17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажето му името на тоя боклук!

Затова ни викат 'цигани' сърбите и не ни обичат ... така само си затвърждаваме името че сме нещастници ...

Много грозна постъпка на това прасе!

Поредният платен помиияр на БКП и Божков, който компрометира Бълария! Поне ектрадирайте Ел Фигуранте в Москва, да спре да цапа тази свещенна земя!

Не било умишлено, а? То на видеото много ясно се вижда как селския простак съвсем умишлено я събори. Нормален човек дори да го направи без да иска ще спре да помогне на момичето да стане и да попита дали е пострадала. Така че сори, ама този див селянин Боян Вачев дълго ще го помнят.

Скупчване на стотици хора на едно място. Някой бутнал друг. Голяма работа. Порастнете вече и стига сте търсили жертви където не е необходимо.

Ти също си за затвора!

Тотален боклук! Страшно много станаха такива хейтъри. Истината е, че тези хора са сериозно болни и това общество им позволява да смятат болното си състояние за нормално.

Мога да се обзаложа, че е някой от дрогираните лумпени, които протестират всяка вечер пред президенството. Това е манталитет. Агресовна простотия. А и нищо чудно някой да му е платил за това

Само смрт за тебе боклук!

Елате у нас, драги гости - тук ще ядете бой на улицата, ще ви откраднем колата, ще ви ударим в кантара, ще ви разболеем и няма да има топла вода... Но пък природата е красива ... тук-там...

12 часа по-късно, някой докладвал някъде на някого, че някакъв, някъде около центъра, бутнал някаква. Демек очаквайте органа по разследването да си премести органа по случая...

Ква е тая дебела свиня бе ! Няма ли кой да го намери и да му направи главата мека на тоя психопат !

Вече е разкрито от полицията, че пошлото същество извършило тази гадост се казва Боян Вачев.От профила му във фейсбук става ясно, че е фен на протестите, често споделя карикатури за събитията на площада. Вчера като споделих че опростяването на нацията и пошлите гадости като разнасяне на ковчези, вуду кукли, бесилки и мазане на църкви с боя минават безнаказано и имам съмнения че този тип вероятно е част от повярвалата си проста тълпа, много хора остро се изказаха че не разбират защо. Ето че се оказа точно така - когато нацията изпростява и се насърчава простотията и гаменорията, това са резултатите...за съжаление!

постъпка.. По поръчка, без поръчка, от простотия.. значение няма.. Този човек трябва да бъде осъден и публично порицан от нас като общество!

Има значение, защото тренда с платените лумпени, които имат за цел само да СЪСИПВАТ е много по-опасен от "изцепката на обикновен простак"!

По екипировката си личи, че го гони шапката, но защо организаторите са допуснали такава грешка да си скрие номера или да пуснат човек без регистрация?

Взел е някой лев от черните маймуни да събори конкуренцита.

От горе до долу - псувни, думи, действия : всичко с двеста ! Има ли или няма политически замисъл ? А опростачването ? А примера?

Ти какво искаш? Да се възхищават на постъпката му ли?

Нямам предвид фурума под новината . Надявам се , че на всички други освен на теб елементарнико, това е ясно .

ние така си живеем от 50 години, ама кой да разбере

Ами от простите злобни Ганчовци какви друго да очакваш.

Ама, надали ще се разнищи работата, от тумбаците в полицията.

Sofiaone

Я пак да помислиш преди да обиждаш - вече е намерен!

Като я избута победи ли? Или само отвори мястото за мароканските маймуни?

Гадост !

Този боклук се казва Боян Вачев. Намерен е

Браво, сигнализирайте на властите, за да бутнат, където му е мястото на изрода.

Ше му бутнат, оная работа. Те за убийство нищо не им правят. На кой свят живейте, не е ясно.

Най вроятно само ще му вземат отпечатъци, ще го заведат на отчет като хулиганин и ще го пуснат. Състезателката може да го съди за пропуснати ползи.

