17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой май преигравааа..

Хамилтънчо, Хитлер в гроба салта прави в момента - черен да шофира мерцедес и да представлява марката, ама историята не ти е силна, изкукуригал плямпалник такъв...

Хайде вече да се пенсионираш и да спреш с глупостите. Взе да омръзва, ставаш банален.

В нощта преди следващото състезание всички пилоти да отидат да разбиват витрини и да крадат в подкрепа на протестиращите

аре бегай бе гледам състезанието, а не некви прояви на мнение по въпрос който не ме интересува организаторите на състезанието да обособят стремежите на хамилтън в отделна рубрика, който иска да я гледа...

Малеееее..какво ли ще стане ако го изпревари бял болид

Този е мелез (мулат). Подобно на Обама е израстнал в среда от "бели" и получил добри възможности. За какво претендира?! КОЙ му попречи да стане номер 1 и да печели 30-40 милиона на година? При положение, че 90% от заслугата във Формула 1 е на мениджърите, инженерите и механиците и само 10% - на пилота. КОЙ попречи на Обама да стене президент?! Или на Майкъл Джордан да стане един много уважаван и успял човек?!

Шимпанзе с халки на ушите!

Няма ли най после този мелез да се утрепе, че ни омръзна

Абе Хамилтън ! Мелез тъпоъгълен ! Ако имаше толкова много расизъм , ти нямаше да си във Ф1. Щеше да живееш на границата на някое гето и щяха да те бият и черни, щото не си достатъчно черен, и бели, щото не си бял !

Как ще се унижават? Ако бях от пилотите - дума да не става за мен; който иска да кляка. На снимката Макс Верстапен съмнително си е закрил лицето:Д Може да е отегчен, може да се присмива.

Прекаляват с този расизъм. Ами няма да ти коленича бе кретен. Няма мнозинството да пада на колене пред малцинството.

Този не-белия е по-расист от тези, които обвинява. Предлагам ако не-белите коленичат, то ние не-черните да скачаме. Мелеза вече прекалява тоталнo.

Тая маймуна не спря с маймунджулъците!

Не чух нищо за расизма в НБА!!!!!!! Или леката атлетика?

Не се насирай с това коленичене! Всеки е свободен да го прави или не! Не опитвай да налагаш твоите правила

Има един много добър израз за този и подобните му: "пази боже сляпо да прогледа". Ако не сте чели разказа, прочетете го. Е, има и други изрази: "пусни го в двора то ти се качи на главата", "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак".

Един мангал има във Формулата и веднага създаде проблем.

Ами ако бяха двама? За мен този спорт приклюми

Какво е това хленчене. Какви са тези циркове.

Мълчи бе черен! Ходи си в Зимбабве да коленичиш.

Люис, ти си по-бял от повечето бели, братята в бронска ще те набият само защото се казваш Люис! В САЩ си имат техни проблеми, да се оправят.

Квят какво му каза - У нас не правим така! И оня си млъкна. Що не го пита пак?

много му порасна самочуствието на черняка-иска всички да му се подчиняват-я си ходи в африка бе маѝмуняк

Проблемът е че вече всичко във Формула 1 е за да спечели черьо, другите коли се спъват и наказват а на Мерцедес се дава свобода да си прави каквото иска. И на всичкото отгоре ще му коленичат. Я да върви на майната си

Баси лицемерието... преди да удушат Флойд, на този и през ум не би му минало да коленичи и още по-малко да кара колегите си да го правят. А расизъм пак си имаше. Какъв му е проблемът на тоя, малко пари или слава ли има? Политик ли иска да става след като напусне пистата? И за кого коленичи, за Флойд ли? Че е жертва на убийство спор няма, но далеч не е светец, пред който да се коленичи. И паметта му не е чак толкова светла.

Стига с този расизъм! Хамилтън е най-добрият пример за това, че расизъм няма. Ако имаше щеше ли въобще някой да му позволи да се качи в болид, а камо ли да стане няколко пъти световен шампион.

В Унгария? При Орбан? Тоя е луд.... Е, в интерес на истината Унгария е била колониална страна като част от Австроунгарската империя

Ако Унгария е била колониална страна, тогава империята е щяла да се казва Австрийска, а не Австроунгарска.

Този е най-голям расист!

Сано без расизан!!

Всеки, който не може да каже в прав текст,каква простотия е това движение, го прави с пренебрежително отношение. Боли ни кура за маймуните, факт. Нека се излага маймунката, ще му писне и на него.

На следващото състезание може да колиничите в защита на белите, после на жълтите....така не е ли най-справедливо?!?... А да, да не забравите и тъмнозелените!

Прекален светец и Богу не е драг ...

Вари го, печи го - все маймун излиза.