17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой като излезе и като каже "аз съм педераст" и го изгонят от отбора му тогава може да кажем че е бил ощетен , ама при положение че няма един самоопредеил се по време на спортната си кариера не виждам как би се чувствал и ощетен , сериозен проблем е , това не са няква група протестиращи ЛГБ не знам си кво общество за права , а всякакви известни личности , политици, водещи , актьори , хора на най високи постове и определящи мнение и дневен ред на обществото , не знам по кви причини и как все педераси и лезбийки стига до там , те решават кое и за какво трябва да се говори у налага поне в 90 % от белите държави , в африка ,азия е ясно че не е така , те там живеят в средновековието още в някой части а тука професорите по размножаване не знам кво общо има това при положение че всяка лесбийка може да роди дете на педераст и пак да са си такива ,даже може и контакт да нямат в наши дни

един шведски футболист национал, Фреди Люнгберг, който и на нашия национален отбор го вкарваше, освен на любовника си. А за мен Роналдо си е прикрит педал. Как иначе да си обясниш раждането на децата му от сурогатни майки. А многобройните му гаджета от женски пол са все за парлама. Да не говорим и, че разни папараци го бяха засичали с любовника му.

Ами явно, всички трябва да станем "обратни", та да мирясат пуделите най-накрая... Интересното тогава ще е, че човечеството ще изчезне поради липсата на възможност да се размножава... А може би точно това е идеята!

Само не мога да разбера, каква е тая истерична пропаганда ЗА обратните. ЗАЩО, в крайна сметка трябва непрекъснато да ни се набива в главите, че да си обратен е някаква гордост и да ни се обяснява, че трябва ежедневно да търпим, да ни се набутва в лицето тяхната ориентация. От кога стана модерно малцинствата да доминират мнозинството и да си налагат обратните стереотипи?! Идеята на Демокрацията не е ли именно в това, да бъдеш какъвто искаш, НО без да го натрапваш на околните?!

Изглежда никак не е готино да си педал: вечно се оплакват, дискриминирани, недоволни, недолюбени

То както е тръгнало те скоро ще поискат и да се онождат в ефир пред камерите за да покажат тяхната сексуалност. И като нищо ще им разрешат от страх да не накърнят "правата" им. Даже се чудя как не са се сетили досега да го поискат това.

Чакайте сега... секунда... тези хора какво искат? Не разбирам.. наистина!!! Честно казано не ми пука кой с кого спи, нали не спи с мен.... ами да си тича там, да го прави качествено и да не ми бърка моята работа, пък да си спи с който иска.... От друга страна добре, нека приемем, че някой биха се чувствали неудобно в съблекалнята...може добре, ама сега какво.... за тях трябва да им правим отделни съблекални или да ги пращаме при момичетата.... какво да стане сега??? Ето подкрепям ги, да си тичат, идеално Давай, Давай , Давай....е.... и сега... в съблеканята какво ще правим??? Ще правим две съблекални ли? А не, сетих се , ще им правим друга лига , мъжка, женска и .. лилава, ама така пък няма ли да стане по-голямо разделението????

Човеците, които имат мъжки полови органи имат и много по-висок метаболизъм от човеците, които имат женски полови органи. Това означава, че един квадратен сантиметър мускулни влакна в човека с мъжки органи притежава повече сила от един квадратен сантиметър мускулни влакна на човек с женски органи. Сексуалното влечение тука няма никакво влияние. Който има мъжки органи, трябва да се състезава с други хора с мъжки полови органи. С кого да се състезават хермафродитите, не мога аргументирано да предложа, но според мен, не е редно с жени.