Sofiaone

"Най вроятно само ще му вземат отпечатъци, ще го заведат на отчет като хулиганин и ще го пуснат. Състезателката може да го съди за пропуснати ползи." Крайно време е в БГ да престане всеки да се изказва умно по теми, за които се учи 5 г. в университет - в случая право. Този тип след като е заловен, ще бъде обвинен и съден за хулиганска проява, ако след преглед на събраните доказателства и настъпили вредни последици не се окаже, че подлежи на обвинение за по-тежко престъление!

Ами да каже кой му е платил. Дали някой, който се е точил да победи, или може би става дума за залагания?

Такива събития трябва да се охраняват както подобава.Родната Полиция уж ни пазела.

До всеки състезател да бяха по един полицай, може би. Бахтиму умника сабаляшен.

Ти имаш ли идея ка да се охраняват инцидени? Много прост народ се назвъди. Сигурно си от безполовите протестъри.

Докато няМа лудница да ги прибират ще са по улиците....

Само грозни случки ли се случват в България ?

Коментирай си хубавините в Турция.

Ето го хубавеца, има още 2 снимки: https://www.facebook.com/KrisoKphotography/photos/a.3645644055454762/3646070872078747/

В началото някакви празноглави "протестъри" развалиха хубавия ден с виковете си "Оставка, Оставка". ТОВА ЛИ БЕШЕ ВРЕМЕТО И МЯСТОТО БЕ ТЪПАЦИ СМОТАНИ. Този 100% е от тях, мушнали са му 200 лева да направи простотията

И що бе, умнико, смяташ че има политически замисъл в тая селяния?

Този го виждам за 3та поредна година на Софийския маратон. Тича първите 100 метра с всичка сила, да го снимат камерите, после изчезва. Вижте снимки от предните маратони, ще го видите същия, със калпавото му тичане . Дано го намерят и направо кастрация !

Сега, щракайте минуси, но не го трийте, че все пак хабих време: Поръчителят е гаджето и, спортист, тежкоатлет (добра комбинация с лекоатлетка, та да нема да е айти). Та напоследък тя се се дърпа нещо-все състезания, турнири-мурнири, спортната кариера на 1во място, нямала време, на човека му писнало, "Йе.ем ти майку фашистичу" сЕга че видиш марафон" и се обадил на стар познат-ръгбист от спортното училище в Ниш закъсал за пари. Останалото е на видеото.

1. Оилвера Йевтич не беше в никакъв случай фаворит за победител. Имаше шанс за класиране в десетката , но не и за победител. 2. Извършителят на бутането не е българин, и това скоро ще се докаже .

1. Йевтич е многократен участник на Олимпийски игри! 2. Баш чист българин си е. Вече го идентифицираха.

Оливера Йевтич е многократен участник на Олимпийски игри ,който нямаше никакъв шанс за призово класиране на Софийския маратон през 2020 г

някой див протестър

Бегай

Наистина сме най-прости в целия свят!

определено да

На този са му дали доза кокаин за отскок, 50 лева джобни, 2кг Уей протеин, бутилка сръбска -гюлова ракия и голд колекшън на Миле Китич

До това води липсата на страх от адекватни действия. Лошото избуява, защото просто държавата нехае. Така е на високите нива, така е и на ниските. Ако този австралопитек знаеше, че след като го хванат, няма да му оставят здраво място и за капак две години ще троши камъни в Скравена надали щеше и през ум да му мине да направи такова безумие. Сега най-много да го съдят за лека телесна повреда, и ако някой разярен от действията му полицай му загрее врата да си загуби работата. Такава държава станахме. Гласувайте за тези. Така ще си караме още десет години. И по-лошо ще става, защото това отдолу е възпитано в този дух!

Станахме ама 1944-та когато беззаконието се облече с власт! И в Скравена и други подобни кочини чукаха камъни не престъпниците а БГ елита и хората с акъл! А всички престъпници и крадци станаха директори! След което фалират държавата ТРИ ПЪТИ до 1989г. !!!! След което с псевдо реформа продължават да съсипват и до днес и това са "техните хора".......... Така че леко си се объркал!

