Коментари - Гневният Роналдо разби телефона на фен, но бързо се извини за стореното | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига глупости, винаги си е бил нагъл, постепенно взе да се усеща и се направи на света вода ненапита. Не мога да отрека качествата му, но си остава циганьор, както и приятелката му която я прибра от мола за дрехи.

Роналдо има цигански манталитет.

Нещастник долен! Това е просто едно дете. Почитателите на Алалдо имат ли какво да кажат? Гелосан нарциссссс

""Никога не е лесно да контролираш емоциите си в трудни моменти като този, който изживяваме в момента." горките футбалери, какви жертви трябва да дават и какви трудности да изживяват за да вземат тези нищо и никакви милиони, а феновете да им плащат за да могат да ги гледат как от ужасите и непосилните мъки, които са изживели на терена, които са могли да избегнат, като просто не играят е трябвало да лишат някого от телефона му, който е негова собственост. и кой е виновен сега. тоя дето дава, или тоя дето взема?

Във хотела италиенски да се плескаме с брашно, гол гъз да треса пред Рести е за мен номер едно! Твоя напълно разнежена и разтопена (още те усещам по кожата си): аце((тон)) в кафето

Гомналдо сър Гомналдо

пияни ли сте писали този пост

Спортът на ритнитопковците трябва да се забрани със закон

Може да си добър футболист, но като човек си боклук!

Е все пак е по цивилизовано от това да да си покажеш голият задни пред 60 хиляди.

Вземи че му купи нов смартфон , бе мургав ! Защо мислиш, че всичко ти е позволено, понеже ползваш краката си, вместо главата! Всичко е до време!!

Да го глобят с заплатата му за месец! Какво нетипично? Циганина е рецидивист!