17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно причината не е само хомофобската реплика а и връзките му с Тръмп. Няколко пъти са снимани да играят заедно. А Тръмп в момента е персона нон грата за всички компании.. Но не го мислете Джъстин, има над 50млн натрупани вече а е още и млад. Ще преживее.

не е верно това за циганите, но виж, ако им кажеш роми може и да ти строшат главата... с педерастите е друга работата. те са толкова отмъстителни, че ще ти трият мненията до девето колено, а ни е ще ги изтрием от Книгата на Живота. така е то!!! :-)))

a дебилът педераст-психопат, който трие денонощно мненията спразва ли над гроба ми а? :-)))

Ще бъда политкоректен Либерасти Д.В.Е.Б.В.Г.З

Не е трудно да обидиш педерастите. Кажи им, че са педерасти и готово. Както и циганите, ако им кажеш че са цигани. Не разбирам защо е така, амаявно има причина...

Да се еба у педала прост ли?

Евреите си го просят... :) На "запад" не можеш копче да споменеш за тях - пълна блокада, изграждана дълги десетилетия, още отпреди края на 2рата Световна. Интересно как смятат, че могат да цензурират и тъпчат цялото човечество??!! Явно бъркат човека с овца - и дори при овцете има изключения, които се борят и провалят плана на овчаря.

Сега Джъстин съвсем официално може да тегли една здрава майна на ралфи, без никакви извинения!

Хич не е загуба! Тия евтини шушлеци без друго не струват. Намерили са предлог да си спестят разходи.

Аз пък обявявам бойкот на фирмата.

Психично болните трябва да бъдат плюти и псувани. Аман с тая толерасти!

Всъщност, при това положение, той не е ли трябвало да се извини на самия себе си, задето се е напсувал? А гейовете защо са се засегнали, те не обичат ли да ги таковат?

Гейовете са интелигентни, чувствителни и раними. Те са нежни и деликатни. Вместо всички да възприемат техните обноски,култура и възпитание, простите и груби хора ги обиждат и нараняват. Срам и позор !

Щеше да са прекрасни, ако не бяха гейове и не си натрапваха сексуалноста. Мен лично ме е гнус като знам че си го слагат в задниците и се целуват с мъже, отделно в ЛГБТ общностите има изключително много безразборсни секуални контакти и болети предавани по полов път. За хомо педофилите и педофилките пък какво хубаво да кажем? Това, което казваш за някои е така, но то не заличава факттие, които съм написал. Роботя с гейове и знам за какво говоря

ЛГБТ не са с нищо по различно от един средно статистически хетеросексуален!

Нито една диктатура досега не е била толкова лицемерна.

Невероятно, човек сигурно и в тоалетната вече трябва да мълчи. ЩАЗИ и НКВД изглеждат като едни кротки любители в сравнение с това, което се разиграва в така наречените демокрации!

Значи тоя е самонарекъл "педераст" и се е самонапсувал... и тея от Ralph Lauren веднага са му прекратили договора... да не имурони престижа ли?! Ало, педе...сти от Ralph Lauren, вие що така дискриминирате хомосексуалистите бе!? Те нямат ли право да носят ваши дрехи? Джъстине, сиъди ги и поискай помощ от лгбт организации бе!

"faggot" -ох, заболя ме от обидата! а какво правят музикантите, които свирят на фагот? мавремето мислех да опитам.. но избрах гъдулката

Аз съм "свирил" на Фагот... в казармата. И сега понеже веднага ще почнат пишлеметата да се поднасят и кикотят... ето ви вишки джендърски за какво става въпрос: https://bg.rbth.com/science/326700-ruski-ptrk-fagot-tankove

щото пък всички само ралф лорън си купуваме, аре ся да го бойкотират всички и да фалира заедно с тъпите журналя дет не ни информират какво точно е казал че па толко "чувствителен" тоз спонсор, вече и да псуваш не може, ффф..к.

Статията е непълна. Какво толкова е казал, че е обидил някого?

И за какво трябва да се извиняваш....ааа щото те държат за топките..вместо да напсуваш и измислената марка ...

Пърна глупост !

Случката с Джъстин Томас придоби статут на световна новина - световната простотия набира сила и скоро ще се изсипе и у нас !!!

Много почнаха да се обиждат тъпаци от всякакви сфери и категории. Чакаме да забранят филмите на Мел Брукс заради такива изроди.