Приветствам идеята да се обсъди различната сексуална ориентация, но позицията на автора остава неизразена, а употребата на термина "хомосексуалисти", издава незапознатост. Самите гейове предпочитат да се наричат "хомосексуални". По повод коментарите и вечния въпрос - "защо тия мунтанти така ни се натрапват?", моят отговор е - защото поне няколко пъти на ден чуват обидна реплика за себе си, само заради сексуалността си. Представете си обратното - ако хетеросексуланите живеят в гей свят, където нормата е да си гей, и биха те уволнили от работа ако си хетеро, нямаше ли да си правят паради да защитят своята хетеросексуалност? И погледнато малко по-общо, при над 8 милярда човека на земята, човечеството се превръща в раково заболяване за природата. Ако планетата има малко от малко имунна система, влияние върху човешката сексуалност би я опазило най-ефективно от нашата напаст.

Митенце нежно, я ти си представи педерастко общество и тук-там нормални. Обясни ни как се е създало това общество като самите педерасти не могат да се самопроизвеждат. За да има педерасти трябва да има нормални, но нормални от педерасти няма как да стане.

Извинявай, но тези хора ще спортуват ли или ще правят секс на терена!? Защото за спорта сексуалната ориентация няма значение. Виж ако са решили да правят секс на терена или в съблекалнята, да там вече сексуалната ориентация има значение. Но да изкарваш сексуалната си ориентация виновна за спортните ти неуспехи е жалко.

Не е за вярване колко психически болни има... Най лошото е че журналистите които трябва да са стожер за истината и правдата забравиха Бога и за пари са готови да служат на корикористните небогулюбци.

Гейовете са хищници! Те са заразно зло! Нападали са ме гейове опитвайки се да ме “обърнат” към шбнта им гейска гзбска общност!!! ЗАРАЗНО ЗЛО!!!!

Пример: Гей-вин Спейси и хищническото му поведение спрямо непълнолетни момчета!

Нападали са те, или много ти се иска да те нападнат, ама те е срам да си кажеш.

Педерастите никога не са представлявали интерес за мен и затова не ми пречат. Не им обръщам внимание и ги игнорирам. Ако видя по улицата такива просто извръщам глава с погнуса както го правя когато видя син домат (патладжан), защото това ми е противен зеленчук. Когато човек смята, че нещо е нищожно и не си струва вниманието той го подминава и същото не съществува за него. Ако започнат да ги дават по телевизията просто ще превключа канала както когато дават Тиквата. Аз съм напълно здрав човек и не се интересувам от болестите на хората.

"Бавно открива своята сексуалност...тези хора имат проблем да се адаптират..." в детските приказки се казва как някой сиромах тръгнал да открие щастието си, но никога и своята сексуалност. значи приказките за деца са хомофобски и не са толерантни - да се забранят със закон навсякъде по света, а децата да учат как се открива сексуалност. като научат децата да вземат и нас дъртите да образоват, защото очевидно сме прости. да продължим с адаптацията. та педерастите (на български) имат проблем да се адаптират и обвиняват нормалните хора, че не ги приемат. очевидно тук се долавя хомофобско отношение на педерастите към еволюиралите хора. защо тогава ни занимавате с "хора", които ни дискриминират, а освен всичко те са "различни" в следствие на някаква неясна генна мутация?

и как да се допуснат педали в мъжките спортове? те за това са мъжки - иска се проява на тестостерона - сила, бързина и тн. я си представете да участвате в борба и за късмет ви се падне гей за опонент? как точно ще се изпълни наказателния "партер"? може би със счупен врат? и как да се уеднаквят стандартите? има стандарти за жени и за мъже. педалите ще се състезават с жените? а лезбийките - при мъжете? и как точно ще се доказва кой с каква ориетнация и при какви стандарти ще се състезава? като са толкова навити да участват - защо например не се прогват във спорт, където няма категории и тн - например сумото? направо си представям някой педал срещу 300 килограмов йокозума...

гледам че админчетата и тук се вживяват с триенето... халал да са ви гей спортовете. и да печелите медалчета

Просто е. Това са болни индивиди, чието място не е на терена, а в специализирани, психиатрични заведения.

