Гуардиола: Дори да ни пратят в конференциите, ще се върнем обратно

Мениджърът е убеден в невинността на клубното ръководство и няма намерение да напуска

Обратно в новината

Коментари - Гуардиола: Дори да ни пратят в конференциите, ще се върнем обратно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много смел - върнат ли ги в конференциите, ще се върнат обратно във висшата лига ама друг път

Тоя наглец... Ако ги пратят дори една дивизия надолу, той ще е първия напуснал. Хвърли 1.05 милиарда за играчи и отгоре и постигна 4 титли в 7 сезона (този сезон няма да са шампиони) и за 10-ти пореден сезон се дъни в шампиопнската със суперотбор

В грешка е. Сити не бяха оправдани. КАС отмени наказанието от УЕФА по едното дело поради давност, а не че са били невинни. За второто - отмени наказанието от УЕФА поради недостатъчни доказателства.

тоя нали ревеше, че ще напуска... явно са развързали кесията арабелите и на тоя му е дошъл акъл, че шити са най-честния отбор на света

Гуардиола ще е от първите напускащи кораба. Освен ако не му плащат баснословни пари, което е и проблема.

Били сме там вика. Кои вие бе Пепка? Ти освен в отбори с мултимилионни бюджети на друго място не си бил. Силно се съмнявам и да останеш, че говориш в множествено число.

Естествено че в Конференциите ! Но и точки трябва да ви се отнемат в слеващите първенства. Целият състав ще се разбяга и ще купувате играчи от ниво Конференция. И като ви отнемат там 20 точки няма да може да спечелите промоция нагоре, а то мястото е само едно.