Коментари - Григор Димитров се измъчи, но спечели срещу 103-ия в света (видео) | Корнер.dir.bg
назад

Григор Димитров се измъчи, но спечели срещу 103-ия в света (видео)

Българинът се измъкна срещу Ян-Ленард Щруф и ще играе със Синер

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - Григор Димитров се измъчи, но спечели срещу 103-ия в света (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Така както Гришо може сам да се бие, никой друг не го може! След таланта му да играе тенис, това е следващия му талант, сам да си създава проблеми на корта!

Какво като е Сонер, ще го бие, не подценявайте Григор, а по повод Дришо, дето казвате само може, да му завиждате. Успех Григор!

Давай дришо

Май ти си полски свирач!!!

Пуснах го да гледам и го изключих.Тази игра се играе с глава и сърце.По едно време имах чуството,че Григор гледа как по скоро да напусне турнира.Със сърце.Помислете Анди Мъри как се бори.

Пусни си футбол от Разград.....

И какво точно каза? Даже без да гледаш мача като гледаш резултата не ти ли идва наум, че се е борил и е спечелил? Беше на две точки от загубата в тайбрейка при 5:4 и сервис на Щруф, но го обърна, обърна и мача. Специално точката за стигаме до 6:5 беше магия. И между другото много интересен мач беше, а германецът е с нисък ранкинг, защото беше контузен дълго време.

Николайчо, вземи научи някои неща за тази велика игра. Например, че няма такъв удар "мрежа". Комбинацията от удари се нарича "сервис-воле", а това което си написал "сервис-мрежа" е една от грешките в тениса и означава, че сервиса се е забил в мрежата както и "сервис-аут".

Щом казваш! Аз съм тренирал 10 г и този термин е доста популярен, сред състезатели и треньори.....Друг е въпроса, че това не е старта на турнира за Григор, защото победи Фонини преди това!

Щруф победи Фонини, а Григор в първия кръг почива, понеже е поставен.

Евала, Гришата си живее живота. Живейте го и вие!