Григор преди полуфинала: Няма да го мисля много-много, наслаждавам се на живота

Българинът показа отлично настроение в интервюто след победата над Хуркач

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Toj ako ne se naslagdava ne znam koj....

след "обръщане" на мача. Отдавна не го е правил. Браво, за по-вече самочувствие и увереност. Ако спечели и турнира - прекрасно. Неминуемо ще му се отрази положително на психиката в бъдеще. Успех !

Хареса ми Григор в този мач. Беше явно, че и двамата са физически и психически изтощени, но Гришо успя да се "събере" в ключовите моменти. Когато Хуркач му върна пробива в третия сет, направо отписах мача, но Гришо ме опроверга в тайбрека. Доста умора натрупа обаче. Срещу Нори ще му е още по зор да ги извади тия резерви. Дано ме изненада приятно и този път. Достигането до финала ще е голям успех на фона на показаното през тази година.

Григор възмъжа. Някой му подейства положително ...

Османов му подейства анално положително, плюс всички притежатели на пишки от родата из Анадолата ...

Ти си извади вибратора от задника

Григор за пръв път в този турнир ми харесва как се бори и показва воля и харктер. дори когато спечели заключителния мастърс в лондон, не беше толкова концентриран и борбен. тогава имаше невероятен късмет да не срещне нито един силен тенисист по пътя си. ноле, гъзобръка и федерер въобще не участваха. най- силният, който срещна, беше давид гофен. сега медведев и хуркач са много висока класа и нашия ги победи с игра. харесва ми.

Може би най-накрая тези огромни очаквания от него, които го смачкваха психически в началото на кариерата му, вече не му оказват влияние и той приема всичко по-спокойно - It is, what it is...

Давай британецо! Бий монакото, бийй! Време му е да си ходи

Само така Григорета ... наслаждавай се на живота, ти друго и не правиш ... Затова си най-големия ЛУЗЪР измежду тенисистите Лапай там пишки, разтварай задните бузки ... да ти е кеф !!!

Не знам какъв човек трябва да си,за изцепиш подобна помия, но със сигурност е адски гадно да се плюят български спортисти, които постигат нещо....най-лошото дори е, че маса хора тука наистина се молят всеки мач Григор да загуби и после да дойдат и да се изходят тука с някой "коментар"

Що не се набиеш нещо в задника и да мирясаш, че много си се напрегнал за чуждите успехи

Bravo, Grisho!! Uspeh i napred! Samo BG!

Нори игра много силно срещу Шварцман. Време е да има спад в играта. А нашия май вече не прави спадове като преди.

Гледах втория сет от мача им, Шварцман не оказа никаква съпротива, просто не знаеше защо е там, бих казал, че игра на 50% от възможностите си! Резултатът е доста подлъгващ. По мое мнение шансовете са на страната на Гришо!!