17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джошуа е добър боксьор. И едва ли в расист, изглежда интелигентен човек . Пожелавам му успех.

Така е като вземат отношения по въпроси за които грам понятие нямат. Сега каквото и да каже няма значение.

Чернокожите в САЩ не трябва да събарят паметниците на Колумб, а във всяко черно гето да му издигат нови паметници. Защото ако не беше временното робство, сега черните щяха още да са на клоните. Уточнение - негрите в САЩ живеят по добре от източно европейците, и имат по големи права от тях. Протестите заради смъртта на онзи престъпник не са на расова основа, а са политически на опозицията на Тръмп.

Дали му били листчето, той не знаел какво пише на него. В момента в който чете не осъзнава ли какво чете? Тези не ни минават. Сега да види какво е да те обвинят в разисъм. Стига само белите са били обвинявани.

Кога ще има протести при убит бял от чернокож? И тогава белите да грабят от магазините на черните големи телевизори. Ох пардон, в Африка май телевизори не се произвеждат...

Защото негрите са свикнали да говорят против белите и тоя така по инерция, ама удари на греда. Явно забрави, че расизмът е двустранен процес. Но в САЩ често се забравя това. Негрите си казват един на друг негър, но белите трябва да им казват чернокож иначе е расизъм... А HBO няма ли да махне от платформата си предаванията и филмите, които са расистки към белите? Да им ги посочвам ли?

Джошка, ако те приклещя на 6 ракии, какъв лобут ще отнесеш!

нужда да го биеш.. на 6 ракии тооо ше умре

Да се изказва по такива въпроси само тогава, когато мозъкът му е в състояние да генерира собствена мисъл!

Боли ме хоя за тоя. И само да попитам - как аз ако кажа, че ще пазарувам само от магазини на бели съм расист, а той като каже, че ще купува само от магазини на черни е неразбран и огорчен?

Защото в САЩ са свикнали така. БЯл не може да каже нищо на черен, но черен може да си говори каквото иска за бял.

за съжаление не може да се ползва думата негър за маймуноподобните

хора, всичко е сценарий... толкова черни са били убити. защо точно сега? явно корона вируса не си свърши работата... ама тази реч, на най-световния шампион в спорта, не можете да си представите какъв обрат може да постигне. ей джей е бил използван и това няма да бъде неглижирано

Той и Хитлер не е бил расист, огорчен е бил.

Просто не искам чернилки да ми се мяркат пред очите, нито да ме занимават с техните глупости, нито да имама каквото и да било -вземане-даване с тях!

4ernite sa nai-golemite rasisti

Бях за него ,но сега вече искам Пулев да го смачка!

Ти не разбра ли,че мач няма да има???