Коментари - Григор влиза на мястото на Медведев на демонстративния турнир във Франкфурт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм бил фен на григор,чакал съм цяла нощ мачовете му!Но това,което направи тия дни,ме разочарова...Отказа да играе за България,за да се готви за турнирите в Китай,а в същото време отиде да играе демонстративен мач в Германия за пари.. Възхищавам се на Джокович-води отбора на Сърбия?Играе на кръв за Родината си!Пример за останалите млади тенисисти,десетина в първите 100!А в България са ми григор е в първите 100?Утре ще загубим от Казахстан за без Григор...Защо!?Защото има един мениджър,зет на Берберян,за който само парите са важни...

Да гледаш Монфис и Гришо е рядко удоволствие, особено ако не е стандартен напрегнат турнир, а като този - игра за удоволствие.

Чакам момента,когато ще го уличат в уговорени мачове!

а за национала няма време? от 2015 г е получил той 1,8 Милиона $ клана малееви по 348 000Евро н агодина бащаму по 80 000лева на г уж треньор на национален състезател И така и до сега.. вън кауна от спорта и живота!

Е спечелил 30млн.евро от наградни фондове и реклами.Ти тоя един милион го дъвчеш 10години.Това са пари за предолимпийска подготовка,която всеки български спортист,класирали се за Олимпиада получава.Класирай се за някоя олимпиада и ти и да ти дадат даже два милиона.

Майцепродавец. Затова има велики спортисти като Рафа, Роджер, Ноле и еднодневки играчи като Гришо, за които вече никой дори не споменава, освен някоя заблудена писачка срещу заплащане. Дори спонсорите му вече го отлюспват като неблагонадежден негатив.

Джокович и Григор имат един и същи спонсор.Гриши се отказа от Nike и прие по-високата оферта на La Costa.

да не види нещо от Ноле :)

Палячото пак е в новините:)Престанете да занимавате хората с тоя пропаднал тенесист!

Ако си в топ 20 в света по нещо може да даваш мнение

а пеевски е в топ 10 на можещи и успели българи, и не лае кварталният Обущар има повече принос, полза и уважение от кауна мошеник. вън кауна от спорта ти живота!

Първо се научи да пишеш.ТенИсист.

Съгласен съм, че Григор можеше да постигне много повече, ако не беше с манталитет на позьор. Обаче тия дето го критикуват да достигнат поне до топ 100 и после да лаят. И Джоко си има критици в Сърбия, ама в топ 100 има сигурно десетина сърби.

Боли го уя за България на кого още не му е ясно

Защо да го боли?

А на тъпото журналистче не му ли е любопитно защо Григорчо не играе в купа Дейвис.

Че не се ли задава точно този въпрос в материала?

Изобщо не задава въпрос. Само му е любопитно как така двата турнира са по едно и също време.

nitin kk

Furniture Shop Near Me: Online Furniture Shopping Experience at GKW Retail - Leading Furniture Store. Buy From Best Online Furniture Store, & Enjoy Seamless Latest Furniture Designs. Find High-Quality Furniture Designs To Elevate Your Home Decor & Create a Stylish Living Space.

Че Григор за нищо не става вече,сега пък защо не играе ?Вие не знаете какво искате,просто избивате комплекси като тролите.

Много млади български тенисисти,които могат да играят за Купа Дейвис.Така или иначе до турнирите от Шлема не се класират.

Мухльо?

Единият турнир е по-добре платен от другия, може би!

Леке, позьор и предател...

Любопитно е, че турнира ще се проведе по същото време, в което българският национален отбор играе мачовете си в турнира Купа "Дейвис". Изобщо не е любопитно. По-точно, неприятно е че Григорчо предпочита някакъв безсмислен турнир, пред това да играе за страната си.

да демонстрира нагледно как най-гъзарски се губи...