Само така не бяхме се излагали пред света, но явно за всяко нещо има сефте. Не стига, че по време на официално международно състезание е малтретиран участник, ами нито организаторите, нито органите на реда могат да установят кой го е направил.

Абе има една камара камери, ще се напънат малко и ще го намерят. Днес е почивен ден, дайте им време

ВЪПРОС- Какво правят Чужденци на състезание по бягане в София ??? Боклук Борисов ли е е пуснал тия мароканци и други маймуняци да КРАДАТ парите на Българските лекоатлети ??? Кога ще го утрепят тоя предател ???

Ти къв Боклук си само ако знаеш.

Sofiaone

Грандиозно олицетворение на много гадни неща е този тип! Замислете се колко изпростя нацията ни и в какво се превръщаме!

Ти па как определи че тоя точно е от нашата нация? Брат ли си му? Или понеже ти си боклуш си решил че и другите българи са такива?Тоя е некой шиптър 100%.

Sofiaone

Ами как да ти кажа, като гледам последните месеци българи как трошат кола с майка с деца вътре, разнасят ковчези,бесилки, вуду кукли и мажат боя по църкви, ми се струва естествена, поредна и предсказуема нова проява на избуялата простотия.

Всъщност идиотът е идентифициран. Казва се Боян Вачев и в профил му е пълно с профилни снимки в подкрепа на Фандъкова.

И по какво разбра, че е българин? Имаше участници от над 40 националности.

Sofiaone

А ти забеляза ли нясой от юрналото се стадо (за съжаление мнозинството българи) да се спре и да помогне на блъснатата жена или да подгони мръсника?

взеха и помаратоните да ходят да блъскат унижават и обиждат хора които са решили да поспортуват нищо свято няма за тази пропутинско фатмашко черепска измет

Този маймун с това темпо най-много да изтича 80-100 метра. Навярно се е шмунал в голфа си паркиран в близките улици. Да се разпитат съседите дали са усетили миризма на чесън и оборска тор в близките 24 часа от непознат в района.

Znachi e pernichanin... Znaeh si

Пак станахме за срам и позор пред целия свят.. Любопитно е да се разбере кой е дал някой лев на този нещастник, за да го направи. Предполагам не е толкова трудно да се стигне до истината.

Поръчка от всякъде. Този огромния какъв бегач е......

Дано тоя дебил да се окаже чужденец, че егати излагацията е това за страната ни :(

Вариант едно - бивше гадже наема бутач за отмъщение Вариант две - конкурент наема бутач за победата Вариант три - луд приниква незабелязан на международно спортно събитие И в трите случая - организаторът Крадлев (така го наричате, нали) да се понесе отговорността

Вариант 4. Плаща се на някой селски бек да саботира събитие с международен мониторинг. Негативен отзвук. България е настабилна страна и се допускат подобни инциденти. Въпросът е кой има интерс.

Русия...

На каракачанката хората.

се изявихме...

Този ако е Българин, трябва да е мега прост, няма да се измъкне. Най-вероятно след простотията е отпрашил директно за Сърбия. Да се търсят драми в личния и живот или отношения с конкурентки.

Нека първо да видим кой я бутна после ще коментираме!

за 100 лева преби жената - нещастник

От това стадо поне един да беше реагирал адекватно тоя щеше да е вързан.

Sofiaone

Много вярно! Ама в приоритетите и ценностната система на стадото по важно е за къде драпа, много важно че бутат жена и се удря...

Това е някой член на ВМРО мразят сърбите !!!

Руснаци ,турци и сърби нямат работа в България. Това са трите нации които най много са навредили на България(особено първата и втората)

говориш в минало време сопол, живей си с миналото аз живея с настоящето и бъдещето

Сопол е баща ти който те направил такъв олигофрен. Русия и Турция и в момента ограбват България