички отбори имат Алианц Арени.

в Хамбург полицаите отстреляха един с чукче и бутилка в ръка. 10 души не можаха да се справят с него. Случаят го покриха веднага. Информация за застреляния няма. Превишаване на правата няма да се разследва.

Оказа се, че е германец, затова го покриха.

нито е руснак, нито е ислямист. Не става за пропагандни цели.

На горните полуграмотни ЧУКЧИ "Смях" и "Владо" (може би един и същ човек) мога да кажа, че 1. Случая НЕ е "покрит", а го пише по всичките медии и дори даваха видео по новинарските канали! 2. Полицаите се справиха, изчакаха го да се отдели от останалите хора и го простреляха в краката, след което си го арестуваха най-спокойно!

Трудни времена изграждат силни хора. Тези същите, които вдигат Германия от разрушена и разграбена територия след войната до подрена държава, с БВП на човек в пъти по-висок от държави, които столетия са източвали колонии или които в момента газят в нефт и природни богатства.

Индустрията на Германия не е била засегната от бомбадировките. 80 % заводите и фабриките не се били засегнати. Бомбардирали са предимно градовете.

Или изнесени в някоя от чужбините. Даже и в България сме внасяли немско оборудване срещу тютюн.

А фабриките не са в градовете. Мнооооого си умен, браво!

индустриални зони е имало по времето на 3 Райх.

А полицията е толкова предървена, че стреля по всеки който залитне

За стадионите нещо да напишеш или ти само полицията знаеш?!

за случая в Хамбург тука не знаят. Преди мача Холандия с Полша. Много бързо го покриха, уж бил жив, но се чуха няколко изстрела и го застреляха от упор.

Как е покрит след като го споменават всички главни медии??? а бе това българинът е сложно нещо...