Коментари - Григор с куриозен разказ за дебюта му: Казаха да отивам на корта и мислех, че ще тренираме... | Корнер.dir.bg
назад

Григор с куриозен разказ за дебюта му: Казаха да отивам на корта и мислех, че ще тренираме...

Димитров се върна назад във времето в Барселона, като част от разговора бе на български език

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Григор с куриозен разказ за дебюта му: Казаха да отивам на корта и мислех, че ще тренираме... | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 21

Тенисисти имат специални разрешения да вземат иначе забранени субстанции, уж по медицински причини. Доста е неприятно и обезсърчаващо да играеш с яко назобени. Като гръмна скандала част от назобените се скриха за година и Григор зае заслуженото трето място. После се върнаха и отново заеха първите десет места... Ако играта беше честна Григор щеше да е в ТОП 10 през цялото време!

Гришата е в форма. Не го харесвах когато се влачеше с бабите, но сега е по добре

Той още си мисли, че отива на корта, ще тренира и някой ден може да стане тенисист! Крайно време е да порасне и да се обади в НОИ !

Изкарай и ти 10 години в топ 100 стигни полуфинал на турнир от големия шлем, вземи няколко титли от турнири пък тогава се прави на мъж по форумите.

абе я марш да размахваш украинското знаме. дееа и българомразците.

Това, че си прост личи от далеч. Нямаше нужда да затвърждават впечатлението. И запомни Григор под нашето знаме играе, ама не е прост.

Така е ... като няма достойни, стойностни спортисти за които да се пише, страниците се запълват с безсмислени статийки за един НЕКАДЪРНИК, БЕЗДАРНИК, С ПСИХИКА НА ПЕДЕРАЗ. Добре че се разбра кога Григорета печели - когато са й начукали здраво анала - тогава !!! Както знаете, намерил съм платени ебачи от Русия. Само се нуждаем от спонсорство, защото си изхарчих личните пари да им плащам, за да пръсват задника на тоя нещастник ...

и ти - марш на гей-парада със жълто-синьо.

Постигна много. Не съм съгласен, че е провален талант. Това което той постигна никой български тенисист няма да го постигне

Време е да излезеш от задника на Григорета ... и да заявиш: "Който мъжко дупе не е ебал, той света не е разбрал !"

"за дебюта СИ" бе, научете го тоя български!

ВЪН МОШЕНИКА ОТ СПОРТА!

Много разбирачи, много нещо ! Едни други малко по разбиращи от тениса, казаха че заедно с Раонич, Горен, Томич ще са следващите постоянно пребиваващи в топ 10. Е , почти познаха. Само не познаха че единия ще е номер 1 и на 33 години, другия ще зоба до 35, а третия ще играе почти до 40 години. За край ще споделя едни прости цифри , статистика дет се вика. Само едно от 350 К деца успява да влезе в топ 100. Бъдете здрави !

Григор постигна, а и още постига неща немислими за българския мъжки тенис. Спечели финалите на АТП - само това е нещо, за което заслужава да е уважение и почит от всички българи. Да, безспорно е талант, но не пропилян. Има много други фактори, които не отчитаме - да е здрав и ни радва поне още няколко години.

СПЕЧЕЛИ С ИЗМАМА.

Каква точно е измамата му? Може би да беше измамил и ти? Все пак 20 млн само от наградни фондове не е нещо, дето да не си заслужава поне да опиташ...

То само това му остава, да си разказва спомените. Божинов на тениса - един пропилян талант заради нездрави интереси към нощен живот и нестойностни жени. Това, което Господ му е дал , той сам си го съсипа.

Не напълно пропилян. Все пак беше 3ти в Света.! Но имаше потенциала да печели много турнири. И още има предполагам..

Григор имаше "късмета" да играе по времето на тримата неприлично добри тенисисти :). Това, което е постигнал в кариерата си е много и ценно. Не разбирам хората, които непрекъснато го плюят и омаловажават постиженията му. Оттук нататък от Григор не можем да очакваме възход, още повече - прави ми впечатление, че играе малко старомоден тенис - красив, но трудно се противопоставя на агресивните млади. Да е жив и здрав!

САМ ПУСКАШЕ ФЕЙКА "БЕЙБИ ФЕД" наложи се фед да дава опровержения че на неговата възраст другите са с по няколко титли а кауня с тото измами. има в кариерата си 0:6 седем пъти и то след като водил.

я му вижте тото статистиката..дълго време в щаба му бе внука на най големият дилър на залози с фед имат фирма за залози на азиатските пазари .