Хамилтън съзря конспирация за по-голяма интрига във Формула 1

Световният шампион смята, че червените флагове се толерират умишлено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като те е страх нямаш работа там ! А и като прибираш милионите , тогава нямаш проблем с безопастносста нали така, ревльо?

Заглавието е подвеждащо. "Конспирация" не е точната дума. "Умишлено" - да, а това е факт. Не виждам никакви претенции от страна на Люис, просто констатира факти. А, иначе, колкото и да не ви харесва, това е най-добрия пилот в момента и го доказва всяко състезание. Не забравяйте също, че мургавелкото с Макларън биеше Шуми, който караше същия този Мерцедес. Това, че е черен не го прави лош пилот. Или предпочитате бели лайненца, като Верстапен, при когото има огромно разминаване между самочувствие и възможности. Живко е прав за ракетата и космоса, но за Макс, не за Люйс. Сигурно той беше виновен и за интригите с гадното испанче Алонсо, който не можа да се наложи с каране, реши да преебе отбора.

Първо, явно си падаш по черни паламарки, щом наричаш белите "лайненца". Нищо де, сега да си педал е модерно. Второ, да сложим твоя любимец в някоя друга кола и да видим дали ще е "най-добрия пилот в момента"

Маймунко пак нададе рев!!! Представям си ко някой друг пилот започне да печели състезанията ,тоя ке ореве целия PIT lane. Ще фърчи нагоре надолу по ПИТ-а с тротонетката и ша вие на умряло:))

мангал е този, нищо шампионско няма в него, реве като кува за кр.

_stankow

И нито дума, къде ще се проведе следващия кръг, колите вече пристигнаха. В Сочи, в Русия. Изолирана била, бедна била. Ама си прави кръгове от Ф-1 и си ги гледа. А ние какво гледаме - Фермата по bTV :D :D

Червените флагове на Муджело бяха по различни, валидни причини: 1) В петък и събота, за да не се краде от времето за тренировки на екипите, предвид че пистата е непозната за всички 2) В неделя, от съображения за сигурност. Пистата е тясна, няма run-offs, и механизацията излиза бавно да прибира колите. Никаква сензация няма тук.

Тия пък остана ли някой да ги гледа въобще?

Мисли си , че тръпнем от нетърпение с колко обиколки ще затвори втория

Тоя мангал взе много да се има на голямо циганин

На калпава ракета космоса и е крив. Или по нашенски на калпав .у. космите му пречат.

ехх , колко е жалко това момче. Никога няма да е обичано както са Сена , Шуми и останалите сърцати и истински пилоти. И вместо кротичко да си кара и да не се обажда , той се излага все повече....

Всеки що-годен по-известен неграк почва да вдига скандали, да се прави на интересен, да плямпа как го били потискали белите и т.н. - особеност на етноса.

Тоя ептен май изкукурига ! След катастровата на старт финалната права, трябваше да обикалят ли ? Нали се прави проверка на мантинели, настилка се чисти, това всичко е за негова и на другите пилоти безопасност. Като има няколко елемента карбонови на някой завой, същия кряка по радиото колко било опасно . То май да си мелез е по-зле и от негър, ни риба ни рак.

Добре де - хайде направете ги черни тези флагове и да млъкне

В наше село има една приказка - "циганин с пари".