Коментари - Григор Димитров се измъчи, но спечели срещу 103-ия в света (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала, Гришата си живее живота. Живейте го и вие!

Пък ти - форумна плюнка.

Николайчо, вземи научи някои неща за тази велика игра. Например, че няма такъв удар "мрежа". Комбинацията от удари се нарича "сервис-воле", а това което си написал "сервис-мрежа" е една от грешките в тениса и означава, че сервиса се е забил в мрежата както и "сервис-аут".

Посредствен хейтър си ти, изтърбушен скъсаняк.

Щом казваш! Аз съм тренирал 10 г и този термин е доста популярен, сред състезатели и треньори.....Друг е въпроса, че това не е старта на турнира за Григор, защото победи Фонини преди това!

Пуснах го да гледам и го изключих.Тази игра се играе с глава и сърце.По едно време имах чуството,че Григор гледа как по скоро да напусне турнира.Със сърце.Помислете Анди Мъри как се бори.

Пусни си футбол от Разград.....

И какво точно каза? Даже без да гледаш мача като гледаш резултата не ти ли идва наум, че се е борил и е спечелил? Беше на две точки от загубата в тайбрейка при 5:4 и сервис на Щруф, но го обърна, обърна и мача. Специално точката за стигаме до 6:5 беше магия. И между другото много интересен мач беше, а германецът е с нисък ранкинг, защото беше контузен дълго време.

Щруф победи Фонини, а Григор в първия кръг почива, понеже е поставен.

Давай дришо

Какво като е Сонер, ще го бие, не подценявайте Григор, а по повод Дришо, дето казвате само може, да му завиждате. Успех Григор!

Така както Гришо може сам да се бие, никой друг не го може! След таланта му да играе тенис, това е следващия му талант, сам да си създава проблеми на корта!

Май ти си полски свирач!!!