Григор и Ноле вече са в Хърватия, чака ги шоу на 9-хиляден стадион

Джокович пристигна с луксозна яхта и поздрави "града на Лука Модрич"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много злоба завист. Що за народ сме.

Шоу ли ше прават? А тенис ще ли да играят?

Еййй, тази българска злоба ще ни затрие от лицето на света. Григор бил такъв, онакъв ... Ами кой ви знае вас бе, драскачи? Какво донесохте на България - саму хули, помия и презрение от вас! И колко такива спортисти, и не само спортисти, останаха забравени в България заради такива ....!

Как ще ги стигнем хърватите?

Нашият го чака поредно поражение и отчаяна физиономия.

Добре че е Джокович да раздвижи тениса, че ако чакаме страхливите къртици, скоро няма, да е. А дядка фед се моли никога повече да не се играе тенис, за да остане номер едно, ха ха

Ами то нашия вече само за шоуто става и го викат като за цирков артист.

Защо не погледнете позитивно на този турнир. Лош народ сме, злобен... Какво по хубаво от това да сме приятели в тези вълчи времена със сърбите, с които можем да си говорим БЕЗ ПРЕВОДАЧ. Или турците са ни повече братя?

И с турците може да се разбираме. Като отида при дюнерджията и му кажа комшу слага повечко, викам аферим ефенди той се смее.

На 100% си прав(а)! Подкрепям!

Поне ще се поразтъпчеш да видиш някои красоти на региона! Ноле на яхта - почти Хемингуей. А ти що не вземеш после да станеш един успешен гид на групи екскурзианти? Гарантиран ти е пълен успех поне в това.

Ей, големи хитреци. Какво ли няма да измислят за да пипнат короната и да си вземат болнични за US open.

Наш'та кифла пак овисила синджирите и гривните.