Хора от британския сектор пред Dir.bg: И ние не чухме нищо на стадиона...

Англичани признаха, че са се ориентирали за случващото се по реакции на играчите

Обратно в новината

Коментари - Хора от британския сектор пред Dir.bg: И ние не чухме нищо на стадиона... | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига глупости! Имаше 100 снимки на маймунски физиономии и фашистки знаци. Не е нужно да се чува на 300 метра от сектор Б!

сме черната овца. Нарочени сме. Това самите европейски медии го тръбяха предварително. Такива неща има по всички стадиони, но само България я наказват. Няма смисъл да участваме в такава порнография. Нека си организират и провеждат първенства без нас. И без друго оттук нататък никъде няма да се класираме. Участието ни в европейския футбол обслужва една шепа лапачи в БФС. Можем и без тях да минем!

Точно така - да се отцепим като Северна Корея и да секнем финасирането за шепата хора начело на измислените организации БФС, БОК, и тем подобни.

Маймунските физиономии на трибуните или на терена са били?

Сигурно са чули българи юнаци, което на английски звучи Bulgari you nazi....особености на езика :)

Именно заради такива коментари и мислене като твойто ни имат за 3та страна - та сме и таква! Бойко ти е много даже!

Абе пич ние дори имаме 2ма черни - и ултрасите са ни като футбола 6цаа!!

Къде беше полицията в сектора като се говореше за подобен расизъм от преди месец! Как да е нямало! Фашизъм и майнмуни!

10 статии за много расизъм, срещу една че всъщност никой нищо не е чул, ходи после обяснявай че нямаш сестра.

Демек, обидени сме. Като момиченцата сме: „на ти куклата, дай си ми парцалките!“ Иначе сме добре, и футболисти и фенове, само другите дето толкова ни мразят, тия отвратителни другоземци... Това, което се случи, е резултата от многодишно възпитание посредством чалга, вулгарност и дълбоко-съдържателни шоупрограми и сериали.

Akцията, от тяхна страна е на най-високо ниво, участват и българи на най-високо ниво. Целта е да се вдигне имиджа на Англия пред вид предстоящият Брекзит, избиват и колониали комплекси на чужд гръб, в случая на нашият.

Това е една скалъпена от англичаните история. Те започнаха да говорят без основание за расизъм още дни преди мача. Няма да се учудя ако са използвали и платени провокатори. Причините са две: 1. Да има повод да спечелят служебно ако нещата потръгнат зле. 2. Да отвлекат обественото внимание в страната си от тъпотиите около Брекзит.