В изблик на нерви, Кристиано Роналдо се отчете с грозна проява след края на вчерашния мач между Манчестър Юнайтед и Евертън.

"Червените дяволи" загубиха с 0:1 от борещите се за своето оцеляване "карамели", а Роналдо логично не бе особено щастлив след последния съдийски сигнал.

Португалецът дори накузваше след влизане с бутоните от страна на противник, а заслужените празненства и подвиквания от домакинските фенове дойдоха в повече на Роналдо. Прибирайки се към съблекалниите, той удари телефона на снимащ го фен, като го разби в земята.

Младежът остана без телефон, а видео от случката бързо обиколи социалните мрежи и предизвика остра реакция срещу португалеца.

Но Роналдо винаги е бил пример за подражание извън терена и бързо опита да се измъкне от ситауцията, като се изивни за постъпката си със съобщение в социалните мрежи.

Той дори изрази желание да се свърже с въпросния фен и също така да му осигури посещение на някой двубой на "Олд Трафорд".

"Никога не е лесно да контролираш емоциите си в трудни моменти като този, който изживяваме в момента. Независимо от това обаче трябва винаги да се отнасяме уважително, да бъдем търпеливи и да служим за пример на младежите, които обичат тази красива игра.

Бих искал да се извиня за моето избухване и бих искал, ако е възможно, да поканя този футболен запалянко да гледа мач на "Олд Трафорд" като знак за фейрплей и спортсменство", написа Роналдо.