гейовете и лесбийте са поне мъже и жени съответно, проблемът са транссексуалните спортисти, особено тези в женските спортове, където неизменно печелят срещу жените, защото са се родили като момчета, с произтичащата от това по-голяма сила, издръжливост и ръст

Очевдино никакъв! На Роналда, не и пречеше да сред най-добрите в света!

Толкова много философстване за нещо толкова първично - секс, а сексът има най-голямо значение само и единствено за размножаването на живите същества. Самият факт, че еднополовите двойки не могат да се размножават е достатъчен за да се разбере, че природата прави опит да самокоригира грешките си. Не съм за отричането или преследването на хомосексуалните, но съм против да се приема тяхната ориентация като естествена и нормална защото не е такава. Подходът за постигане на толерантност към хомосексуалистите не трябва да е натрапването им, това е като да се натрапва порнографията като любов.

Всички пендели могат да се отправят скоростно към зоопарка, където слонът ги очаква с навирен хобот!

педалите да си правят педалски първенства и отбори- просто е

Стига сте ни натрапвали разни педерасти ей тъй, само лаф да става, бе! Не разбирате ли, че така само настройвате и най-толерантните хора срещу тях.

Мога да разбера да ги търпим, но не мога да разбера защо едно психично отклонение трябва да се изтъква. Обществото е достатъчно толерантно към такива сексуални перверзии. В природата има биологично и генетично обусловени САМО два пола. Всичко друго е отклонение от нормалното. Случаите, за които се споменава в статията са за тенисисте, т.е. за индивидуални спортове. Как си представяте в съблекалнята на един мъжки отбор след тренировка на отборен спорт да се разхождат голи, млади, здрави, активни мъже, напомпани с адреналин и сред тях някакви "меки китки" да хвърлят премрежени погледи. В природата самеца е готов да умре в борбата за завладяване на женската, а сега ще трябва да се съобразява с воайорските прояви на някакви странни педали. Колкото и културната настройка да е променила проявите на естествения мъжки нагон, не е естествено мнозинството млади мъже да потиска природната си и биологична нагласа, защото някой бил с перверзни сексуални наклонности.

Stradash ot balkanska debilna uvredenost.

Kenn1111

Ми както има примерно мъжки и женски отбори да вземат да направят и гей или лезбо лига или категория в спорта.Смесени двойки има само в тениса;-)

Не можах да разбера идеята на тази статия ,или просто си пишете защото сте получили малко пари да рекламирате европедалите и ИК

Но заради тия Бог ни предупреждава в Библиятя, в Левит 19, че "земята ще ни избълва" и че ще запустява държавата заради тез. Ние българите сме християнска държава и ми омръзна да носим проклятието върху държавата си заради тоя разврат, който погубва запада в момента

Никой не ходи с надпис на челото че е хетеросексуален, не виждам защо трябва тези на всякъде да казват че са п.едали... стига сте писали за тях защото това е дискриминация към хетеросексуалните хора!

Абсолютно точно! Бъдете каквито сте, не ни се хвалете с това !

Не мога да бъда толерантен към хора които му навират в лицето миризливите си непрани килоти и очакват от мен да изпадам във възторг от това че са хомосексуалисти.

Има само и единствено ДВА и това винаги е зависило и ще зависи от Х и У хромозомите , това кой какъв е решил в последствие или какъв се чувства си е негово ПСИХИЧНО разстройство и тези хора не трябва да се лансират ами ЛЕКУВАТ. Аз примерно като съм на 34 защо не ми позволят ( например ) да се напиша на 20 в паспорта ? Защото просто НЕ Е ВЕРНО и ще е лъжа към обществото.

То ако можеше, вместо 34 нямаше да искаш да се пишеш на 20, а на 54, че е по-близо до пенсия.

Ако може една статия и за нормалните в спорта и живота. Вече знам всичко за нестандартната любов и колко са онеправдани тези хора. Опасявам се, че все повече забравям какво е да си влюбен в жена и да отглеждаш свое дете.

отврат